Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати дуже ситний салат «Парус». Це блюдо підійде не тільки для повсякденного обіду, але і для святкового столу.
Салат «Парус» з копченою куркою
Інгредієнти: копчена курка - 200 г; кукурудза консервована - 150 г; морква по-корейськи - 200 г; чіпси - 50 г; яйце - 3 шт.; мелений перець - щіпка; майонез. Приготування Рецепт салату «Парус» з чіпсами дуже простий. Для початку кладемо в ковшичек яйця, заливаємо водою і ставимо варитися. Цим часом нарізаємо невеликими шматочками копчену курку і викладаємо її на дно салатника. Яйця остуджуємо, чистимо і подрібнюємо кубиками. Потім м'ясо перчимо за смаком, промазуємо злегка майонезом і покриваємо шаром моркви по-корейськи. Кукурудзу відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина, а потім викладаємо поверх моркви, промазуючи майонезом. Тепер розподіляємо рівномірно подрібнені яйця, заправляємо трохи майонезом, рясно прикрашаємо салат чіпсами і свіжою зеленню.
Рецепт салату «Червоні вітрила»
Інгредієнти: горбуша в олії - 200 г; сир твердий - 100 г; свіжий помідор - 2 шт.; майонез; сухарики - 1 пакетик; яблуко - 1 шт. Приготування Як зробити салат «Червоні вітрила»? Для початку готуємо всі інгредієнти: з горбуші зливаємо масло і нарізаємо рибу дрібними кубиками. Сир натираємо на самій маленькій тертці, а помідор промиваємо і рубаємо шматочками. Тепер викладаємо салат шарами у красиве блюдо. Отже, спочатку викладаємо шар горбуші, промазуємо його майонезом і рівномірно посипаємо сухарями. Потім присипаємо всі сиром, рясно промазуючи майонезом. Останнім шаром кладемо підготовлені помідори і знову покриваємо шаром майонезу. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат за бажанням яблуком, вирізавши з нього скибочки, нагадують вітрила.
Салат «Парус» з сиром
Інгредієнти: твердий сир - 200 г; перець болгарський - 3 шт.; огірок - 4 шт.; помідор - 3 шт.; спеції; олія оливкова; солоне філе червоної риби - 200 р. Приготування Для приготування салату «Парус» болгарський перчик обробляємо, виймаємо насіння і нарізаємо великими кубиками. Свіжий огірок моєму, шаткуємо соломкою, а сир рубаємо довільними шматочками або натираємо на крупній тертці. Філе солоної червоної риби обробляємо, нарізаємо теж великими кубиками. Помідори промиваємо та нарізаємо в саму останню чергу, щоб вони не потекли в салаті. Далі всі підготовлені компоненти перекладаємо в салатник, акуратно перемішуємо, заправляємо меленим перцем і заправляємо оливковою олією. Ось і все, вишуканий і дуже смачний салат «Парус» готовий!
Рецепт салату «Білий парус»
Інгредієнти: сирок плавлений - 2 шт.; картопля - 2 шт.; яйце - 3 шт.; консервована квасоля - 100 г; огірки мариновані - 3 шт.; свинина - 300 г; цибулина - 1 шт.; майонез; мариновані гриби - 150 р. Приготування Для початку беремо картоплю, промиваємо його добре і відварюємо до готовності в мундирі. Потім охолоджуємо, очищаємо і
натираємо на крупній тертці. Яйця теж відварюємо в ковшичке, після чого чистимо і дрібненько шаткуємо. З маринованих грибів зливаємо розсіл і нарізаємо тонкою соломкою. Свинину відварюємо в підсоленій воді, а потім остуджуємо і рубаємо кубиках разом з маринованими огірками. Тепер починаємо викладати салат шарами: спочатку йдуть гриби, потім нашатковану дрібно цибулька і промазуємо сіткою майонезу. Далі викладаємо мариновані огірочки, квасоля, свинину і знову покриваємо рівномірно майонезом. Наступним шаром кладемо картоплю і подрібнений плавленим сирок. Останніми викладаємо яйця і промазуємо салатик сіточкою майонезу. За бажанням прикрашаємо блюдо чіпсами і тертим сиром.