Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кабачки з фаршем

Кабачки з фаршем

21-03-2015, 19:43
2 240
Кабачки з фаршем
А чи знаєте ви, що кабачки чудово поєднуються з м'ясним фаршем, доповнюють один одного? В результаті виходить дуже оригінальне і пікантне блюдо, яке можна подавати на стіл з будь-яким гарніром і овочами.

«Човники» з кабачків з фаршем


Інгредієнти:

  • кабачок - 2 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • яйце - 1 шт.;

  • сир - 200 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як запекти кабачки з фаршем. Кабачки промиваємо, розрізаємо уздовж, акуратно вирізаємо серединку так, щоб стінки залишилися щільними. Далі подрібнюємо кубиками м'якоть від кабачків, очищений цибулю і помідор. Часник видавлюємо через прес. Тепер до нашого овочевого фаршу додаємо яйце і ретельно перемішати. Після цього викладаємо «човники» на деко, заповнюємо їх приготованою начинкою, посипаємо тертим сиром і запікаємо кабачки з фаршем в духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно 30 хвилин.

    Кабачки з фаршем в мультиварці


    Інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.;

  • м'ясний фарш - 200 г;

  • рис - 100 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • насіння соняшнику - 1 жменя;

  • сир - 200 г;

  • кетчуп - за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Рецепт приготування кабачків з фаршем дуже простий. Рис заздалегідь відварюємо до напівготовності. М'ясний фарш змішуємо зі спеціями, солимо за смаком і видавлюємо часник. Кабачок розрізаємо навпіл, вирізаємо м'якоть акуратно і у нас виходять своєрідні «кошики». Далі заповнюємо їх начинкою: першим шаром викладаємо фарш, потім рис і заливаємо все томатним кетчупом . Викладаємо кабачки в мультиварку, вибираємо режим «Випічка» і готуємо 1 годину. Цим часом натираємо на крупній тертці сир і після звукового сигналу, посипаємо їм наше блюдо і прикрашаємо зверху насінням соняшника. На таймері приладу виставляємо 15 хвилин і тому ж режимі доводимо кабачки до готовності.

    Котлети з кабачками і фаршем


    Інгредієнти:

  • рис - 1 ст.;

  • капуста білокачанна - 250 г;

  • кабачок - 250 г;

  • Кабачки з фаршем

  • м'ясний фарш - 300 г;

  • спеції;

  • цибулина -1 шт.;

  • кріп для прикраси.


  • Приготування
    Фарш з'єднуємо з натертим і віджатим кабачком, додаємо подрібнену цибулину, додаємо яйце і перемішуємо. Отриману масу солимо, перчимо за смаком. Капусту дрібно шаткуємо і додаємо у фарш. Рис промиваємо, відварюємо, остуджуємо і висипаємо в фарш, перемішуючи до однорідності. Змочуємо Руки в невеликій кількості соняшникової масла, формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати фаршировані кабачки?
    Як приготувати фаршировані кабачки?
    Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з
    Що приготувати з кабачків?
    Що приготувати з кабачків?
    Свіжі кабачки можна знайти на прилавках супермаркетів круглий рік. А якщо ні, то в продажу вже напевно є заморожений варіант ці овочів, яким теж
    Кабачки в клярі
    Кабачки в клярі
    Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а
    Човники з кабачків
    Човники з кабачків
    Сезон кабачків в самому розпалі, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цього універсального овоча. Приготування одного з таких
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці
    Фаршировані кабачки, запечені в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері в недільний день. Приготувати його нескладно, і в цьому вам