» » Салати з корейською морквою - рецепти

Салати з корейською морквою - рецепти

Салати з корейською морквою - рецепти
Пропонуємо вашій увазі кілька оригінальних рецептів приготування смачних салатів з корейською морквою.
Салат з корейською морквою і куркою
Інгредієнти:

  • грудка куряча - 200 г;

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • свіжі печериці - 200 г;

  • цибулина - 100 г;

  • морква по-корейськи - 200 г;

  • сир твердий - 50 г;

  • масло рослинне для обсмажування;

  • майонез - 100 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Гриби обробляємо, дрібно шаткуємо і пасеруємо 3 хвилинки на рослинному масло в гарячій сковорідці. Потім додаємо подрібнений ріпчаста цибуля, приправляємо за смаком сіллю, перцем і готуємо ще 2-3 хвилини. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і розбираємо на тонкі волокна. Тепер беремо плоске красиве блюдо, викладаємо рівномірно грибну обжарку, змащуємо її майонезом. Яйця відварюємо, чистимо, натираємо на терочке поверх першого шару і теж покриваємо майонезом. Далі викладаємо відварне м'ясо, потім йде шар корейської моркви і посипаємо рясно тертим сиром. Ось і все, листковий салат з корейською морквою готовий!
    Салат з корейською морквою і крабовими паличками
    Інгредієнти:

  • палички крабові - 200 г;

  • морква по-корейськи - 200 г;

  • куряче яйце - 3 шт.;

  • свіжий огірок - 3 шт.;

  • кукурудза консервована - 100 г;

  • лимонний сік;

  • сир - 200 г;

  • майонез для заправки.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте підготуємо всі інгредієнти: крабові палички спочатку нарізаємо тоненькою соломкою, а потім розрізаємо навпіл. Огірки промиваємо, тремо на крупній терочке. Цибулю ріжемо півкільцями. Яйця відварюємо круто, чистимо і розрізаємо кубиками. Далі все викладаємо в миску, додаємо кукурудзу консервовану, корейську моркву, збризкуємо лимонним соком і перемішуємо. Зверху посипаємо готовий салат тертим сиром і подаємо до столу.
    Салат з корейською морквою, квасолею
    Інгредієнти:

  • червона консервована квасоля - 1 банка;

  • морква корейська - 200 г;

  • сухарики пшеничні білі - 50 г;

  • сир - 200 г;

  • майонез для заправки;

  • зелень кінзи - за бажанням.


  • Приготування
    Відкриваємо баночку з квасолею і обережно зливаємо з них усю воду. На великій терочке натираємо сирок і викладаємо в салатник, додаємо червону консервовану квасолю, корейську моркву і перемішуємо. Перед подачею на стіл кидаємо сухарики і дрібно нарізану кінзу, заправляємо майонезом і кличемо всіх до столу.
    Салат з корейською морквою і м'ясом
    Інгредієнти:

  • корейська морква - 200 г;

  • майонез - 400 мл;

  • яловичина - 200 г;

  • картопля - 200 г;

  • буряк - 200 р.


  • Приготування
    Викладаємо салат шарами. Спочатку кладемо натерту на крупній терочке відварна картопля, промазуємо його майонезом. Потім викладаємо нашатковану тонкою соломкою варену буряк, покриваємо теж майонезом. Далі йде порзане кубиками варене м'ясо, корейська морква і рясно промазуємо майонезом. Зверху прикрашаємо салат по своєму смаку подрібненою зеленню або гранатовими зернами.
    Салат з корейською морквою і шинкою
    Салати з корейською морквою - рецепти

    Інгредієнти:


  • шинка - 300 г;

  • сир твердий - 200 г;

  • корейська морква - 150 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • майонез - за смаком;

  • яйце - 2 шт.


  • Приготування
    Шинку шаткуємо соломкою. Твердий сир натираємо на крупній терочке. Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і нарізаємо соломкою. Свіжий огірок промиваємо, обсушуємо, натираємо на тертці. Потім викладаємо всі інгредієнти в салатник, додаємо корейську моркву і заправляємо майонезом. Все ретельно перемішуємо, трохи охолоджуємо і подаємо страву до столу. За бажанням можна додати в салат подрібнене кисле яблуко або крабові палички.
    Додав: admin | 22-03-2015, 14:47
    Переглядів: 12442