Як приготувати фаршировані кабачки?

Кабачки, фаршировані курячим фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки наріжте кружечками приблизно в 25 см завтовшки. Видаліть серцевину, а вийняту м'якоть дрібно наріжте. Помідори і цибулю дрібно наріжте, потім разом з готовим фаршем тушкуйте на середньому вогні приблизно 25 хвилин. Посоліть, поперчіть і залиште фарш остигати. Коли фарш охолоне, додайте в нього яйця. Кабачки трохи обсмажте на сковороді і наповніть їх фаршем. Зверху посипте кабачки натертим на крупній тертці сиром, закрийте сковороду кришкою і тушкуйте на слабкому вогні ще 25 хвилин до повної готовності.
Кабачки ,фаршировані овочами в духовці
Це блюдо буде чудово виглядати на вашому столі в будь-який час року і на будь яке свято. Незважаючи на те, що овочеве блюдо, всі його інгредієнти ви легко зможете знайти в магазині навіть взимку.
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський перець і моркву почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте на сковорідці 3 хвилини, потім додайте червоний салатний цибуля, так само нарізану кубиками, і смажте ще приблизно 4 хвилини. Часник продавіть і разом з дрібно нарізаною петрушкою додайте в сковорідку, після чого смажте овочі ще хвилини 3. Після викладіть все в миску і залиште остигати. Гриби помийте і наріжте кубиками і обсмажте їх 10 хвилин на рослинній олії. Додайте обсмажені гриби до овочів. Помідори так само наріжте кубиками і додайте до овочів. Поперчіть, посоліть і добре все перемішайте.
Кабачки очистіть від шкірки і наріжте шматочками довжиною по 5 див. Акуратно виріжте у кабачків серцевину. Кожен шматочок наповніть овочами і викладіть на деко, застелене спеціальним папером для випічки. Прогрійте Духовку до 230 градусів і випікайте кабачки протягом 30 хвилин. Готові кабачки викладіть на блюдо і подавайте до столу гарячими.
Кабачки? фаршировані фаршем і рисом
Приготування фаршированих кабачків справа не складне, як ви і самі вже зрозуміли. Варіанти начинок і способи приготування залежать тільки від вашої фантазії.
Інгредієнти:

Приготування
Кабачки наріжте кільцями приблизно по 7 см заввишки і виріжте серцевину. Укладіть кільця в деко або форму, змащену вершковим маслом. Фарш змішайте з відвареним до напівготовності рисом і дрібно нарізаною цибулею. Посоліть, поперчіть, добре перемішайте і заповніть кабачки начинкою. Помідори наріжте часточками і поставте в проміжки між кабачками, потім залийте все заздалегідь поставленої і киплячою водою. Злегка посоліть і поставте в духовку на 40 хвилин. За кілька хвилин до готовності посипте зверху подрібненим часником. Найкраще щоб часник був у бульйоні.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде

Човники з кабачків
Сезон кабачків в самому розпалі, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цього універсального овоча. Приготування одного з таких

Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними

Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення

Фаршировані кабачки, запечені в духовці
Фаршировані кабачки, запечені в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері в недільний день. Приготувати його нескладно, і в цьому вам

Кабачки, фаршировані овочами
З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх