Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Куряче філе з кабачками

Куряче філе з кабачками

19-03-2015, 17:43
3 671
Куряче філе з кабачками
Кабачок вигідно доповнює всі літній різноманіття овочів, і хоч до теплої пори ще далеко, ми вирішили підготуватися для вас кілька рецептів на основі цього літнього плода.

Кабачки з курячим філе


Інгредієнти:

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • філе куряче - 4 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • сушений чилі - 1 ч. ложка;

  • кумин - 1/2 ч. ложки;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • кабачки - 2 шт.;

  • кукурудза - 1 банка;

  • томати у власному соку - 400 г;

  • свіжа петрушка;

  • тертий твердий сир.


  • Приготування
    Нагріваємо олію в сотейнику і обсмажуємо на ньому попередньо нарізану курку. Посипаємо м'ясо сушеним чилі, кумином і сіллю. Додаємо в жаровню нарізаний товстими півкільцями кабачок. Тушкуємо м'ясо з кабачками до тих пір, поки курка не буде повністю готова, а кабачок не буде готовий наполовину. Тепер додаємо кукурудзу і томати. Тушкуємо страву на вогні без кришки близько 6-7 хвилин, присмачую подрібненою петрушкою, перед подачею посипаємо тертим сиром.

    Фаршировані кабачки курячим філе


    Інгредієнти:

  • домашній томатний соус - 400 г;

  • кабачки - 4 шт.;

  • рослинне масло - 1 ч. ложка;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • часник - 3 зубчики;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • петрушка - за смаком;

  • куряче філе (відварене) - 2 шт.;

  • кумін - 1 ч. ложка;

  • сушений чилі - 1/2 ч. ложки;

  • орегано - 1 /2 ч. ложки;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • сіль, перець - за смаком;

  • тертий сир.


  • Приготування
    Кабачки розрізаємо навпіл і за допомогою ложки виймаємо серцевину так, щоб утворилася «човник». Обварюють кабачкові «човники»
    Куряче філе з кабачками
    у підсоленій киплячій воді 1 хвилину.
    У сковороді обсмажуємо цибулю, часник і болгарський перець. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо на сковороду м'якоть кабачка, солимо, перчимо і смажимо 3-4 хвилини. Приправляємо майбутню начинку травами і смециями, додаємо томатну пасту і 3-4 столові ложки води. Тушкуємо пару хвилин, кладемо до овочів відварену курку, розібрану на волокна.
    Заповнюємо отриманою начинкою човники і викладаємо їх на деко з домашнім томатним соусом. Поверх кабачків також кладемо соус і посипаємо все сиром. Куряче філе , запечене з кабачками, буде готуватися 35 хвилин при 180 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кабачки з фаршем
    Кабачки з фаршем
    Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
    Яйця, запечені в духовці
    Яйця, запечені в духовці
    Яйця, приготовані в духовці з додаванням різних інгредієнтів, можуть стати чудовим ситним сніданком для всієї родини. Давайте запечемо яйця з
    Кабачки з курячою грудкою
    Кабачки з курячою грудкою
    З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
    Кабачки з м'ясом
    Кабачки з м'ясом
    Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
    Кабачки, фаршировані овочами
    Кабачки, фаршировані овочами
    З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх