Кабачки з курячою грудкою
Кабачки чудово поєднуються з курячою грудкою і доповнюють один одного. З цієї комбінації можна приготувати безліч різноманітних страв, які прикрасять ваш стіл. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти.
Інгредієнти:
молоді кабачки - 2 шт.;
філе курячої грудки - 1 шт.;
сир - 50 г;
часник - 2 зубчики;
готовий соус з паприки - 300 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
базилік - 5 листочків;
спеції.
Приготування
Кабачки промиваємо та нарізаємо вздовж тонкими пластинами. Деко застеляємо папером для випічки, розкладаємо кабачки, трохи змащуємо їх оливковим маслом і підсолюємо. Відправляємо овочі хвилин на 7 в розігріту до 180 градусів духовку, щоб кабачки стали м'якими. Цим часом м'ясо грудки шаткуємо тонкими поздовжніми скибочками, трохи відбиваємо, підсолюємо і перчимо. Додаємо часник, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
На готові кабачки викладаємо смужки курочки, посипаємо тертим сиром і базиліком , додавши трохи готового соусу з паприки. Далі акуратно скручуємо все в рулетики, закріплюємо кінці зубочистками і запікаємо в духовій шафі 25 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
помідори - 3 шт.;
куряча грудка - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
спеції.
Для соусу:
кефір - 05 ст.;
спеції;
майонез - 4 ст. ложки.
Приготування
Отже, для приготування цієї страви, давайте спочатку підготуємо всі інгредієнти. Кабачки промиваємо, очищаємо їх від шкірки і нарізаємо дрібними кубиками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а помідори миємо, обсушуємо і дрібно рубаємо. Філе курячої грудки нарізаємо маленькими шматочками. Тепер викладаємо на деко всі овочі, м'ясо, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком.
Далі давайте приготуємо соус. Для цього в мисочці змішуємо майонез з кефіром і солимо. Після цього рясно промазуємо блюдо зробленої сумішшю і відправляємо деко в духовку на 30 хвилин. Запікаємо курячу грудку з кабачками при температурі 180 градусів. Під кінець додаємо тертого часничку і ретельно перемішуємо.
Інгредієнти:
куряча грудка - 2 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
кабачок - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
сметана - 250 мл;
спеції.
Приготування
Кожне філе курячої грудки обробляємо і нарізаємо впоперек волокон на шматочки. На сковороді розігріваємо рослинне масло, обсмажуємо м'ясо до підрум'янення і перекладаємо його в каструлю. Кабачки миємо, витираємо рушником, шаткуємо невеликими шматочками і пасеруємо на тій же сковороді.
Потім викладаємо їх в каструлю поверх курячих шматочків. У сковороду підливаємо масло й обсмажуємо подрібнену цибулю, після чого теж відправляємо її в каструлю. Далі ставимо її на слабкий вогонь, кладемо сметану, приправляємо спеціями за смаком і тушкуємо на слабкому вогні 15-20 хвилин під кришкою.
Інгредієнти:
кабачок 300 г;
куряча грудки - 500 г;
солодкий перець - 200 г;
помідори - 200 г;
сир моцарелла - 1 шт.;
оливки - 10 шт;
цибулина - 200 г;
морква - 150 г;
сметана - 150 мл
Приготування
Для початку обробляємо курку і розділяємо її на дуже дрібні кубики. Слідом беремо кабачок, очищаємо його від шкірки, розрізаємо навпіл, виймаємо насіння і шаткуємо півкільцями. Далі злегка обсмажуємо їх. Подрібнюємо сир моцарелла скибочками, а твердий сир натираємо на середній тертці. Болгарський перець обробляємо і рубаємо смужками. Потім у форму для випікання викладаємо куряче філе, потім шар обсмажених кабачків, скибочки сиру і оливки з перцем. Після цього ставимо страву в духовку і запікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
Кабачки з курячою грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо та нарізаємо вздовж тонкими пластинами. Деко застеляємо папером для випічки, розкладаємо кабачки, трохи змащуємо їх оливковим маслом і підсолюємо. Відправляємо овочі хвилин на 7 в розігріту до 180 градусів духовку, щоб кабачки стали м'якими. Цим часом м'ясо грудки шаткуємо тонкими поздовжніми скибочками, трохи відбиваємо, підсолюємо і перчимо. Додаємо часник, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
На готові кабачки викладаємо смужки курочки, посипаємо тертим сиром і базиліком , додавши трохи готового соусу з паприки. Далі акуратно скручуємо все в рулетики, закріплюємо кінці зубочистками і запікаємо в духовій шафі 25 хвилин при 180 градусах.
Куряча грудка запечена з кабачками
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, для приготування цієї страви, давайте спочатку підготуємо всі інгредієнти. Кабачки промиваємо, очищаємо їх від шкірки і нарізаємо дрібними кубиками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а помідори миємо, обсушуємо і дрібно рубаємо. Філе курячої грудки нарізаємо маленькими шматочками. Тепер викладаємо на деко всі овочі, м'ясо, перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком.
Далі давайте приготуємо соус. Для цього в мисочці змішуємо майонез з кефіром і солимо. Після цього рясно промазуємо блюдо зробленої сумішшю і відправляємо деко в духовку на 30 хвилин. Запікаємо курячу грудку з кабачками при температурі 180 градусів. Під кінець додаємо тертого часничку і ретельно перемішуємо.
Тушковані кабачки з курячою грудкою
Інгредієнти:
Приготування
Кожне філе курячої грудки обробляємо і нарізаємо впоперек волокон на шматочки. На сковороді розігріваємо рослинне масло, обсмажуємо м'ясо до підрум'янення і перекладаємо його в каструлю. Кабачки миємо, витираємо рушником, шаткуємо невеликими шматочками і пасеруємо на тій же сковороді.
Потім викладаємо їх в каструлю поверх курячих шматочків. У сковороду підливаємо масло й обсмажуємо подрібнену цибулю, після чого теж відправляємо її в каструлю. Далі ставимо її на слабкий вогонь, кладемо сметану, приправляємо спеціями за смаком і тушкуємо на слабкому вогні 15-20 хвилин під кришкою.
Рецепт курячої грудки з кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Для початку обробляємо курку і розділяємо її на дуже дрібні кубики. Слідом беремо кабачок, очищаємо його від шкірки, розрізаємо навпіл, виймаємо насіння і шаткуємо півкільцями. Далі злегка обсмажуємо їх. Подрібнюємо сир моцарелла скибочками, а твердий сир натираємо на середній тертці. Болгарський перець обробляємо і рубаємо смужками. Потім у форму для випікання викладаємо куряче філе, потім шар обсмажених кабачків, скибочки сиру і оливки з перцем. Після цього ставимо страву в духовку і запікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
Куряче філе з кабачками
Кабачки - це смачний дієтичний продукт. Страв з ними можна приготувати величезну кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне і
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього
Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та