Салат з ковбасою і сиром
Давайте розглянемо з вами нижче, як приготувати салат з ковбасою та сиром.
Салат з сухарями, сиром і ковбасою
Інгредієнти:
ковбаса копчена - 300 г;
сир твердих сортів - 100 г;
сухарі - 50 г;
спеції;
часник - 2 зубчики;
майонез.
Приготування
Спочатку готуємо всі інгредієнти для салату. Для цього копчену ковбасу ріжемо тонкою соломкою, сир шаткуємо на тертці, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Далі з'єднуємо все в мисці, підсолюємо до смаку, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Салат з ковбасою, сиром, огірком і яйцем
Інгредієнти:
ковбаса - 250 г;
свіжий огірок - 250 г;
яйце - 3 шт.;
плавлений сирок - 150 г;
майонез для заправки.
Приготування
Нарізаємо ковбасу невеликими кубиками. Свіжий огірок промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо дрібненько. Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи, остуджуємо і подрібнюємо. Плавлений сирок розгортаємо і натираємо на крупній тертці. Далі беремо салатник і змішуємо в ньому всі підготовлені інгредієнти, заправляємо домашнім майонезом , солимо і гарненько перемішуємо.
Салат з помідорами, ковбасою, сиром і часником
Інгредієнти:
копчена ковбаса - 300 г;
помідори - 3 шт.;
твердий сир - 200 г;
зелень;
спеції.
Для заправки:
часник - 3 зубчики;
сметана.
Приготування
Ковбасу промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Сир точно так само рубаємо ножем. Помідори промиваємо і подрібнюємо невеликими скибочками. Зелень промиваємо, трохи обсушуємо і дрібно шаткуємо. Всі підготовлені компоненти кладемо в один посуд і перемішуємо. Потім розкладаємо підготовлену масу у креманки. Зубчики часничку чистимо, видавлюємо через прес і змішуємо зі сметаною. Викладаємо отриману заправку зверху салату і подаємо до столу.
Салат з ковбасою, помідорами і сиром
Інгредієнти:
стиглі томати - 4 шт.;
цибуля зелена - 1 пучок;
болгарський перець - 1 шт.;
віденські ковбаски - 4 шт.;
сир - 100 г;
листя салату.
Для заправки:
натуральний йогурт - 150 мл;
майонез - 100 мл;
часник - 1 зубчик;
спеції.
Приготування
Віденські ковбаски шаткуємо тонкими кружечками і дрібненько рубаємо зелений цибулька. Болгарський перець обробляємо, очищаємо від насіння, промиваємо та нарізаємо кубиками. Також рубаємо і сир. Для заправки з'єднуємо натуральний йогурт з майонезом, додаємо сіль, подрібнений часник, цукор і мелений перець.
Далі переходимо до підготовки помідорів. Для початку їх промиваємо і обтираем чистою серветкою. Потім кладемо кожен томат «попкою» вниз і розрізаємо на 8 частин, але чи не дорізати докінця, а залишаємо знизу цілою. В результаті у вас повинні вийти у вигляді розкритої квітки помідорні кошики. Далі акуратно виймаємо ложкою зайвий сік і виливаємо його до заправки. Підготовлені раніше інгредієнти перемішуємо, заправляємо соусом і розкладаємо по кошиках. Подаємо готовий салат, розклавши «квіти» на широке плоске блюдо, застелене листям зеленого салату. Прикрашаємо салат зеленню петрушки, селери або кінзи.
Салат з помідорами, огірками, сиром і ковбасою
Інгредієнти:
свіжі помідори - 3 шт.;
напівкопчена ковбаса - 250 г;
сир твердий - 200 г;
майонез для заправки;
часник - 2 зубчики.
Приготування
Нарізаємо дрібними кубиками ковбасу, а помідори шаткуємо кружечками. Подрібнюємо сир на тертці, а часник чистимо і дрібно-дрібно рубаємо. Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен майонезом з додаванням часничку, видавленого через прес. Спочатку кладемо ковбасу, потім помідори і сир. Відправляємо салатик готовий на пару годин в холодильник, а перед подачею на стіл, оформляємо скибочками свіжих помідорів.
Салат з сухарями, сиром і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо всі інгредієнти для салату. Для цього копчену ковбасу ріжемо тонкою соломкою, сир шаткуємо на тертці, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Далі з'єднуємо все в мисці, підсолюємо до смаку, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Салат з ковбасою, сиром, огірком і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо ковбасу невеликими кубиками. Свіжий огірок промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо дрібненько. Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи, остуджуємо і подрібнюємо. Плавлений сирок розгортаємо і натираємо на крупній тертці. Далі беремо салатник і змішуємо в ньому всі підготовлені інгредієнти, заправляємо домашнім майонезом , солимо і гарненько перемішуємо.
Салат з помідорами, ковбасою, сиром і часником
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Ковбасу промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Сир точно так само рубаємо ножем. Помідори промиваємо і подрібнюємо невеликими скибочками. Зелень промиваємо, трохи обсушуємо і дрібно шаткуємо. Всі підготовлені компоненти кладемо в один посуд і перемішуємо. Потім розкладаємо підготовлену масу у креманки. Зубчики часничку чистимо, видавлюємо через прес і змішуємо зі сметаною. Викладаємо отриману заправку зверху салату і подаємо до столу.
Салат з ковбасою, помідорами і сиром
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Віденські ковбаски шаткуємо тонкими кружечками і дрібненько рубаємо зелений цибулька. Болгарський перець обробляємо, очищаємо від насіння, промиваємо та нарізаємо кубиками. Також рубаємо і сир. Для заправки з'єднуємо натуральний йогурт з майонезом, додаємо сіль, подрібнений часник, цукор і мелений перець.
Далі переходимо до підготовки помідорів. Для початку їх промиваємо і обтираем чистою серветкою. Потім кладемо кожен томат «попкою» вниз і розрізаємо на 8 частин, але чи не дорізати докінця, а залишаємо знизу цілою. В результаті у вас повинні вийти у вигляді розкритої квітки помідорні кошики. Далі акуратно виймаємо ложкою зайвий сік і виливаємо його до заправки. Підготовлені раніше інгредієнти перемішуємо, заправляємо соусом і розкладаємо по кошиках. Подаємо готовий салат, розклавши «квіти» на широке плоске блюдо, застелене листям зеленого салату. Прикрашаємо салат зеленню петрушки, селери або кінзи.
Салат з помідорами, огірками, сиром і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо дрібними кубиками ковбасу, а помідори шаткуємо кружечками. Подрібнюємо сир на тертці, а часник чистимо і дрібно-дрібно рубаємо. Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен майонезом з додаванням часничку, видавленого через прес. Спочатку кладемо ковбасу, потім помідори і сир. Відправляємо салатик готовий на пару годин в холодильник, а перед подачею на стіл, оформляємо скибочками свіжих помідорів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з огірком і ковбасою
Салати - це дуже популярна закуска на наших святкових та повсякденних столах. Різновидів їх дуже багато. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими
Літній салат з капустою
Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з
Салат з копченою ковбасою
Салат з копченою ковбасою - просте у приготуванні страва, яку можна подати як на сімейну вечерю, так на святкове застілля. Давайте з вами зробимо
Салат з макаронами і ковбасою
Салат з макаронами і ковбасою - ситне блюдо, яке може виступати як в якості гарніру, закуски, так і повноцінного вечері. Давайте розглянемо декілька
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску