Закуски з часником
Закуска з часником - досить пікантне і оригінальне блюдо, яке чудово підійде до будь-якого випадку на стіл.
Інгредієнти:
сир - 100 г;
часник - 4 зубчики;
яйце - 1 шт.;
майонез - 2 ст. ложки.
Приготування
Сир трохи заморожуємо і подрібнюємо на тертці. Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і тремо точно також. Часник видавлюємо через прес, все з'єднуємо, кладемо майонез і ретельно перемішуємо. Потім натягуємо харчовою плівкою і залишаємо постояти пару годин. Після цього формуємо з сирної маси кульки, ліпимо сніговиків, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
кабачок - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
часник - 1 зубчик;
зелень;
олія рослинна;
майонез - 2 ст. ложки.
Приготування
Отже, починаємо приготування нашої закуски з підготовки овочів. Для цього беремо кабачок, ретельно миємо його, витираємо рушником і обрізаємо з обох кінців. Потім акуратно видаляємо плодоніжки і шаткуємо тонкими поздовжніми пластинками. Помідор розрізаємо спочатку навпіл, видаляємо місце, де кріпилася ніжка, і рубаємо його на невеликі часточки. Після цього візьмемо яйце, розбиваємо його в широку тарілку, підсолюємо, перчимо за смаком і добре збиваємо виделкою або вінчиком.
Тепер в окрему невелику посудину видавлюємо майонез, додаємо очищену і видавлений через прес часник, ретельно перемішуємо. Далі беремо широку плоску тарілку насипаємо борошно і опускаємо в неї наші підготовлені пластинки з кабачків з двох сторін. Після цього занурюємо їх точно також в яєчну суміш і швиденько обсмажуємо на розігрітій сковорідці в рослинному маслечко приблизно 2 хвилинки.
Обережно знімаємо готові кабачки, перекладаємо на тарілку і поки вони гарячі змащуємо з одного боку гострим майонезним соусом . Викладаємо на край шматочок помідора, листочки петрушки і туго звертаємо все в рулетик.
Інгредієнти:
плавлений сир - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
майонез - за смаком;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Плавлений сирок подрібнюємо на дрібній тертці. Часник очищаємо від лушпиння і видавлюємо через прес. Потім перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Подаємо готову закуску на тостах з пшенично-житнього хліба.
Сирна закуска з часником
Інгредієнти:
Приготування
Сир трохи заморожуємо і подрібнюємо на тертці. Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і тремо точно також. Часник видавлюємо через прес, все з'єднуємо, кладемо майонез і ретельно перемішуємо. Потім натягуємо харчовою плівкою і залишаємо постояти пару годин. Після цього формуємо з сирної маси кульки, ліпимо сніговиків, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Закуска з кабачків з часником
Інгредієнти:
Приготування
Отже, починаємо приготування нашої закуски з підготовки овочів. Для цього беремо кабачок, ретельно миємо його, витираємо рушником і обрізаємо з обох кінців. Потім акуратно видаляємо плодоніжки і шаткуємо тонкими поздовжніми пластинками. Помідор розрізаємо спочатку навпіл, видаляємо місце, де кріпилася ніжка, і рубаємо його на невеликі часточки. Після цього візьмемо яйце, розбиваємо його в широку тарілку, підсолюємо, перчимо за смаком і добре збиваємо виделкою або вінчиком.
Тепер в окрему невелику посудину видавлюємо майонез, додаємо очищену і видавлений через прес часник, ретельно перемішуємо. Далі беремо широку плоску тарілку насипаємо борошно і опускаємо в неї наші підготовлені пластинки з кабачків з двох сторін. Після цього занурюємо їх точно також в яєчну суміш і швиденько обсмажуємо на розігрітій сковорідці в рослинному маслечко приблизно 2 хвилинки.
Обережно знімаємо готові кабачки, перекладаємо на тарілку і поки вони гарячі змащуємо з одного боку гострим майонезним соусом . Викладаємо на край шматочок помідора, листочки петрушки і туго звертаємо все в рулетик.
Закуска з моркви з часником
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Плавлений сирок подрібнюємо на дрібній тертці. Часник очищаємо від лушпиння і видавлюємо через прес. Потім перекладаємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Подаємо готову закуску на тостах з пшенично-житнього хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морква з часником і майонезом
Морква з часником і майонезом - це смачний і ситний салатик, який неодмінно припаде до душі любителям гостреньких страв. Рецептура його приготування
Салат з плавленим сиром
Салати з плавленим сирком володіють прекрасним смаком, приємним ароматом і деякою пікантністю. Таке блюдо завжди буде вашою родзинкою на столі і
Салат з ковбасою і сиром
Різновидів салатів дуже багато. Це досить універсальна закуска, як для урочистих заходів, так і повсякденних трапез. І сьогодні ми підкажемо вам
Баклажани з майонезом і часником
Баклажани не володіють своїм власним смаком, але з них можна приготувати пікантну і смачну закуску - баклажани з майонезом і часником. Пропонуємо
Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та
Шинка, фарширована сиром з часником
Жоден святковий стіл не обходиться без закусок. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними варіантами приготування шинки, фарширований сиром з