Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Морква з часником і майонезом

Морква з часником і майонезом

22-03-2015, 20:53
2 785
Морква з часником і майонезом
Цей простий, смачний і ситний салатик чудово поєднується з різними стравами. Він неодмінно припаде до душі всім любителям гостреньких і легких закусок. Салат виходить неймовірно соковитим і до того ж вітамінним.

Морквяний салат з часником, сиром і майонезом


Інгредієнти:

  • морква - 200 г;

  • сир «Пармезан» - 100 г;

  • куряче яйце - 2 шт.;

  • часник - 1 шт.;

  • сіль - за смаком;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Отже, беремо сир, краще всього твердих сортів, і натираємо його на велику або середню терку. Сиру моркву миємо, очищаємо і, використовуючи спеціальну терочку для приготування корейської моркви з дрібним перетином, подрібнюємо соломкою.
    Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо від шкаралупи і подрібнюємо їх або за допомогою вилки, або теж натираємо на середній тертці. Часник пропускаємо через прес. Всі інгредієнти добре перемішуємо в салатнику, додаємо за смаком сіль і заправляємо салат майонезом. Зверху викладаємо тертий сир, прикрашаємо подрібненою зеленню і подаємо готовий салат з тертої моркви з майонезом до столу.

    Морквяний салат з майонезом і волоськими горіхами


    Інгредієнти:

  • морква - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • очищені ядра волоських горіхів - 05 ст.;

  • майонез - за смаком;

  • сіль - за смаком;

  • зелень петрушки для прикраси.


  • Приготування
    Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на дуже маленьку тертку. Часник очищаємо і видавлюємо за допомогою чесночницы прямо в блюдо з морквою. Очищені волоські горіхи ретельно подрібнюємо блендером до утворення крихти і перекладаємо до моркви. Додаємо сіль і заправляємо майонезом. Все добре перемішуємо, перекладаємо в салатник і прикрашаємо дрібно посіченою зеленню петрушки.

    Морквяний салат з майонезом і часником


    Інгредієнти:

  • морква - 4 шт.;

  • сир - 100 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • листя зеленого салату - на смак;

  • зелень петрушки - за смаком;

  • майонез - за смаком;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Морква з часником і майонезом
    Приготування
    Моркву очищаємо, промиваємо і натираємо на середню терку. Часник видавлюємо через прес або дрібно нарізаємо. Твердий сир той же тремо на тертку. В окремій мисочці змішуємо терту моркву, сир і часник. Додаємо за смаком мелений чорний перчик, солимо і заправляємо салат домашнім майонезом . Ще раз все перемішуємо і викладаємо салат гіркою на блюдо, застелене листям зеленого салату. Прикрашаємо блюдо гілочками свіжої петрушки і відразу ж подаємо на стіл.
    Якщо вам подобаються страви з часником, тоді пропонуємо спробувати баклажани з майонезом і часником .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з редьки з майонезом
    Салат з редьки з майонезом
    Редька - корисний, але в теж час гіркий овоч, і багато господинь не використовують її в створенні різних страв, тому що не знають як її правильно
    Салати з часником - рецепти
    Салати з часником - рецепти
    Всі ми знаємо, що часник досить корисний продукт, особливо в сезон застуд. І сьогодні ми розповімо, які салати можна приготувати з використанням
    Салат з моркви з сиром
    Салат з моркви з сиром
    Салати - смачне і цікаве блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами дуже багато. І сьогодні ми розповімо,
    Салат з ковбасою і сиром
    Салат з ковбасою і сиром
    Різновидів салатів дуже багато. Це досить універсальна закуска, як для урочистих заходів, так і повсякденних трапез. І сьогодні ми підкажемо вам
    Кальмаровий салат
    Кальмаровий салат
    Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
    Салат зі свинячого серця
    Салат зі свинячого серця
    Свиняче серце - субпродукт, який гідний зайняти місце на вашому столі, завдяки своїм корисним властивостям і оригінальним смаком. Зі свинячого серця