Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з м'ясом і грибами

Салат з м'ясом і грибами

22-03-2015, 19:50
3 933
Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки дуже смачними, але і поживними. Можна проявити трохи фантазії, поміняти кілька інгредієнтів і в результаті отримаємо вже нове блюдо. Нижче вас чекають рецепти салатів з м'ясом і грибами, які по праву прикрасять будь-який святковий стіл.
Салат з м'ясом, грибами і огірками
Інгредієнти:

  • відварна свинина - 200 г;

  • мариновані гриби - 100 г;

  • мариновані огірки - 100 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сир - 50 г;

  • волоські горіхи - 30 г;

  • листя салату;

  • майонез - за смаком.


  • Приготування
    Свинину, мариновані гриби , огірки, яйця нарізаємо кубиками, сир тремо на крупній тертці, волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, а потім рубаємо їх ножем. Всі інгредієнти з'єднуємо, додаємо майонез і перемішуємо. Промиті і обсушені листя зеленого салату викладаємо на блюдо, а зверху викладаємо салат гіркою. Зверху можна ще посипати волоськими горіхами.
    Салат з грибами, м'ясом і сиром
    Інгредієнти:

  • м'ясо - 300 г;

  • твердий сир - 200 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • гриби - 300 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • рослинне масло - 20 мл;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Відварюємо м'ясо до готовності, яйця - круто. Печериці нарізаємо скибочками і на рослинному маслі обсмажуємо хвилини 4. Потім додаємо подрібнену цибулю і смажимо до готовності лука. В самому кінці викладаємо вершкове масло і перемішуємо. Після його розчинення знімаємо сковороду з вогню. Відварне м'ясо нарізаємо шматочками.
    Салат викладаємо шарами і кожен з них змащуємо майонезом. М'ясо, смажені гриби з цибулею, яйця, терті на тертці, тертий сир. Верх салату прикрашаємо за бажанням і відправляємо в холодильник мінімум на годину просочуватися.
    Салат з квасолею, грибами і м'ясом
    Інгредієнти:

  • червона квасоля у власному соку - 1 банка;

  • відварна яловичина - 200 г;

  • консервовані шампіньйони - 300 г;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • варені яйця - 4 шт.;

  • огірки (свіжі або солоні)- 3 шт.;

  • гірчиця - 1 ст. ложка;

  • майонез;

  • сіль.


  • Приготування
    М'ясо, яйця і огірки ріжемо кубиками. Додаємо квасолю, гриби і нарізану півкільцями цибулю. Додаємо за смаком майонез і гірчицю і все добре перемішуємо.
    Салат з м'ясом і маринованими грибами
    Інгредієнти:

  • відварна яловичина - 300 г;

  • картопля середніх розмірів - 5 шт.;

  • відварені яйця - 5 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • мариновані шампіньйони - 400 г;

  • кріп - 1 пучок;

  • петрушка - 1 пучок;

  • майонез, сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Картопля варимо в мундирі», охолодити, чистимо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Викладаємо салат шарами: картопля, подрібнену цибулю, нарізані пластинками гриби (штук 8-10 залишаємо для прикраси), м'ясо, нарізане соломкою, терті на тертці яйця, подрібнена зелень кропу і петрушки. Кожен шар салату змащуємо майонезом. А верх прикрашаємо грибочками.
    Салат з м'ясом і грибами «Грибна галявина»
    Інгредієнти:

  • відварне м'ясо (яловичина або свинина) - 300 г;

  • морква по-корейськи - 200 г;

  • сир твердий - 200 г;

  • мариновані шампіньйони - 300 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • мариновані огірки - 3 шт.;

  • кріп - 1 пучок;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • майонез.


  • Приготування
    Невелику каструльку вистилаємо харчовою плівкою, укладаємо на неї гриби капелюшками вниз, зверху посипаємо подрібнений цибулею і кропом. Наступний шар - відварна картопля, нарізаний кубиками або тертий на тертці, змащуємо майонезом, потім викладаємо подрібнені огірки, майонез. Потім - м'ясо, нарізане кубиками, знову майонез, корейська морква і тертий на тертці сир. Відправляємо салат в холодильник мінімум на годину, а перед подачею на стіл акуратно перевертаємо каструльку на плоске блюдо, знімаємо плівку - і у нас вийшов дуже смачний салат «Грибна галявина» .
    Салат з грибами, м'ясом, помідорами і сиром
    Інгредієнти:
    Салат з м'ясом і грибами

  • відварне м'ясо - 350 г;

  • помідори -2 шт;

  • сир - 150 г;

  • мариновані опеньки - 200 г;

  • майонез - за смаком.


  • Приготування
    Відварне м'ясо нарізаємо кубиками. Видаляємо в помідорах серцевину (щоб в салаті не було зайвої рідини), м'якоть теж ріжемо кубиками. З'єднуємо гриби, м'ясо, помідори і сир, за смаком додаємо майонез і перемішуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з грибами і морквою
    Салат з грибами і морквою
    Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами
    Салат «Лисяча шубка»
    Салат «Лисяча шубка»
    Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
    Салат з шинкою і сиром
    Салат з шинкою і сиром
    Салат - це універсальне блюдо, яке готують з самих різних інгредієнтів. Тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні мова піде про
    Салат з маринованими опеньками
    Салат з маринованими опеньками
    Мариновані опеньки - не тільки чудова закуска на будь-якому святковому столі, але ще й один з найкращих інгредієнтів для приготування смачних
    Салат «Кучугури» з м'ясом
    Салат «Кучугури» з м'ясом
    Будь-який святковий стіл, звичайно ж, прикрашають салати. І сьогодні ми розповімо, як приготувати смачний і красивий салат «Кучугури» з м'ясом.