Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі грудки, фаршировані грибами

Курячі грудки, фаршировані грибами

19-03-2015, 18:19
829
Курячі грудки, фаршировані грибами
Звичайно, будь-яка господиня в святковий день дуже хоче здивувати і порадувати гостей незвичайним блюдом, за приготування якого її будуть називати справжнім майстром кулінарії. Куряча грудка, фарширована грибами, здатна прикрасити будь-який стіл, і гості обов'язково відзначать ваші кулінарні здібності. Та й просто звичайний повсякденний вечерю вона добре різноманітить. Адже куряче м'ясо вважається самим низькокалорійним і дієтичним продуктом, і страви з нього виходять дуже поживними, смачними, але при цьому простими у приготуванні. Переконайтеся в цьому самі!
Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування фаршированої курячої грудки.

Куряча грудка, фарширована печерицями


Інгредієнти:

  • філе курячих грудок - 5 шт.;

  • гриби (найкраще печериці) - 500 г;

  • майонез - 250 мл;

  • гірчиця - 2 ч. ложки;

  • сир твердих сортів - 300 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Рецепт фаршированої грибами курячої грудки насправді досить простий. Беремо цибулю, чистимо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом до золотистого кольору. Потім беремо гриби, ріжемо пластинами і кладемо до цибулі. Гарненько перемішуємо і смажимо до тих пір, поки з грибів не випарується вся вода. Потім тремо на крупній тертці сир і засипаємо їм всю нашу обжарку. Начинка готова! З майонезу і гірчиці робимо заправку і приступаємо безпосередньо до приготування курячого філе. Для цього філе накриваємо харчовою плівкою, яка збереже м'ясо в цілісності, гарненько відбиваємо, приправляємо сіллю і спеціями за смаком. Зверху викладаємо трохи сирно-грибної начинки і акуратно загортаємо все рулетиком. Всі рулетики ретельно змащуємо приготовленої заправкою і викладаємо на змащене олією деко. Щоб наше блюдо в процесі готування не розгорнувся, закріплюємо його дерев'яними зубочистками. Зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Ось і весь рецепт приготування курячих грудок фаршированих грибами. Викладаємо на блюдо красиву тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню.

    Курячі грудки, фаршировані овочами


    Святковий рецепт приготування фаршированої курячої грудки обов'язково вам сподобається. Це блюдо відрізняється незвичайним смаком, приголомшливим ароматом, і він неодмінно прикрасить ваш стіл.
    Інгредієнти:

  • філе курячих грудок - 5 шт.;

  • сир м'яких сортів - 120 г;

  • гострий перець - за смаком;

  • копчена шинка - 50 г;

  • базилік свіжий - 3 ст. ложки;

  • в'ялені томати в олії - 50 г;

  • рослинне масло - для обсмажування;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • вода - 3 ст. ложки;

  • вершки жирні - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Спочатку беремо в'ялені помідори без масла і дрібно-дрібно ріжемо. Свіжий базилік нарізаємо крупно, а шинку тоненькою соломкою. Змішуємо базилік, помідори, шинку, порізаний кубиками болгарський перець і трохи тертого сиру. Інший сир залишаємо на потім. Тепер беремо куряче філе, гарненько придавлюємо його однією рукою і гострим ножем акуратно розрізаємо посередині так, щоб вийшов кишеню. В утворену порожнину кладемо трохи приготовленої начинки, закриваємо кишеньку і ретельно защепляем зубочистками.
    Курячі грудки, фаршировані грибами

    Посуд, в якій буде готуватися нашу страву, заздалегідь розігріваємо в духовці при 60°C. А цим часом ставимо на плиту сковороду з рослинним маслом, і на невеликому вогні обсмажуємо фаршировані грудки з обох сторін по 3 хвилини, виймаємо, гарненько солимо, приправляємо спеціями і переміщаємо в теплу посуд, нагріту в духовці. Накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на 40 хвилин. Цим часом готуємо соус. Беремо залишився тертий сир, змішуємо з водою, вершками, перемішуємо і трохи підігріваємо, але не кип'ятимо! Гарячі фаршировані овочами грудки відразу поливаємо соусом і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Куряча грудка з печерицями
    Куряча грудка з печерицями
    З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
    Куряча грудка в беконі
    Куряча грудка в беконі
    Курячу грудку можна приготувати тисячею різними способами. Саме ця різноманітність робить куряче філе настільки популярним. Якщо ви хочете здивувати
    Курячі грудки, фаршировані сиром
    Курячі грудки, фаршировані сиром
    Курячі грудки, фаршировані сиром - найніжнішої блюдо, готувати яке хочеться знову і знову. Хочете знати чому? Тоді спробуйте зробити його на своїй
    Куряча грудка з сиром
    Куряча грудка з сиром
    Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
    Кабачки з курячою грудкою
    Кабачки з курячою грудкою
    З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
    Філе під сиром в духовці
    Філе під сиром в духовці
    Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.