Курячі грудки, фаршировані сиром

Куряча грудка, фарширована сиром - рецепт
Така проста у приготуванні закуска відмінно підійде до келиху пива або послужить хорошим доповненням до легкого гарніру.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки ріжемо уздовж на половини і гарненько відбиваємо до товщини 05 сантиметра. По поверхні відбитого філе розкладаємо шматочки бекону, а з краю кладемо брусочок сиру, загортаємо і закріплюємо зубочисткою. Вмочуємо грудки в яйця, потім обвалюємо в сухарях. Смажимо у великій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Подаємо з кетчупом або гірчицею.
Фаршировані курячі грудки в духовці
Якщо ви вважаєте шпинат позбавленою смаку травою, то незабутнє поєднання молодих шпинатних листя і пікантного сиру «Грюйер» переконає вас.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Перед тим, як приготувати фаршировані курячі грудки, робимо для них начинку. Для цього припускаємо на сковороді свіжий шпинат з сіллю і перцем буквально 1-2 хвилини.

Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча грудка в беконі
Курячу грудку можна приготувати тисячею різними способами. Саме ця різноманітність робить куряче філе настільки популярним. Якщо ви хочете здивувати

Курячі грудки, фаршировані грибами
Страви з курячої грудки користуються великою популярністю, оскільки виходять ніжними, соковитими і неймовірно красивими. Пропонуємо вам рецепти

Курячі кишеньки - вишукане блюдо для всієї родини
Не знаєте чим здивувати гостей на вечірці? Приготуйте інтригуюче і оригінальне блюдо - курячі кишеньки зі смачними різноманітними начинками. У нашій

Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу

Куряча грудка з овочами
З курячого м'яса можна зробити безліч смачних і вишуканих страв. У нашій статті ми поговоримо, як приготувати курячу грудку з додаванням овочів. Це

Куряча грудка з помідорами
Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,