Салат з плавленим сиром
Салати з плавленим сирком володіють прекрасним смаком, приємним ароматом і деякою пікантністю. Таке блюдо завжди буде вашою родзинкою на столі і порадує гостей. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів приготування салатів з плавленим сиром, які ви неодмінно оціните по достоїнству.
Салат «Мімоза» з плавленим сиром
Інгредієнти:
морква - 2 шт.;
картопля - 4 шт.;
сирок плавлений - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 4 шт.;
рибні консерви - 200 г;
майонез - за смаком;
зелень.
Приготування
Картоплю і моркву промиваємо від бруду, відварюємо, очищаємо від шкірки і окремо натираємо на крупній тертці. Яйця варимо круто, відокремлюємо білки від жовтків. Білки подрібнюємо на крупній терочке, а жовтки - на дрібній. Рибні консерви добре розминаємо виделкою.? Цибулю дрібненько шаткуємо й ошпарюємо.? Плавлений сирок натираємо на крупній тертці.
Тепер викладаємо все шарами в салатник, промазуючи кожен невеликою кількістю домашнього майонезу . Отже, спочатку покриваємо дно картоплею, потім кладемо консерви, змішані з цибулею, далі йде плавлений сир, потім кладемо білки, моркву і зверху прикрашаємо блюдо жовтками. Ставимо салат в холодильник, а перед подачею посипаємо за бажанням свіжою зеленню.
Єврейський салат з плавленим сиром
Інгредієнти:
сирок плавлений - 2 шт.;
часник - 4 зубчики;
майонез.
Приготування
Плавлені сирки натираємо на тертці, часник чистимо і пропускаємо через прес. Змішуємо всі інгредієнти на тарілці і заправляємо готовий салат з плавленим сиром і часником і майонезом.
Салат «Лакомка» з плавленим сиром
Інгредієнти:
сирок плавлений - 3 шт.;
морква - 3 шт.;
яйце - 3 шт.;
часник - 2 зубчики;
майонез;
спеції.
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на тертці. Охолоджений плавлений сирок точно також подрібнюємо. Морква промиваємо, очищаємо і шаткуємо соломкою. Тепер всі інгредієнти з'єднуємо в салатнику, додаємо часник і добре перемішуємо. Заправляємо блюдо майонезом, приправляємо спеціями, знову перемішуємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
Салат з копченим плавленим сиром
Інгредієнти:
крабові палички - 500 г;
сир - 150 г;
копчений сир плавлений - 100 г;
консервовані ананаси - 100 г;
часник - 2 зубчики;
майонез.
Приготування
Плавлений сирок з копченим смаком і простий сир натираємо на тертці. Ананаси нарізаємо дрібними кубиками, а крабові палички шаткуємо невеликими шматочками. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в салатник, видавлюємо через прес кілька зубчиків часнику, заправляємо майонезом і як слід, перемішуємо. Перед подачею охолоджуємо наш салатик.
Салат з кальмарами і плавленим сиром
Інгредієнти:
свіжі печериці - 500 г;
кальмари - 500 г;
плавлений сирок - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сметана - 2 ст. ложки;
майонез;
горіхи волоські - 1 ст.
Приготування
Отже, починаємо з того, що відварюємо кальмарів. Для цього їх спочатку промиваємо, очищаємо від плівки і кладемо на 3 хвилини в киплячу воду. Потім викладаємо морепродукти на тарілку і залишаємо остигати. Після цього нарізаємо їх соломкою.
Печериці обробляємо, миємо й відварюємо цілком. Для цього кладемо гриби в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і на слабенькому вогні проварюємо ще 10 хвилин до м'якості. Далі відкидаємо на друшляк, дрібно нарізаємо і змішуємо в окремому посуді з кальмарами. Часник очищаємо від лушпиння, моєму і разом з волоським горіхом дрібно шаткуємо. Плавлений сирок розтираємо разом зі сметанкою і майонезом до однорідного стану, додаємо горіхи і часник. Приготовленим соусом заправляємо наш салат з кальмарами і грибами, перемішуємо і подаємо до столу.
Салат «Мімоза» з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву промиваємо від бруду, відварюємо, очищаємо від шкірки і окремо натираємо на крупній тертці. Яйця варимо круто, відокремлюємо білки від жовтків. Білки подрібнюємо на крупній терочке, а жовтки - на дрібній. Рибні консерви добре розминаємо виделкою.? Цибулю дрібненько шаткуємо й ошпарюємо.? Плавлений сирок натираємо на крупній тертці.
Тепер викладаємо все шарами в салатник, промазуючи кожен невеликою кількістю домашнього майонезу . Отже, спочатку покриваємо дно картоплею, потім кладемо консерви, змішані з цибулею, далі йде плавлений сир, потім кладемо білки, моркву і зверху прикрашаємо блюдо жовтками. Ставимо салат в холодильник, а перед подачею посипаємо за бажанням свіжою зеленню.
Єврейський салат з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Плавлені сирки натираємо на тертці, часник чистимо і пропускаємо через прес. Змішуємо всі інгредієнти на тарілці і заправляємо готовий салат з плавленим сиром і часником і майонезом.
Салат «Лакомка» з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на тертці. Охолоджений плавлений сирок точно також подрібнюємо. Морква промиваємо, очищаємо і шаткуємо соломкою. Тепер всі інгредієнти з'єднуємо в салатнику, додаємо часник і добре перемішуємо. Заправляємо блюдо майонезом, приправляємо спеціями, знову перемішуємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
Салат з копченим плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Плавлений сирок з копченим смаком і простий сир натираємо на тертці. Ананаси нарізаємо дрібними кубиками, а крабові палички шаткуємо невеликими шматочками. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в салатник, видавлюємо через прес кілька зубчиків часнику, заправляємо майонезом і як слід, перемішуємо. Перед подачею охолоджуємо наш салатик.
Салат з кальмарами і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Отже, починаємо з того, що відварюємо кальмарів. Для цього їх спочатку промиваємо, очищаємо від плівки і кладемо на 3 хвилини в киплячу воду. Потім викладаємо морепродукти на тарілку і залишаємо остигати. Після цього нарізаємо їх соломкою.
Печериці обробляємо, миємо й відварюємо цілком. Для цього кладемо гриби в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і на слабенькому вогні проварюємо ще 10 хвилин до м'якості. Далі відкидаємо на друшляк, дрібно нарізаємо і змішуємо в окремому посуді з кальмарами. Часник очищаємо від лушпиння, моєму і разом з волоським горіхом дрібно шаткуємо. Плавлений сирок розтираємо разом зі сметанкою і майонезом до однорідного стану, додаємо горіхи і часник. Приготовленим соусом заправляємо наш салат з кальмарами і грибами, перемішуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кальмарів з сиром
Салат з кальмарів з сиром - незвичайне і цікаве поєднання інгредієнтів, і якщо ви любите екзотику, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Читаємо і
Салат з ковбасою і сиром
Різновидів салатів дуже багато. Це досить універсальна закуска, як для урочистих заходів, так і повсякденних трапез. І сьогодні ми підкажемо вам
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Салат «Парус»
Салат «Парус» додасть різноманітності вашого святкового столу, завдяки оригінальному вигляду і цікавого складу. Останнім часом складно здивувати
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Салат «Лебединий пух» - рецепт
Салат «Лебединий пух» - смачна і оригінальна закуска до святкового столу. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих варіантів створення цієї страви.