Кабачки з сиром
Кабачки, запечені з сиром. - відмінне блюдо, яке чудово підійде в якості закуски до будь-якого гарніру. Пропонуємо вам кілька оригінальних і простих рецептів приготування кабачків.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
кабачки - 600 г;
куряче яйце - 3 шт.;
плавлений сирок - 3 шт.;
часник - 2 зубчики;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
спеції і зелень.
Приготування
Кабачки промиваємо, натираємо на крупній тертці, додаємо дрібку солі, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Цибулю чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями. Плавлені сирки подрібнюємо однаковими пластинками. У каструлю з товстим дном наливаємо рослинне масло і ставимо на плиту розігріватися.
Кабачки ретельно віджимаємо від виділилася рідини, перекладаємо в каструлю, додаємо цибулю, зверху укладаємо платівки сиру і підігріваємо на невеликому вогні, безперервно перемішуючи. Потім підсолюємо за смаком, видавлюємо часничок, знімаємо з плити і охолодити до теплого стану. Цим часом гарненько збиваємо яйця, до повітряної маси і виливаємо її в кабачково-сирну суміш. Форму змащуємо маслом, викладаємо кабачки з сиром, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 50 хвилин, до рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
кабачок - 2 шт.;
молоко - 350 мл;
перець болгарський - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
сир адигейський - 150 г;
сметана - 150 мл;
твердий сир - 120 г;
кріп - 1 пучок;
спеції.
Приготування
Кабачки ретельно промиваємо, обсушуємо рушником, розрізаємо вздовж тоненькими пластинками, перекладаємо в миску і заливаємо киплячим молоком. Додаємо трохи солі, дрібку перцю, злегка перемішуємо і відставляємо на 15 хвилин. Адигейський сир натираємо на крупній тертці, додаємо подрібнений кріп, кладемо трохи сметани, посипаємо спеціями і трохи підсолюємо.
Помідор і болгарський перчик обробляємо і шаткуємо овочі смужками. Тепер обережно зливаємо з кабачків молоко, на край кожної пластинки кладемо ложку сирної начинки, по шматочку помідорчика і перцю. Потім туго загортаємо все рулетиком і викладаємо кабачки з сиром і часником на деко, змащене маслом. Твердий сир натираємо на терочке, додаємо сметану, трохи куркуми і солі. Поливаємо рулетики вийшла заливкою і ставимо страву в попередньо розігріту духовку на 30-40 хвилин.
Запіканка з кабачків з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, натираємо на крупній тертці, додаємо дрібку солі, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Цибулю чистимо, шаткуємо тонкими півкільцями. Плавлені сирки подрібнюємо однаковими пластинками. У каструлю з товстим дном наливаємо рослинне масло і ставимо на плиту розігріватися.
Кабачки ретельно віджимаємо від виділилася рідини, перекладаємо в каструлю, додаємо цибулю, зверху укладаємо платівки сиру і підігріваємо на невеликому вогні, безперервно перемішуючи. Потім підсолюємо за смаком, видавлюємо часничок, знімаємо з плити і охолодити до теплого стану. Цим часом гарненько збиваємо яйця, до повітряної маси і виливаємо її в кабачково-сирну суміш. Форму змащуємо маслом, викладаємо кабачки з сиром, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 50 хвилин, до рум'яної скоринки.
Рулетики з кабачків з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки ретельно промиваємо, обсушуємо рушником, розрізаємо вздовж тоненькими пластинками, перекладаємо в миску і заливаємо киплячим молоком. Додаємо трохи солі, дрібку перцю, злегка перемішуємо і відставляємо на 15 хвилин. Адигейський сир натираємо на крупній тертці, додаємо подрібнений кріп, кладемо трохи сметани, посипаємо спеціями і трохи підсолюємо.
Помідор і болгарський перчик обробляємо і шаткуємо овочі смужками. Тепер обережно зливаємо з кабачків молоко, на край кожної пластинки кладемо ложку сирної начинки, по шматочку помідорчика і перцю. Потім туго загортаємо все рулетиком і викладаємо кабачки з сиром і часником на деко, змащене маслом. Твердий сир натираємо на терочке, додаємо сметану, трохи куркуми і солі. Поливаємо рулетики вийшла заливкою і ставимо страву в попередньо розігріту духовку на 30-40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Кабачки з курячою грудкою
З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
Кабачки з помідорами і сиром
Кабачки є універсальними і корисними овочами, з яких можна створити безліч смачних страв. Вони чудово поєднуються з будь-якими продуктами. Розглянемо
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього
Закуски з часником
Закуски з часником - чудове рішення для святкового або фуршетного столу. Способів їх приготування досить багато. Ми ж сьогодні розглянемо три