Кабачки, тушковані з картоплею
Тушковані кабачки з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке сподобається всім без винятку і різноманітить ваш повсякденний стіл.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
картопля - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
солодкий болгарський перець - 1 шт.;
кабачки - 400 г;
часник - 2 зубчики;
помідори - 3 шт.;
сметана - 150 мл;
рослинна олія;
спеції - за смаком.
Приготування
Цибулю шаткуємо кубиками, викладаємо в сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо до прозорості. Моркву натираємо на крупній тертці, перець нарізаємо кубиками й викладаємо овочі до цибулі. Кабачки і картопля очищаємо, зрізаємо шкірку і подрібнюємо кубиками. Викладаємо їх до інших овочів, обсмажуємо, помішуючи, хвилин 10.
Додаємо в сотейник помідори, попередньо видаливши шкірочку і подрібнений часник, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо пару хвилин, заливаємо сметаною, розведеної в 50 мілілітрах теплої води, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні хвилин 15. Потім розкладаємо тушковані кабачки по тарілках і посипаємо зеленню.
Інгредієнти:
кабачки - 1 кг;
картопля - 500 г;
морква - 200 г;
перець болгарський - 1 шт.;
томатний сік - 100 мл;
масло рослинне - 100 мл;
сіль - за смаком;
зелень кропу - за бажанням.
Приготування
Кабачки промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Картоплю і цибулю чистимо і шаткуємо соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Потім в глибоку каструлю наливаємо рослинне масло, ставимо на вогонь, висипаємо ріпчасту цибулю і трохи підсмажуємо. Потім додаємо моркву, нарізану кубиками болгарський перчик і томатний сік .
Потім всі підсолюємо і засипаємо шарами картоплю і кабачки. Все тушкуємо протягом 40 хвилин на невеликому вогні. Далі додаємо заздалегідь подрібненою зеленню кропу, перемішуємо і тушкуємо ще 20 хвилин. Готові тушковані кабачки перекладаємо на блюдо і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
кабачок - 3 шт.;
цибулина - 200 г;
картопля - 300 г;
червоний помідор - 250 г;
болгарський перець - 2 шт.;
спеції - за смаком;
свіжа зелень - за смаком.
Приготування
Мультиварку включаємо в мережу. На дно чаші наливаємо масло і викладаємо подрібнені кабачки, присипаючи їх спеціями. Зверху викладаємо нарізаний кубиками картопля, болгарський перець і шар з лука. Всі овочі накриваємо кружальцями помідорів. Потім посипаємо сіллю, додаємо за смаком імбир, каррі, кінзу і базилік. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо близько години. Ну, ось і все, тушкована картопля в мультиварці готова! Далі все перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Рецепт тушкованої картоплі з кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо кубиками, викладаємо в сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо до прозорості. Моркву натираємо на крупній тертці, перець нарізаємо кубиками й викладаємо овочі до цибулі. Кабачки і картопля очищаємо, зрізаємо шкірку і подрібнюємо кубиками. Викладаємо їх до інших овочів, обсмажуємо, помішуючи, хвилин 10.
Додаємо в сотейник помідори, попередньо видаливши шкірочку і подрібнений часник, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо пару хвилин, заливаємо сметаною, розведеної в 50 мілілітрах теплої води, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні хвилин 15. Потім розкладаємо тушковані кабачки по тарілках і посипаємо зеленню.
Рецепт тушкованих кабачків з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками. Картоплю і цибулю чистимо і шаткуємо соломкою. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Потім в глибоку каструлю наливаємо рослинне масло, ставимо на вогонь, висипаємо ріпчасту цибулю і трохи підсмажуємо. Потім додаємо моркву, нарізану кубиками болгарський перчик і томатний сік .
Потім всі підсолюємо і засипаємо шарами картоплю і кабачки. Все тушкуємо протягом 40 хвилин на невеликому вогні. Далі додаємо заздалегідь подрібненою зеленню кропу, перемішуємо і тушкуємо ще 20 хвилин. Готові тушковані кабачки перекладаємо на блюдо і подаємо на стіл.
Кабачки, тушковані з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Мультиварку включаємо в мережу. На дно чаші наливаємо масло і викладаємо подрібнені кабачки, присипаючи їх спеціями. Зверху викладаємо нарізаний кубиками картопля, болгарський перець і шар з лука. Всі овочі накриваємо кружальцями помідорів. Потім посипаємо сіллю, додаємо за смаком імбир, каррі, кінзу і базилік. Виставляємо режим «Гасіння» і готуємо близько години. Ну, ось і все, тушкована картопля в мультиварці готова! Далі все перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочі, тушковані в сметані
Варіантів приготування такого простого страви, овочі, тушковані в сметані досить багато. У нашій статті ми пропонуємо вам парочку цікавих рецептів,
Тушковані кабачки з овочами
Кабачок - це дієтичний продукт, в сирому вигляді його практично не вживають. Його зазвичай варять, запікають, смажать і тушкують. Ось про останньому
Овочеве рагу з баклажанами
Овочеве рагу з баклажанами - просте у приготуванні, але в теж час дуже смачне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного вечері. Для його створення
Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та
Тушковані овочі в мультиварці
В мультиварці можна зробити практично будь-яку страву, та й часу на приготування потрібно набагато менше, ніж на плиті. У сьогоднішній нашій статті