Кабачки, фаршировані овочами
По-справжньому літня закуска повинна складатися з сезонних продуктів. Цьому критерію відповідає страва, рецепт якого ми поділимося з вами далі.
Запевняємо, кабачки, фаршировані овочами стануть головними гостями на вашому столі протягом усього літа.
Інгредієнти:
кабачки - 6-8 шт.;
сир - 1/4 ст.;
квасоля консервована - 150 г;
кукурудза консервована - 80 г;
болгарський перець - 1 шт.;
сметана - 1/2 ст.;
соус табаско - за смаком;
сіль, перець - за смаком;
длиннозерий рис - 2 ст.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Деко змащуємо олією. Кабачки розрізаємо навпіл і видаляємо з них серцевину. Якщо вам пощастило знайти круглі кабачки зріжте у них верхівку і видаліть серцевину щоб отримати порожню чашу.
Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, даємо йому охолонути і змішати з овочами: квасолею, кукурудзою, нарізаним болгарським перцем. Доповнюємо начинку сметаною і сиром , після чого приправляємо суміш сіллю, перцем і гострим соусом табаско. Заповнюємо порожнисті чаші кабачків рисовою сумішшю і викладаємо їх на деко. Запікаємо кабачки 20 хвилин під фольгою, а потім ще 30 хвилин без фольги.
Інгредієнти:
кабачки - 4 шт.;
часник - 1 зубчик;
печериці - 250 г;
зелена цибуля - 1 пучок;
помідори - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
орегано - 1 /2 ч. ложки;
м'ята - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком;
оливкова олія;
мускатний горіх.
Приготування
Кабачки розрізаємо вздовж навпіл і отримуємо насіння. Гриби, цибулю і томати грубо нарізаємо разом із зеленню, після чого приправляємо їх сіллю, перцем, мускатним горіхом і орегано. Отриману овочеву суміш з грибами пюрируем з допомогою блендера і заповнюємо нею порожнину в шинку. Поверх начинки викладаємо залишилися скибочки томатів і розміщуємо кабачки на змащеному олією деку. У деко наливаємо 1/4 склянки води, щоб при випіканні наші "човники" не підгоріли. Накриваємо блюдо фольгою і ставимо в розігріту до 210 градусів духовку на 30-35 хвилин. Після закінчення часу знімаємо фольгу і повертаємо кабачки на вогонь ще на 15 хвилин.
Інгредієнти:
гриби - 5-6 шт.;
оливкова олія;
м'ясний фарш - 300 г;
зелена цибуля - 1 пучок;
часник - 2 зубчики;
хлібна паніровка - 2/3 ст.;
крем-сир - 250 г;
болгарський перець - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
тертий пармезан - за смаком;
петрушка;
сіль, перець - за смаком;
томати у власному соку - 3 ст.;
кабачки - 3-4 шт.
Приготування
Перед тим, як приготувати кабачки, фаршировані овочами, розрізаємо овочі навпіл і витягаємо з них серцевину.
На розігрітому маслі обсмажуємо фарш до повної готовності. До фаршу додаємо подрібнені гриби і продовжуємо готування 3-4 хвилини, після чого кладемо дрібно нарізану цибулю, часник і перець. Змішуємо обсмажену начинку з хлібної паніровкою і залишаємо злегка охолонути. Тепер додаємо до інгредієнтів крем-сир, пармезан, петрушку, а також сіль з перцем за смаком.
Порожнисті кабачки начиняємо м'ясним фаршем, а зверху викладаємо шматочки томатів у власному соку . Запікаємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
Інгредієнти:
кабачки - 3-4 шт.;
курятина - 400 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
томатний соус - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком;
зелень;
рослинна олія;
тертий твердий сир.
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, болгарський перець і натерту моркву до м'якості. Додаємо до овочевої суміші часник і нарізану зелень. Окремо обсмажуємо шматочки курятини, а потім змішуємо їх з овочами.
Наповнюємо очищені від серцевини кабачки овочевий сумішшю з курятиною, заливаємо все соусом і посипаємо сиром. Блюдо буде готове через 35 хвилин запікання при 200 градусах.
Запевняємо, кабачки, фаршировані овочами стануть головними гостями на вашому столі протягом усього літа.
Кабачки, фаршировані рисом і овочами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Деко змащуємо олією. Кабачки розрізаємо навпіл і видаляємо з них серцевину. Якщо вам пощастило знайти круглі кабачки зріжте у них верхівку і видаліть серцевину щоб отримати порожню чашу.
Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, даємо йому охолонути і змішати з овочами: квасолею, кукурудзою, нарізаним болгарським перцем. Доповнюємо начинку сметаною і сиром , після чого приправляємо суміш сіллю, перцем і гострим соусом табаско. Заповнюємо порожнисті чаші кабачків рисовою сумішшю і викладаємо їх на деко. Запікаємо кабачки 20 хвилин під фольгою, а потім ще 30 хвилин без фольги.
Рецепт кабачків, фаршированих грибами і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки розрізаємо вздовж навпіл і отримуємо насіння. Гриби, цибулю і томати грубо нарізаємо разом із зеленню, після чого приправляємо їх сіллю, перцем, мускатним горіхом і орегано. Отриману овочеву суміш з грибами пюрируем з допомогою блендера і заповнюємо нею порожнину в шинку. Поверх начинки викладаємо залишилися скибочки томатів і розміщуємо кабачки на змащеному олією деку. У деко наливаємо 1/4 склянки води, щоб при випіканні наші "човники" не підгоріли. Накриваємо блюдо фольгою і ставимо в розігріту до 210 градусів духовку на 30-35 хвилин. Після закінчення часу знімаємо фольгу і повертаємо кабачки на вогонь ще на 15 хвилин.
Кабачки, фаршировані м'ясним фаршем і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати кабачки, фаршировані овочами, розрізаємо овочі навпіл і витягаємо з них серцевину.
На розігрітому маслі обсмажуємо фарш до повної готовності. До фаршу додаємо подрібнені гриби і продовжуємо готування 3-4 хвилини, після чого кладемо дрібно нарізану цибулю, часник і перець. Змішуємо обсмажену начинку з хлібної паніровкою і залишаємо злегка охолонути. Тепер додаємо до інгредієнтів крем-сир, пармезан, петрушку, а також сіль з перцем за смаком.
Порожнисті кабачки начиняємо м'ясним фаршем, а зверху викладаємо шматочки томатів у власному соку . Запікаємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
Кабачки, фаршировані куркою і овочами
Інгредієнти:
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, болгарський перець і натерту моркву до м'якості. Додаємо до овочевої суміші часник і нарізану зелень. Окремо обсмажуємо шматочки курятини, а потім змішуємо їх з овочами.
Наповнюємо очищені від серцевини кабачки овочевий сумішшю з курятиною, заливаємо все соусом і посипаємо сиром. Блюдо буде готове через 35 хвилин запікання при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе з кабачками
Кабачки - це смачний дієтичний продукт. Страв з ними можна приготувати величезну кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне і
Як приготувати фаршировані кабачки?
Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
Фаршировані кабачки, запечені в духовці
Фаршировані кабачки, запечені в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері в недільний день. Приготувати його нескладно, і в цьому вам
Перець, фарширований овочами
Перець, фарширований овочами - це справжня вітамінна бомба, а також низькокалорійне блюдо. Така страва неодмінно сподобається вегетаріанцям і тим,