Куряче філе з кабачками
Кабачок вигідно доповнює всі літній різноманіття овочів, і хоч до теплої пори ще далеко, ми вирішили підготуватися для вас кілька рецептів на основі цього літнього плода.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. ложки;
філе куряче - 4 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сушений чилі - 1 ч. ложка;
кумин - 1/2 ч. ложки;
сіль - 1/2 ч. ложки;
кабачки - 2 шт.;
кукурудза - 1 банка;
томати у власному соку - 400 г;
свіжа петрушка;
тертий твердий сир.
Приготування
Нагріваємо олію в сотейнику і обсмажуємо на ньому попередньо нарізану курку. Посипаємо м'ясо сушеним чилі, кумином і сіллю. Додаємо в жаровню нарізаний товстими півкільцями кабачок. Тушкуємо м'ясо з кабачками до тих пір, поки курка не буде повністю готова, а кабачок не буде готовий наполовину. Тепер додаємо кукурудзу і томати. Тушкуємо страву на вогні без кришки близько 6-7 хвилин, присмачую подрібненою петрушкою, перед подачею посипаємо тертим сиром.
Інгредієнти:
домашній томатний соус - 400 г;
кабачки - 4 шт.;
рослинне масло - 1 ч. ложка;
зелена цибуля - 1 пучок;
часник - 3 зубчики;
болгарський перець - 1 шт.;
петрушка - за смаком;
куряче філе (відварене) - 2 шт.;
кумін - 1 ч. ложка;
сушений чилі - 1/2 ч. ложки;
орегано - 1 /2 ч. ложки;
томатна паста - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком;
тертий сир.
Приготування
Кабачки розрізаємо навпіл і за допомогою ложки виймаємо серцевину так, щоб утворилася «човник». Обварюють кабачкові «човники» у підсоленій киплячій воді 1 хвилину.
У сковороді обсмажуємо цибулю, часник і болгарський перець. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо на сковороду м'якоть кабачка, солимо, перчимо і смажимо 3-4 хвилини. Приправляємо майбутню начинку травами і смециями, додаємо томатну пасту і 3-4 столові ложки води. Тушкуємо пару хвилин, кладемо до овочів відварену курку, розібрану на волокна.
Заповнюємо отриманою начинкою човники і викладаємо їх на деко з домашнім томатним соусом. Поверх кабачків також кладемо соус і посипаємо все сиром. Куряче філе , запечене з кабачками, буде готуватися 35 хвилин при 180 градусах.
Кабачки з курячим філе
Інгредієнти:
Приготування
Нагріваємо олію в сотейнику і обсмажуємо на ньому попередньо нарізану курку. Посипаємо м'ясо сушеним чилі, кумином і сіллю. Додаємо в жаровню нарізаний товстими півкільцями кабачок. Тушкуємо м'ясо з кабачками до тих пір, поки курка не буде повністю готова, а кабачок не буде готовий наполовину. Тепер додаємо кукурудзу і томати. Тушкуємо страву на вогні без кришки близько 6-7 хвилин, присмачую подрібненою петрушкою, перед подачею посипаємо тертим сиром.
Фаршировані кабачки курячим філе
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки розрізаємо навпіл і за допомогою ложки виймаємо серцевину так, щоб утворилася «човник». Обварюють кабачкові «човники» у підсоленій киплячій воді 1 хвилину.
У сковороді обсмажуємо цибулю, часник і болгарський перець. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо на сковороду м'якоть кабачка, солимо, перчимо і смажимо 3-4 хвилини. Приправляємо майбутню начинку травами і смециями, додаємо томатну пасту і 3-4 столові ложки води. Тушкуємо пару хвилин, кладемо до овочів відварену курку, розібрану на волокна.
Заповнюємо отриманою начинкою човники і викладаємо їх на деко з домашнім томатним соусом. Поверх кабачків також кладемо соус і посипаємо все сиром. Куряче філе , запечене з кабачками, буде готуватися 35 хвилин при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Яйця, запечені в духовці
Яйця, приготовані в духовці з додаванням різних інгредієнтів, можуть стати чудовим ситним сніданком для всієї родини. Давайте запечемо яйця з
Кабачки з курячою грудкою
З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
Кабачки, фаршировані овочами
З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх