Давайте розглянемо з вами нижче, як приготувати салат з ковбасою та сиром.
Салат з сухарями, сиром і ковбасою
Інгредієнти: ковбаса копчена - 300 г; сир твердих сортів - 100 г; сухарі - 50 г; спеції; часник - 2 зубчики; майонез. Приготування Спочатку готуємо всі інгредієнти для салату. Для цього копчену ковбасу ріжемо тонкою соломкою, сир шаткуємо на тертці, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Далі з'єднуємо все в мисці, підсолюємо до смаку, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Салат з ковбасою, сиром, огірком і яйцем
Інгредієнти: ковбаса - 250 г; свіжий огірок - 250 г; яйце - 3 шт.; плавлений сирок - 150 г; майонез для заправки. Приготування Нарізаємо ковбасу невеликими кубиками. Свіжий огірок промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо дрібненько. Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи, остуджуємо і подрібнюємо. Плавлений сирок розгортаємо і натираємо на крупній тертці. Далі беремо салатник і змішуємо в ньому всі підготовлені інгредієнти, заправляємо домашнім майонезом , солимо і гарненько перемішуємо.
Салат з помідорами, ковбасою, сиром і часником
Інгредієнти: копчена ковбаса - 300 г; помідори - 3 шт.; твердий сир - 200 г; зелень; спеції. Для заправки:
часник - 3 зубчики; сметана. Приготування Ковбасу промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Сир точно так само рубаємо ножем. Помідори промиваємо і подрібнюємо невеликими скибочками. Зелень промиваємо, трохи обсушуємо і дрібно шаткуємо. Всі підготовлені компоненти кладемо в один посуд і перемішуємо. Потім розкладаємо підготовлену масу у креманки. Зубчики часничку чистимо, видавлюємо через прес і змішуємо зі сметаною. Викладаємо отриману заправку зверху салату і подаємо до столу.
Салат з ковбасою, помідорами і сиром
Інгредієнти: стиглі томати - 4 шт.; цибуля зелена - 1 пучок; болгарський перець - 1 шт.; віденські ковбаски - 4 шт.; сир - 100 г; листя салату. Для заправки:
натуральний йогурт - 150 мл; майонез - 100 мл; часник - 1 зубчик; спеції. Приготування Віденські ковбаски шаткуємо тонкими кружечками і дрібненько рубаємо зелений цибулька. Болгарський перець обробляємо, очищаємо від насіння, промиваємо та нарізаємо кубиками. Також рубаємо і сир. Для заправки з'єднуємо натуральний йогурт з майонезом, додаємо сіль, подрібнений часник, цукор і мелений перець.
Далі переходимо до підготовки помідорів. Для початку їх промиваємо і обтираем чистою серветкою. Потім кладемо кожен томат «попкою» вниз і розрізаємо на 8 частин, але чи не дорізати докінця, а залишаємо знизу цілою. В результаті у вас повинні вийти у вигляді розкритої квітки помідорні кошики. Далі акуратно виймаємо ложкою зайвий сік і виливаємо його до заправки. Підготовлені раніше інгредієнти перемішуємо, заправляємо соусом і розкладаємо по кошиках. Подаємо готовий салат, розклавши «квіти» на широке плоске блюдо, застелене листям зеленого салату. Прикрашаємо салат зеленню петрушки, селери або кінзи.
Салат з помідорами, огірками, сиром і ковбасою
Інгредієнти: свіжі помідори - 3 шт.; напівкопчена ковбаса - 250 г; сир твердий - 200 г; майонез для заправки; часник - 2 зубчики. Приготування Нарізаємо дрібними кубиками ковбасу, а помідори шаткуємо кружечками. Подрібнюємо сир на тертці, а часник чистимо і дрібно-дрібно рубаємо. Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен майонезом з додаванням часничку, видавленого через прес. Спочатку кладемо ковбасу, потім помідори і сир. Відправляємо салатик готовий на пару годин в холодильник, а перед подачею на стіл, оформляємо скибочками свіжих помідорів.