Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Філе під сиром в духовці

Філе під сиром в духовці

19-03-2015, 09:44
1 391
Філе під сиром в духовці
Один з варіантів приготування курячої грудки - запікання під сирною скоринкою. Після подібної техніки готування, м'ясо залишається соковитим і ароматним всередині і насичується тонким сирним смаком.

Куряча грудка під сиром в духовці


Інгредієнти:
Для курки:

  • філе куряче - 4 шт.;

  • борошно - 140 г;

  • хлібна паніровка - 210 г;

  • тертий пармезан - 1/2 ст.;

  • моцарелла - 100 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Для соусу:

  • томатний соус - 700 мл;

  • тертий пармезан - 20 г;

  • базилік - 1/2 пучка;

  • рослинне масло - 70 мл


  • Приготування
    Розігріваємо духовку до 180 градусів. Куряче філе злегка відбиваємо і приправляємо з обох сторін сіллю і перцем.
    Обвалюємо підготовлену курятину в борошні, потім занурюємо в суміш яйця і молока, а після посипаємо паніровкою, змішаною з тертим сиром.
    У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому філе з обох боків до золотистого кольору. У форму для випікання наливаємо томатний соус , зверху розкладаємо обсмажені грудки, викладаємо на них свіжий базилік і посипаємо все сиром. Ставимо страву в духовку і запікаємо до тих пір, поки сир не розплавиться.

    Філе з грибами під сиром в духовці


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;

  • гриби - 200 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень кропу - 1 жменя;

  • твердий сир - 70 г;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до повної готовності. Змішуємо гриби з подрібненою зеленню. Курячу грудку надрізаємо уздовж, приправляємо, а в "кишеньку" закладаємо грибну начинку. Філе обсмажуємо до рум'яного кольору, а потім посипаємо сиром і запікаємо під грилем до рум'яного кольору.

    Куряча грудка з помідорами і сиром в духовці


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • оливкова олія;

  • Філе під сиром в духовці

  • томати вялені - 1/2 ст.;

  • козячий сир - 60 г;

  • листя базиліка.


  • Приготування
    Духовку розігріваємо до 180 градусів. Куряче філе приправляємо сіллю і перцем, а потім обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Як тільки філе буде обсмажені, викладаємо їх у форму, поверх розподіляємо подрібнені томати та сир. Ставимо страву в розігріту духовку на 5-9 хвилин, а потім посипаємо готове філе подрібненим базиліком. Філе з сиром в духовці готова до подачі на стіл. Урізноманітнити блюдо, при бажанні, можна, додавши до в'яленим томатам трохи солодкого перцю, або змішавши відразу кілька видів сиру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат зі смаженою куркою
    Салат зі смаженою куркою
    Смачний і легкий салат зі смаженою куркою - ідеальне весняне блюдо, яке можна зробити досить швидко. І ми пропонуємо вам найцікавіші варіанти
    Куряче філе з сиром
    Куряче філе з сиром
    Курка - універсальний продукт, що чудово поєднується з іншими інгредієнтами. І сьогодні ми поговоримо про такому смачному і простої блюді, як куряче
    Куряче філе фаршироване
    Куряче філе фаршироване
    Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
    Куряче філе - рецепти в духовці
    Куряче філе - рецепти в духовці
    З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
    Куряча грудка з сиром
    Куряча грудка з сиром
    Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
    Куряча грудка з овочами
    Куряча грудка з овочами
    З курячого м'яса можна зробити безліч смачних і вишуканих страв. У нашій статті ми поговоримо, як приготувати курячу грудку з додаванням овочів. Це