Кабачки з фаршем
А чи знаєте ви, що кабачки чудово поєднуються з м'ясним фаршем, доповнюють один одного? В результаті виходить дуже оригінальне і пікантне блюдо, яке можна подавати на стіл з будь-яким гарніром і овочами.
Інгредієнти:
кабачок - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
яйце - 1 шт.;
сир - 200 г;
спеції.
Приготування
Давайте розберемося, як запекти кабачки з фаршем. Кабачки промиваємо, розрізаємо уздовж, акуратно вирізаємо серединку так, щоб стінки залишилися щільними. Далі подрібнюємо кубиками м'якоть від кабачків, очищений цибулю і помідор. Часник видавлюємо через прес. Тепер до нашого овочевого фаршу додаємо яйце і ретельно перемішати. Після цього викладаємо «човники» на деко, заповнюємо їх приготованою начинкою, посипаємо тертим сиром і запікаємо кабачки з фаршем в духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно 30 хвилин.
Інгредієнти:
кабачок - 1 шт.;
м'ясний фарш - 200 г;
рис - 100 г;
часник - 3 зубчики;
насіння соняшнику - 1 жменя;
сир - 200 г;
кетчуп - за смаком;
спеції.
Приготування
Рецепт приготування кабачків з фаршем дуже простий. Рис заздалегідь відварюємо до напівготовності. М'ясний фарш змішуємо зі спеціями, солимо за смаком і видавлюємо часник. Кабачок розрізаємо навпіл, вирізаємо м'якоть акуратно і у нас виходять своєрідні «кошики». Далі заповнюємо їх начинкою: першим шаром викладаємо фарш, потім рис і заливаємо все томатним кетчупом . Викладаємо кабачки в мультиварку, вибираємо режим «Випічка» і готуємо 1 годину. Цим часом натираємо на крупній тертці сир і після звукового сигналу, посипаємо їм наше блюдо і прикрашаємо зверху насінням соняшника. На таймері приладу виставляємо 15 хвилин і тому ж режимі доводимо кабачки до готовності.
Інгредієнти:
рис - 1 ст.;
капуста білокачанна - 250 г;
кабачок - 250 г;
м'ясний фарш - 300 г;
спеції;
цибулина -1 шт.;
кріп для прикраси.
Приготування
Фарш з'єднуємо з натертим і віджатим кабачком, додаємо подрібнену цибулину, додаємо яйце і перемішуємо. Отриману масу солимо, перчимо за смаком. Капусту дрібно шаткуємо і додаємо у фарш. Рис промиваємо, відварюємо, остуджуємо і висипаємо в фарш, перемішуючи до однорідності. Змочуємо Руки в невеликій кількості соняшникової масла, формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
«Човники» з кабачків з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як запекти кабачки з фаршем. Кабачки промиваємо, розрізаємо уздовж, акуратно вирізаємо серединку так, щоб стінки залишилися щільними. Далі подрібнюємо кубиками м'якоть від кабачків, очищений цибулю і помідор. Часник видавлюємо через прес. Тепер до нашого овочевого фаршу додаємо яйце і ретельно перемішати. Після цього викладаємо «човники» на деко, заповнюємо їх приготованою начинкою, посипаємо тертим сиром і запікаємо кабачки з фаршем в духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно 30 хвилин.
Кабачки з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування кабачків з фаршем дуже простий. Рис заздалегідь відварюємо до напівготовності. М'ясний фарш змішуємо зі спеціями, солимо за смаком і видавлюємо часник. Кабачок розрізаємо навпіл, вирізаємо м'якоть акуратно і у нас виходять своєрідні «кошики». Далі заповнюємо їх начинкою: першим шаром викладаємо фарш, потім рис і заливаємо все томатним кетчупом . Викладаємо кабачки в мультиварку, вибираємо режим «Випічка» і готуємо 1 годину. Цим часом натираємо на крупній тертці сир і після звукового сигналу, посипаємо їм наше блюдо і прикрашаємо зверху насінням соняшника. На таймері приладу виставляємо 15 хвилин і тому ж режимі доводимо кабачки до готовності.
Котлети з кабачками і фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Фарш з'єднуємо з натертим і віджатим кабачком, додаємо подрібнену цибулину, додаємо яйце і перемішуємо. Отриману масу солимо, перчимо за смаком. Капусту дрібно шаткуємо і додаємо у фарш. Рис промиваємо, відварюємо, остуджуємо і висипаємо в фарш, перемішуючи до однорідності. Змочуємо Руки в невеликій кількості соняшникової масла, формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати фаршировані кабачки?
Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з
Що приготувати з кабачків?
Свіжі кабачки можна знайти на прилавках супермаркетів круглий рік. А якщо ні, то в продажу вже напевно є заморожений варіант ці овочів, яким теж
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а
Човники з кабачків
Сезон кабачків в самому розпалі, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цього універсального овоча. Приготування одного з таких
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Фаршировані кабачки, запечені в духовці
Фаршировані кабачки, запечені в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері в недільний день. Приготувати його нескладно, і в цьому вам