Салат «Парус»
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати дуже ситний салат «Парус». Це блюдо підійде не тільки для повсякденного обіду, але і для святкового столу.
Інгредієнти:
копчена курка - 200 г;
кукурудза консервована - 150 г;
морква по-корейськи - 200 г;
чіпси - 50 г;
яйце - 3 шт.;
мелений перець - щіпка;
майонез.
Приготування
Рецепт салату «Парус» з чіпсами дуже простий. Для початку кладемо в ковшичек яйця, заливаємо водою і ставимо варитися. Цим часом нарізаємо невеликими шматочками копчену курку і викладаємо її на дно салатника. Яйця остуджуємо, чистимо і подрібнюємо кубиками. Потім м'ясо перчимо за смаком, промазуємо злегка майонезом і покриваємо шаром моркви по-корейськи. Кукурудзу відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина, а потім викладаємо поверх моркви, промазуючи майонезом. Тепер розподіляємо рівномірно подрібнені яйця, заправляємо трохи майонезом, рясно прикрашаємо салат чіпсами і свіжою зеленню.
Інгредієнти:
горбуша в олії - 200 г;
сир твердий - 100 г;
свіжий помідор - 2 шт.;
майонез;
сухарики - 1 пакетик;
яблуко - 1 шт.
Приготування
Як зробити салат «Червоні вітрила»? Для початку готуємо всі інгредієнти: з горбуші зливаємо масло і нарізаємо рибу дрібними кубиками. Сир натираємо на самій маленькій тертці, а помідор промиваємо і рубаємо шматочками. Тепер викладаємо салат шарами у красиве блюдо. Отже, спочатку викладаємо шар горбуші, промазуємо його майонезом і рівномірно посипаємо сухарями. Потім присипаємо всі сиром, рясно промазуючи майонезом. Останнім шаром кладемо підготовлені помідори і знову покриваємо шаром майонезу. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат за бажанням яблуком, вирізавши з нього скибочки, нагадують вітрила.
Інгредієнти:
твердий сир - 200 г;
перець болгарський - 3 шт.;
огірок - 4 шт.;
помідор - 3 шт.;
спеції;
олія оливкова;
солоне філе червоної риби - 200 р.
Приготування
Для приготування салату «Парус» болгарський перчик обробляємо, виймаємо насіння і нарізаємо великими кубиками. Свіжий огірок моєму, шаткуємо соломкою, а сир рубаємо довільними шматочками або натираємо на крупній тертці. Філе солоної червоної риби обробляємо, нарізаємо теж великими кубиками. Помідори промиваємо та нарізаємо в саму останню чергу, щоб вони не потекли в салаті. Далі всі підготовлені компоненти перекладаємо в салатник, акуратно перемішуємо, заправляємо меленим перцем і заправляємо оливковою олією. Ось і все, вишуканий і дуже смачний салат «Парус» готовий!
Інгредієнти:
сирок плавлений - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
яйце - 3 шт.;
консервована квасоля - 100 г;
огірки мариновані - 3 шт.;
свинина - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
майонез;
мариновані гриби - 150 р.
Приготування
Для початку беремо картоплю, промиваємо його добре і відварюємо до готовності в мундирі. Потім охолоджуємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Яйця теж відварюємо в ковшичке, після чого чистимо і дрібненько шаткуємо. З маринованих грибів зливаємо розсіл і нарізаємо тонкою соломкою. Свинину відварюємо в підсоленій воді, а потім остуджуємо і рубаємо кубиках разом з маринованими огірками. Тепер починаємо викладати салат шарами: спочатку йдуть гриби, потім нашатковану дрібно цибулька і промазуємо сіткою майонезу. Далі викладаємо мариновані огірочки, квасоля, свинину і знову покриваємо рівномірно майонезом. Наступним шаром кладемо картоплю і подрібнений плавленим сирок. Останніми викладаємо яйця і промазуємо салатик сіточкою майонезу. За бажанням прикрашаємо блюдо чіпсами і тертим сиром.
Салат «Парус» з копченою куркою
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт салату «Парус» з чіпсами дуже простий. Для початку кладемо в ковшичек яйця, заливаємо водою і ставимо варитися. Цим часом нарізаємо невеликими шматочками копчену курку і викладаємо її на дно салатника. Яйця остуджуємо, чистимо і подрібнюємо кубиками. Потім м'ясо перчимо за смаком, промазуємо злегка майонезом і покриваємо шаром моркви по-корейськи. Кукурудзу відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина, а потім викладаємо поверх моркви, промазуючи майонезом. Тепер розподіляємо рівномірно подрібнені яйця, заправляємо трохи майонезом, рясно прикрашаємо салат чіпсами і свіжою зеленню.
Рецепт салату «Червоні вітрила»
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити салат «Червоні вітрила»? Для початку готуємо всі інгредієнти: з горбуші зливаємо масло і нарізаємо рибу дрібними кубиками. Сир натираємо на самій маленькій тертці, а помідор промиваємо і рубаємо шматочками. Тепер викладаємо салат шарами у красиве блюдо. Отже, спочатку викладаємо шар горбуші, промазуємо його майонезом і рівномірно посипаємо сухарями. Потім присипаємо всі сиром, рясно промазуючи майонезом. Останнім шаром кладемо підготовлені помідори і знову покриваємо шаром майонезу. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат за бажанням яблуком, вирізавши з нього скибочки, нагадують вітрила.
Салат «Парус» з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату «Парус» болгарський перчик обробляємо, виймаємо насіння і нарізаємо великими кубиками. Свіжий огірок моєму, шаткуємо соломкою, а сир рубаємо довільними шматочками або натираємо на крупній тертці. Філе солоної червоної риби обробляємо, нарізаємо теж великими кубиками. Помідори промиваємо та нарізаємо в саму останню чергу, щоб вони не потекли в салаті. Далі всі підготовлені компоненти перекладаємо в салатник, акуратно перемішуємо, заправляємо меленим перцем і заправляємо оливковою олією. Ось і все, вишуканий і дуже смачний салат «Парус» готовий!
Рецепт салату «Білий парус»
Інгредієнти:
Приготування
Для початку беремо картоплю, промиваємо його добре і відварюємо до готовності в мундирі. Потім охолоджуємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Яйця теж відварюємо в ковшичке, після чого чистимо і дрібненько шаткуємо. З маринованих грибів зливаємо розсіл і нарізаємо тонкою соломкою. Свинину відварюємо в підсоленій воді, а потім остуджуємо і рубаємо кубиках разом з маринованими огірками. Тепер починаємо викладати салат шарами: спочатку йдуть гриби, потім нашатковану дрібно цибулька і промазуємо сіткою майонезу. Далі викладаємо мариновані огірочки, квасоля, свинину і знову покриваємо рівномірно майонезом. Наступним шаром кладемо картоплю і подрібнений плавленим сирок. Останніми викладаємо яйця і промазуємо салатик сіточкою майонезу. За бажанням прикрашаємо блюдо чіпсами і тертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі
Салат «Соняшник» з ананасом
Салат «Соняшник» - це смачне барвисте блюдо для святкового столу. Варіантів його приготування досить багато. І сьогодні ми вам розповімо про ще
Салат «Бонапарт»
Салат «Бонапарт» сподобається любителям ситних салатів, заправлених майонезом. Тут поєднуються такі продукти, як м'ясо, гриби, картопля і сир. Дуже
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Салат з чіпсами
Чіпси - це смачний, але, на жаль, не дуже корисний снек. Найчастіше в салатах чіпси служать прикрасою, але є рецепти, де чіпси є основною складовою.