Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з грибами і морквою

Салат з грибами і морквою

22-03-2015, 19:58
13 418
Салат з грибами і морквою
Салат - дуже цікаве блюдо, часом поєднує в собі, здавалося б, абсолютно непорівнянні продукти. Іноді достатньо додати якийсь один інгредієнт, щоб в результаті отримати абсолютно новий салат. Зараз ми вам розповімо кілька варіантів приготування салату з печерицями та морквою.
Салат з грибами, морквою і куркою
Інгредієнти:

  • філе куряче - 1 шт.;

  • морква по-корейськи - 150 г;

  • печериці - 350 г;

  • цибуля - 100 г;

  • майонез - 50 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • зелень;

  • рослинна олія;

  • сіль.


  • Приготування
    Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею. Відварюємо куряче філе коли воно охолоне, нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо круто і теж ріжемо соломкою. З'єднуємо всі компоненти, додаємо майонез, подрібнений кріп і сіль за смаком і перемішуємо.
    Салат з квасолею, грибами і морквою
    Інгредієнти:

  • відварені гриби лисички - 200 г;

  • морква - 250 г;

  • квасоля - 1 склянка;

  • солоні огірки - 150 г;

  • ріпчаста цибуля - 100 г;

  • чорний хліб - 2 скибочки;

  • рослинна олія;

  • майонез.


  • Приготування
    Квасолю відварюємо до готовності, а потім відкидаємо на друшляк. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на крупній тертці. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, потім перекладаємо його в миску з квасолею. На цій же сковороді обсмажуємо моркву і також викладаємо до решти інгредієнтів. Обсмажуємо гриби. Огірки нарізаємо кубиками. З'єднуємо всі підготовлені продукти, додаємо майонез і перемішуємо. Чорний хліб нарізаємо кубиками і підсушуємо в духовці. Сухарики додаємо в салат вже перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.
    Салат з куркою, грибами, морквою і цибулею
    Інгредієнти:

  • корейська морква - 150 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • відварна курка - 200 г;

  • мариновані гриби - 170 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • твердий сир - 150 г;

  • майонез - за смаком.


  • Приготування
    Відварене куряче філе ріжемо кубиками і злегка обсмажуємо. Мариновані гриби нарізаємо кубиками. Подрібнюємо моркву по-корейськи. Цибулю ріжемо півкільцями і обдаємо окропом. Це робиться для того, щоб прибрати гіркоту. При бажанні можна замаринувати його в суміші води і оцту в пропорції 1:1. Яйця натираємо на тертці. Так само чинимо і з твердим сиром. Викладаємо салат шарами, змащуючи кожен майонезом в такому порядку: курка, гриби, цибулю, моркву, яйця і сир, який також змащуємо майонезом. Верх салату можна прикрасити гілочками петрушки і ромашками з яєць.
    Салат з корейською морквою і грибами
    Інгредієнти:

  • копчений окорочок - 2 шт.;

  • морква по-корейськи - 150 г;

  • шампіньйони - 05 кг;

  • яйця - 5 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • огірки солоні - 3 шт.


  • Приготування
    Гриби і цибулю ріжемо кубиками і обсмажуємо. Яйця варимо круто і нарізаємо кубиками, так само ріжемо копчені стегенця та огірки. Викладаємо салат на пласке блюдо шарами, кожен змащуючи майонезом: стегенце, смажені з цибулею гриби, яйця, солоні огірки і корейська морква.
    Салат з грибами, морквою і цибулею
    Інгредієнти:

  • відварене куряче філе - 2 шт.;

  • консервована кукурудза - 1 банка;

  • консервовані шампіньйони - 300 г;

  • цибуля - 100 г;

  • морква - 100 г;

  • Салат з грибами і морквою

  • яйця - 3 шт.;

  • майонез, сіль, рослинне масло.


  • Приготування
    Курку нарізаємо невеликими шматочками. Яйця натираємо на середній тертці. Трьом на крупній тертці моркву, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо моркву з цибулею на сковороді, коли вони будуть практично готові, додаємо гриби. Коли і гриби будуть готові, перекладаємо все в миску, намагаючись максимально злити рослинне масло. З'єднуємо курку, морква з грибами і цибулею, кукурудзу, яйця, додаємо майонез, підсолюємо за смаком і перемішуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з квасолею та морквою
    Салат з квасолею та морквою
    Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками і грибами
    Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
    Салат з м'ясом і грибами
    Салат з м'ясом і грибами
    М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І
    Салат з куркою і яйцями
    Салат з куркою і яйцями
    Простий у приготуванні салат з куркою і яйцями може послужити як живильної закускою. так і наповнювачем для ваших сендвічів, або рулетів з лаваша.
    Салат «Лисяча шубка»
    Салат «Лисяча шубка»
    Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
    Салат з сушеними грибами
    Салат з сушеними грибами
    Гриби - дуже корисний дієтичний продукт, з якого можна створити багато смачних і оригінальних страв. І сьогодні мова піде про салаті з сушеними