Салат з грибами і морквою

Салат з грибами, морквою і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею. Відварюємо куряче філе коли воно охолоне, нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо круто і теж ріжемо соломкою. З'єднуємо всі компоненти, додаємо майонез, подрібнений кріп і сіль за смаком і перемішуємо.
Салат з квасолею, грибами і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності, а потім відкидаємо на друшляк. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, потім перекладаємо його в миску з квасолею. На цій же сковороді обсмажуємо моркву і також викладаємо до решти інгредієнтів. Обсмажуємо гриби. Огірки нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі підготовлені продукти, додаємо майонез і перемішуємо. Чорний хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо в духовці. Сухарики додаємо в салат вже перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.
Салат з куркою, грибами, морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Відварене куряче філе ріжемо кубиками і злегка обсмажуємо. Мариновані гриби нарізаємо кубиками. Подрібнюємо моркву по-корейськи. Цибулю ріжемо півкільцями і обдаємо окропом. Це робиться для того, щоб прибрати гіркоту. При бажанні можна замаринувати його в суміші води і оцту в пропорції 1:1. Яйця натираємо на тертці. Так само чинимо і з твердим сиром. Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен майонезом в такому порядку: курка, гриби, цибулю, моркву, яйця і сир, який також змащуємо майонезом. Верх салату можна прикрасити гілочками петрушки і ромашками з яєць.
Салат з корейською морквою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби і цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо. Яйця варимо круто і нарізаємо кубиками, так само ріжемо копчені стегенця та огірки. Викладаємо салат на пласке блюдо шарами, кожен змащуючи майонезом: стегенце, смажені з цибулею гриби, яйця, солоні огірки і корейська морква.
Салат з грибами, морквою і цибулею
Інгредієнти:

Приготування
Курку нарізаємо невеликими шматочками. Яйця натираємо на середній тертці. Трьом на крупній тертці моркву, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо моркву з цибулею на сковороді, коли вони будуть практично готові, додаємо гриби. Коли і гриби будуть готові, перекладаємо все в миску, намагаючись максимально злити рослинне масло. З'єднуємо курку, морква з грибами і цибулею, кукурудзу, яйця, додаємо майонез, підсолюємо за смаком і перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам

Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,

Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І

Салат з куркою і яйцями
Простий у приготуванні салат з куркою і яйцями може послужити як живильної закускою. так і наповнювачем для ваших сендвічів, або рулетів з лаваша.

Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також

Салат з сушеними грибами
Гриби - дуже корисний дієтичний продукт, з якого можна створити багато смачних і оригінальних страв. І сьогодні мова піде про салаті з сушеними