Салат з грибами і морквою
Салат - дуже цікаве блюдо, часом поєднує в собі, здавалося б, абсолютно непорівнянні продукти. Іноді достатньо додати якийсь один інгредієнт, щоб в результаті отримати абсолютно новий салат. Зараз ми вам розповімо кілька варіантів приготування салату з печерицями та морквою.
Салат з грибами, морквою і куркою
Інгредієнти:
філе куряче - 1 шт.;
морква по-корейськи - 150 г;
печериці - 350 г;
цибуля - 100 г;
майонез - 50 г;
яйця - 2 шт.;
зелень;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею. Відварюємо куряче філе коли воно охолоне, нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо круто і теж ріжемо соломкою. З'єднуємо всі компоненти, додаємо майонез, подрібнений кріп і сіль за смаком і перемішуємо.
Салат з квасолею, грибами і морквою
Інгредієнти:
відварені гриби лисички - 200 г;
морква - 250 г;
квасоля - 1 склянка;
солоні огірки - 150 г;
ріпчаста цибуля - 100 г;
чорний хліб - 2 скибочки;
рослинна олія;
майонез.
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності, а потім відкидаємо на друшляк. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, потім перекладаємо його в миску з квасолею. На цій же сковороді обсмажуємо моркву і також викладаємо до решти інгредієнтів. Обсмажуємо гриби. Огірки нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі підготовлені продукти, додаємо майонез і перемішуємо. Чорний хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо в духовці. Сухарики додаємо в салат вже перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.
Салат з куркою, грибами, морквою і цибулею
Інгредієнти:
корейська морква - 150 г;
яйця - 4 шт.;
відварна курка - 200 г;
мариновані гриби - 170 г;
цибуля - 1 шт.;
твердий сир - 150 г;
майонез - за смаком.
Приготування
Відварене куряче філе ріжемо кубиками і злегка обсмажуємо. Мариновані гриби нарізаємо кубиками. Подрібнюємо моркву по-корейськи. Цибулю ріжемо півкільцями і обдаємо окропом. Це робиться для того, щоб прибрати гіркоту. При бажанні можна замаринувати його в суміші води і оцту в пропорції 1:1. Яйця натираємо на тертці. Так само чинимо і з твердим сиром. Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен майонезом в такому порядку: курка, гриби, цибулю, моркву, яйця і сир, який також змащуємо майонезом. Верх салату можна прикрасити гілочками петрушки і ромашками з яєць.
Салат з корейською морквою і грибами
Інгредієнти:
копчений окорочок - 2 шт.;
морква по-корейськи - 150 г;
шампіньйони - 05 кг;
яйця - 5 шт.;
цибуля - 2 шт.;
огірки солоні - 3 шт.
Приготування
Гриби і цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо. Яйця варимо круто і нарізаємо кубиками, так само ріжемо копчені стегенця та огірки. Викладаємо салат на пласке блюдо шарами, кожен змащуючи майонезом: стегенце, смажені з цибулею гриби, яйця, солоні огірки і корейська морква.
Салат з грибами, морквою і цибулею
Інгредієнти:
відварене куряче філе - 2 шт.;
консервована кукурудза - 1 банка;
консервовані шампіньйони - 300 г;
цибуля - 100 г;
морква - 100 г;
яйця - 3 шт.;
майонез, сіль, рослинне масло.
Приготування
Курку нарізаємо невеликими шматочками. Яйця натираємо на середній тертці. Трьом на крупній тертці моркву, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо моркву з цибулею на сковороді, коли вони будуть практично готові, додаємо гриби. Коли і гриби будуть готові, перекладаємо все в миску, намагаючись максимально злити рослинне масло. З'єднуємо курку, морква з грибами і цибулею, кукурудзу, яйця, додаємо майонез, підсолюємо за смаком і перемішуємо.
Салат з грибами, морквою і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею. Відварюємо куряче філе коли воно охолоне, нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо круто і теж ріжемо соломкою. З'єднуємо всі компоненти, додаємо майонез, подрібнений кріп і сіль за смаком і перемішуємо.
Салат з квасолею, грибами і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності, а потім відкидаємо на друшляк. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, потім перекладаємо його в миску з квасолею. На цій же сковороді обсмажуємо моркву і також викладаємо до решти інгредієнтів. Обсмажуємо гриби. Огірки нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі підготовлені продукти, додаємо майонез і перемішуємо. Чорний хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо в духовці. Сухарики додаємо в салат вже перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.
Салат з куркою, грибами, морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Відварене куряче філе ріжемо кубиками і злегка обсмажуємо. Мариновані гриби нарізаємо кубиками. Подрібнюємо моркву по-корейськи. Цибулю ріжемо півкільцями і обдаємо окропом. Це робиться для того, щоб прибрати гіркоту. При бажанні можна замаринувати його в суміші води і оцту в пропорції 1:1. Яйця натираємо на тертці. Так само чинимо і з твердим сиром. Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен майонезом в такому порядку: курка, гриби, цибулю, моркву, яйця і сир, який також змащуємо майонезом. Верх салату можна прикрасити гілочками петрушки і ромашками з яєць.
Салат з корейською морквою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби і цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо. Яйця варимо круто і нарізаємо кубиками, так само ріжемо копчені стегенця та огірки. Викладаємо салат на пласке блюдо шарами, кожен змащуючи майонезом: стегенце, смажені з цибулею гриби, яйця, солоні огірки і корейська морква.
Салат з грибами, морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Курку нарізаємо невеликими шматочками. Яйця натираємо на середній тертці. Трьом на крупній тертці моркву, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо моркву з цибулею на сковороді, коли вони будуть практично готові, додаємо гриби. Коли і гриби будуть готові, перекладаємо все в миску, намагаючись максимально злити рослинне масло. З'єднуємо курку, морква з грибами і цибулею, кукурудзу, яйця, додаємо майонез, підсолюємо за смаком і перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І
Салат з куркою і яйцями
Простий у приготуванні салат з куркою і яйцями може послужити як живильної закускою. так і наповнювачем для ваших сендвічів, або рулетів з лаваша.
Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
Салат з сушеними грибами
Гриби - дуже корисний дієтичний продукт, з якого можна створити багато смачних і оригінальних страв. І сьогодні мова піде про салаті з сушеними