Куряча грудка з овочами

Куряча грудка, тушкована з овочами
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розігріваємо оливкову олію. Обсмажуємо на ньому нарізану селера , моркву і цибулю до тих пір, поки вони не стануть прозорими (близько 5 хвилин). Далі гарненько приправляємо овочі сіллю і перцем, кладемо томати у власному соку , вливаємо бульйон і додаємо трави: базилік, лавровий лист і чебрець. Поверх томатного соусу і овочів розміщуємо курячі грудки (без шкіри, але з кістками). Тушкуємо курятину з овочами 25-30 хвилин, періодично перевертаючи грудку то на одну, то на іншу сторону. Після, витягаємо грудки, злегка остуджуємо і нарізаємо великими шматками.
З соусу витягаємо лавровий лист і додаємо квасолю з курячими шматочками. Тушкуємо овочі з курячою грудкою ще 10 хвилин, а потім подаємо страву з скибочкою білого хліба.
Рецепт курячої грудки, запеченого з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе обвалюємо в борошні й обсмажуємо на оливковій олії протягом 4 хвилин з кожного боку. Доведену до напівготовності курятину перекладаємо на тарілку, а на її місці обсмажуємо дрібно нарізану порей протягом пари хвилин. Після, цибулю слід залити 1/2 склянки бульйону і протушкувати ще 3-4 хвилини.
Поверх цибулі подушки розміщуємо куряче філе, шматочки моркви, пастернак, картоплю, чебрець і лавровий лист. Вливаємо залишилося вино і додаємо склянку вершків. Запікаємо куряче філе з овочами в духовці, розігрітій до 180 градусів 25-30 хвилин. В кінці готування страву посипаємо тертим сиром.
Смажена куряча грудка з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо крохмаль з бульйоном і соєвим соусом. У сковороді вок розігріваємо масло й обсмажуємо нарізану соломкою курятину. Перекладаємо готову птицю на тарілку, а на її місці смажимо суцвіття брокколі і цвітної капусти з нарізаною соломкою морквою, перцем і цибулею. До готових овочів додаємо часник, сіль і перець. Заливаємо сумішшю овочі з крохмалю і соєвого соусу, додаємо куру і ретельно все перемішуємо.
Курячі грудки, фаршировані овочами
Інгредієнти:

Приготування
Обсмажуємо нарізану кубиками перець до м'якості. Аналогічним чином нарізаємо помідори і змішуємо овочі з сиром фета. Додаємо в суміш оливки і зелень базиліка. Робимо "кишеню" в курячому філе і закладаємо туди начинку. Філе обсмажуємо на сковороді до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рагу з квасолею
Рагу з квасолею - це смачне і ситне блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних варіантів створення

Курячі грудки, фаршировані сиром
Курячі грудки, фаршировані сиром - найніжнішої блюдо, готувати яке хочеться знову і знову. Хочете знати чому? Тоді спробуйте зробити його на своїй

Качка з овочами в духовці
Не знаєте такого корисного і смачного приготувати на вечерю? Пропонуємо універсальний варіант - качку з овочами в духовці. Таке просте блюдо

Курка, тушкована з морквою і цибулею
Куряче м'ясо - дешевий і смачний продукт, який обожнюють багато. І сьогодні ми поговоримо про найпростіший спосіб його приготування - тушкованою

Варена куряча грудка - рецепти
Куряча грудка без шкірки є корисним продуктом для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо, що можна приготувати з вареної курячої грудки. Це

Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.