Курячі грудки, фаршировані грибами
Звичайно, будь-яка господиня в святковий день дуже хоче здивувати і порадувати гостей незвичайним блюдом, за приготування якого її будуть називати справжнім майстром кулінарії. Куряча грудка, фарширована грибами, здатна прикрасити будь-який стіл, і гості обов'язково відзначать ваші кулінарні здібності. Та й просто звичайний повсякденний вечерю вона добре різноманітить. Адже куряче м'ясо вважається самим низькокалорійним і дієтичним продуктом, і страви з нього виходять дуже поживними, смачними, але при цьому простими у приготуванні. Переконайтеся в цьому самі!
Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування фаршированої курячої грудки.
Інгредієнти:
філе курячих грудок - 5 шт.;
гриби (найкраще печериці) - 500 г;
майонез - 250 мл;
гірчиця - 2 ч. ложки;
сир твердих сортів - 300 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
олія рослинна;
сіль і спеції - за смаком.
Приготування
Рецепт фаршированої грибами курячої грудки насправді досить простий. Беремо цибулю, чистимо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом до золотистого кольору. Потім беремо гриби, ріжемо пластинами і кладемо до цибулі. Гарненько перемішуємо і смажимо до тих пір, поки з грибів не випарується вся вода. Потім тремо на крупній тертці сир і засипаємо їм всю нашу обжарку. Начинка готова! З майонезу і гірчиці робимо заправку і приступаємо безпосередньо до приготування курячого філе. Для цього філе накриваємо харчовою плівкою, яка збереже м'ясо в цілісності, гарненько відбиваємо, приправляємо сіллю і спеціями за смаком. Зверху викладаємо трохи сирно-грибної начинки і акуратно загортаємо все рулетиком. Всі рулетики ретельно змащуємо приготовленої заправкою і викладаємо на змащене олією деко. Щоб наше блюдо в процесі готування не розгорнувся, закріплюємо його дерев'яними зубочистками. Зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Ось і весь рецепт приготування курячих грудок фаршированих грибами. Викладаємо на блюдо красиву тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню.
Святковий рецепт приготування фаршированої курячої грудки обов'язково вам сподобається. Це блюдо відрізняється незвичайним смаком, приголомшливим ароматом, і він неодмінно прикрасить ваш стіл.
Інгредієнти:
філе курячих грудок - 5 шт.;
сир м'яких сортів - 120 г;
гострий перець - за смаком;
копчена шинка - 50 г;
базилік свіжий - 3 ст. ложки;
в'ялені томати в олії - 50 г;
рослинне масло - для обсмажування;
сіль - 05 ч. ложки;
болгарський перець - 1 шт.;
вода - 3 ст. ложки;
вершки жирні - 3 ст. ложки.
Приготування
Спочатку беремо в'ялені помідори без масла і дрібно-дрібно ріжемо. Свіжий базилік нарізаємо крупно, а шинку тоненькою соломкою. Змішуємо базилік, помідори, шинку, порізаний кубиками болгарський перець і трохи тертого сиру. Інший сир залишаємо на потім. Тепер беремо куряче філе, гарненько придавлюємо його однією рукою і гострим ножем акуратно розрізаємо посередині так, щоб вийшов кишеню. В утворену порожнину кладемо трохи приготовленої начинки, закриваємо кишеньку і ретельно защепляем зубочистками.
Посуд, в якій буде готуватися нашу страву, заздалегідь розігріваємо в духовці при 60°C. А цим часом ставимо на плиту сковороду з рослинним маслом, і на невеликому вогні обсмажуємо фаршировані грудки з обох сторін по 3 хвилини, виймаємо, гарненько солимо, приправляємо спеціями і переміщаємо в теплу посуд, нагріту в духовці. Накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Цим часом готуємо соус. Беремо залишився тертий сир, змішуємо з водою, вершками, перемішуємо і трохи підігріваємо, але не кип'ятимо! Гарячі фаршировані овочами грудки відразу поливаємо соусом і подаємо до столу.
Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування фаршированої курячої грудки.
Куряча грудка, фарширована печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт фаршированої грибами курячої грудки насправді досить простий. Беремо цибулю, чистимо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом до золотистого кольору. Потім беремо гриби, ріжемо пластинами і кладемо до цибулі. Гарненько перемішуємо і смажимо до тих пір, поки з грибів не випарується вся вода. Потім тремо на крупній тертці сир і засипаємо їм всю нашу обжарку. Начинка готова! З майонезу і гірчиці робимо заправку і приступаємо безпосередньо до приготування курячого філе. Для цього філе накриваємо харчовою плівкою, яка збереже м'ясо в цілісності, гарненько відбиваємо, приправляємо сіллю і спеціями за смаком. Зверху викладаємо трохи сирно-грибної начинки і акуратно загортаємо все рулетиком. Всі рулетики ретельно змащуємо приготовленої заправкою і викладаємо на змащене олією деко. Щоб наше блюдо в процесі готування не розгорнувся, закріплюємо його дерев'яними зубочистками. Зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Ось і весь рецепт приготування курячих грудок фаршированих грибами. Викладаємо на блюдо красиву тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню.
Курячі грудки, фаршировані овочами
Святковий рецепт приготування фаршированої курячої грудки обов'язково вам сподобається. Це блюдо відрізняється незвичайним смаком, приголомшливим ароматом, і він неодмінно прикрасить ваш стіл.
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку беремо в'ялені помідори без масла і дрібно-дрібно ріжемо. Свіжий базилік нарізаємо крупно, а шинку тоненькою соломкою. Змішуємо базилік, помідори, шинку, порізаний кубиками болгарський перець і трохи тертого сиру. Інший сир залишаємо на потім. Тепер беремо куряче філе, гарненько придавлюємо його однією рукою і гострим ножем акуратно розрізаємо посередині так, щоб вийшов кишеню. В утворену порожнину кладемо трохи приготовленої начинки, закриваємо кишеньку і ретельно защепляем зубочистками.
Посуд, в якій буде готуватися нашу страву, заздалегідь розігріваємо в духовці при 60°C. А цим часом ставимо на плиту сковороду з рослинним маслом, і на невеликому вогні обсмажуємо фаршировані грудки з обох сторін по 3 хвилини, виймаємо, гарненько солимо, приправляємо спеціями і переміщаємо в теплу посуд, нагріту в духовці. Накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Цим часом готуємо соус. Беремо залишився тертий сир, змішуємо з водою, вершками, перемішуємо і трохи підігріваємо, але не кип'ятимо! Гарячі фаршировані овочами грудки відразу поливаємо соусом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
Куряча грудка в беконі
Курячу грудку можна приготувати тисячею різними способами. Саме ця різноманітність робить куряче філе настільки популярним. Якщо ви хочете здивувати
Курячі грудки, фаршировані сиром
Курячі грудки, фаршировані сиром - найніжнішої блюдо, готувати яке хочеться знову і знову. Хочете знати чому? Тоді спробуйте зробити його на своїй
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
Кабачки з курячою грудкою
З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.