Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати фаршировані кабачки?

Як приготувати фаршировані кабачки?

18-03-2015, 09:35
1 580
Як приготувати фаршировані кабачки?
Головний плюс запечених фаршированих кабачків в тому, що це дуже просте та недороге блюдо. До того ж воно може виступити і як гарнір, і як закуска, і просто як окрему страву на вашому столі. Рецепт про те, як готувати фаршировані кабачки досить легкий, так що для того, щоб здивувати ваших гостей або просто сім'ю смачними фаршированими кабачками, вам не знадобляться особливі кулінарні навички.

Кабачки, фаршировані курячим фаршем



Інгредієнти:

  • кабачки (середні) - 3 шт.;

  • курячий фарш - 300 г;

  • сир - 150 г;

  • помідор - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • яйця - 2 шт.;

  • перець, сіль;

  • рослинне масло.



  • Приготування
    Кабачки наріжте кружечками приблизно в 25 см завтовшки. Видаліть серцевину, а вийняту м'якоть дрібно наріжте. Помідори і цибулю дрібно наріжте, потім разом з готовим фаршем тушкуйте на середньому вогні приблизно 25 хвилин. Посоліть, поперчіть і залиште фарш остигати. Коли фарш охолоне, додайте в нього яйця. Кабачки трохи обсмажте на сковороді і наповніть їх фаршем. Зверху посипте кабачки натертим на крупній тертці сиром, закрийте сковороду кришкою і тушкуйте на слабкому вогні ще 25 хвилин до повної готовності.

    Кабачки ,фаршировані овочами в духовці



    Це блюдо буде чудово виглядати на вашому столі в будь-який час року і на будь яке свято. Незважаючи на те, що овочеве блюдо, всі його інгредієнти ви легко зможете знайти в магазині навіть взимку.

    Інгредієнти:

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • салатний цибуля - 1 шт.;

  • болгарський червоний перець - 2 шт.;

  • болгарський зелений перець - 2 шт.;

  • болгарський жовтий перець - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • гриби свіжі - 150 г;

  • кабачки - 5 шт.;

  • часник - 5 зубчиків;

  • петрушка - 1 пучок;

  • сіль, перець;

  • рослинне масло.



  • Приготування
    Болгарський перець і моркву почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте на сковорідці 3 хвилини, потім додайте червоний салатний цибуля, так само нарізану кубиками, і смажте ще приблизно 4 хвилини. Часник продавіть і разом з дрібно нарізаною петрушкою додайте в сковорідку, після чого смажте овочі ще хвилини 3. Після викладіть все в миску і залиште остигати. Гриби помийте і наріжте кубиками і обсмажте їх 10 хвилин на рослинній олії. Додайте обсмажені гриби до овочів. Помідори так само наріжте кубиками і додайте до овочів. Поперчіть, посоліть і добре все перемішайте.
    Кабачки очистіть від шкірки і наріжте шматочками довжиною по 5 див. Акуратно виріжте у кабачків серцевину. Кожен шматочок наповніть овочами і викладіть на деко, застелене спеціальним папером для випічки. Прогрійте Духовку до 230 градусів і випікайте кабачки протягом 30 хвилин. Готові кабачки викладіть на блюдо і подавайте до столу гарячими.


    Кабачки? фаршировані фаршем і рисом


    Приготування фаршированих кабачків справа не складне, як ви і самі вже зрозуміли. Варіанти начинок і способи приготування залежать тільки від вашої фантазії.

    Інгредієнти:

  • кабачки - 2 шт.;

  • фарш - 400 г;

  • рис - 100 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • помідор - 2 шт.;

  • вершкове масло - 50 г;

  • часник;

  • сіль, перець;

  • вода.
  • Як приготувати фаршировані кабачки?


    Приготування
    Кабачки наріжте кільцями приблизно по 7 см заввишки і виріжте серцевину. Укладіть кільця в деко або форму, змащену вершковим маслом. Фарш змішайте з відвареним до напівготовності рисом і дрібно нарізаною цибулею. Посоліть, поперчіть, добре перемішайте і заповніть кабачки начинкою. Помідори наріжте часточками і поставте в проміжки між кабачками, потім залийте все заздалегідь поставленої і киплячою водою. Злегка посоліть і поставте в духовку на 40 хвилин. За кілька хвилин до готовності посипте зверху подрібненим часником. Найкраще щоб часник був у бульйоні.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кабачки з фаршем
    Кабачки з фаршем
    Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
    Човники з кабачків
    Човники з кабачків
    Сезон кабачків в самому розпалі, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цього універсального овоча. Приготування одного з таких
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
    Кабачки з м'ясом
    Кабачки з м'ясом
    Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері в недільний день. Приготувати його нескладно, і в цьому вам
    Кабачки, фаршировані овочами
    Кабачки, фаршировані овочами
    З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх