Човники з кабачків
Човники з кабачків в духовці чудові тим, що можуть містити будь-яку начинку, яка тільки прийде вам в голову. А ще, їх головна перевага полягає у швидкому і зручному приготуванні, що обов'язково припаде до душі будь-якій господині.
Інгредієнти:
кабачки - 4 шт.;
фарш (свинячий або яловичий) - 400 г;
помідор - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
сир - 50 г;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
перець - 5 р;
сіль - 5 р.
Приготування
Цей рецепт допоможе відповісти на питання, як приготувати човники з кабачків будинку.
Насамперед слід помити кабачки, протерти їх сухою серветкою, розрізати вздовж і ложкою вийняти м'якоть з кожної половинки. М'якоть слід відкласти в сторону, але ні в якому разі не викидати.
Далі необхідно зайнятися начинкою. Для початку слід дрібно нарізати цибулю і відправити його обсмажуватися на сковороду. Коли цибуля стане прозорою, треба додати до нього фарш, сіль і перець і обсмажувати інгредієнти 30-35 хвилин. Через 20 хвилин слід додати до фаршу натерті помідори і м'якоть кабачків, після чого ретельно перемішати начинку і залишити гаситися ще на 15 хвилин.
Човники з кабачків необхідно рівномірно наповнити м'ясною начинкою, викласти на деко для запікання і зверху посипати натертим сиром.
Деко з кабачками слід відправити в нагріту до 170-180 градусів духовку і випікати блюдо 30 хвилин.
Човники з кабачків з грибами можуть стати заміною страви з м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
кабачки - 4 шт.;
гриби (печериці) - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
сметана - 2 ст. ложки;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
перець - 5 р;
сіль - 5 р;
сир - 50 р.
Приготування
Для початку необхідно вимити і висушити кабачки, після чого розрізати на дві частини вздовж і вийняти м'якоть з кожної половинки.
Далі слід дрібно нарізати цибулю і обсмажувати його на сковороді кілька хвилин, після чого додати до цибулі гриби, нарізані невеликими кубиками і м'якоть з кабачків. Коли вода з грибів і кабачків випарується, потрібно посолити і поперчити суміш і додати до нього дрібно нарізаний часник. Слідом за часником слід влити сметану і тушкувати продукти 5-7 хвилин.
Поки начинка гаситься, можна натерти сир і відкласти його в бік.
Викладіть човники на деко, змащене маслом або вистелене папером. Кожен човник наповніть начинкою і посипте сиром. Надішліть деко в духовку і випікайте блюдо 10-15 хвилин при 180 градусах.
Човники з кабачків з овочами є відмінним способом змусити вередливу дитину з'їсти ненависні йому продукти. Крім цього, така страва може стати ідеєю для оригінального і легкого вечері або обіду.
Інгредієнти:
кабачки - 4 шт.;
помідор - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
гриби - 300 г;
часник - 1 шт.;
сіль - 5 р;
перець - 5 р;
сир - 50 г;
майонез - 2 ст. ложки.
Приготування
Як і в попередніх рецептах, насамперед слід підготувати кабачки, розрізавши їх уздовж і вирізати м'якоть з середини при допомогою ложки.
Далі необхідно нарізати всі овочі дрібними кубиками. В нагріту з маслом сковороду спочатку слід відправити цибулю, а через кілька хвилин додати до нього моркву, м'якоть кабачка і гриби і дати рідини випаруватися. Після цього можна додати до овочів помідори, часник і спеції, ретельно все перемішати і тушкувати 5-7 хвилин.
На лист необхідно викласти човники з кабачків, начинити їх овочевий сумішшю, змастити майонезом і посипати натертим сиром, після чого відправити в духовку і випікати 15 хвилин при середньому (170 градусів) вогні.
Готову страву можна подавати відразу з духовки.
Як кабачкової закуски відмінно виступлять рулетики з кабачків і кабачкові оладки .
Човники з кабачків з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт допоможе відповісти на питання, як приготувати човники з кабачків будинку.
Насамперед слід помити кабачки, протерти їх сухою серветкою, розрізати вздовж і ложкою вийняти м'якоть з кожної половинки. М'якоть слід відкласти в сторону, але ні в якому разі не викидати.
Далі необхідно зайнятися начинкою. Для початку слід дрібно нарізати цибулю і відправити його обсмажуватися на сковороду. Коли цибуля стане прозорою, треба додати до нього фарш, сіль і перець і обсмажувати інгредієнти 30-35 хвилин. Через 20 хвилин слід додати до фаршу натерті помідори і м'якоть кабачків, після чого ретельно перемішати начинку і залишити гаситися ще на 15 хвилин.
Човники з кабачків необхідно рівномірно наповнити м'ясною начинкою, викласти на деко для запікання і зверху посипати натертим сиром.
Деко з кабачками слід відправити в нагріту до 170-180 градусів духовку і випікати блюдо 30 хвилин.
Човники з кабачків, фаршировані грибами
Човники з кабачків з грибами можуть стати заміною страви з м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку необхідно вимити і висушити кабачки, після чого розрізати на дві частини вздовж і вийняти м'якоть з кожної половинки.
Далі слід дрібно нарізати цибулю і обсмажувати його на сковороді кілька хвилин, після чого додати до цибулі гриби, нарізані невеликими кубиками і м'якоть з кабачків. Коли вода з грибів і кабачків випарується, потрібно посолити і поперчити суміш і додати до нього дрібно нарізаний часник. Слідом за часником слід влити сметану і тушкувати продукти 5-7 хвилин.
Поки начинка гаситься, можна натерти сир і відкласти його в бік.
Викладіть човники на деко, змащене маслом або вистелене папером. Кожен човник наповніть начинкою і посипте сиром. Надішліть деко в духовку і випікайте блюдо 10-15 хвилин при 180 градусах.
Рецепт з кабачків - човники з овочами
Човники з кабачків з овочами є відмінним способом змусити вередливу дитину з'їсти ненависні йому продукти. Крім цього, така страва може стати ідеєю для оригінального і легкого вечері або обіду.
Інгредієнти:
Приготування
Як і в попередніх рецептах, насамперед слід підготувати кабачки, розрізавши їх уздовж і вирізати м'якоть з середини при допомогою ложки.
Далі необхідно нарізати всі овочі дрібними кубиками. В нагріту з маслом сковороду спочатку слід відправити цибулю, а через кілька хвилин додати до нього моркву, м'якоть кабачка і гриби і дати рідини випаруватися. Після цього можна додати до овочів помідори, часник і спеції, ретельно все перемішати і тушкувати 5-7 хвилин.
На лист необхідно викласти човники з кабачків, начинити їх овочевий сумішшю, змастити майонезом і посипати натертим сиром, після чого відправити в духовку і випікати 15 хвилин при середньому (170 градусів) вогні.
Готову страву можна подавати відразу з духовки.
Як кабачкової закуски відмінно виступлять рулетики з кабачків і кабачкові оладки .
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Що приготувати з кабачків?
Свіжі кабачки можна знайти на прилавках супермаркетів круглий рік. А якщо ні, то в продажу вже напевно є заморожений варіант ці овочів, яким теж
Кабачки з помідорами і сиром
Кабачки є універсальними і корисними овочами, з яких можна створити безліч смачних страв. Вони чудово поєднуються з будь-якими продуктами. Розглянемо
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Фаршировані кабачки, запечені в духовці
Фаршировані кабачки, запечені в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері в недільний день. Приготувати його нескладно, і в цьому вам
Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього