Салат з маринованими опеньками
Грибочки послужать відмінним доповненням до відварного картоплі. А крім того, їх можна використовувати у складі інших страв. Зараз ми вам розповімо рецепти смачних салатів з маринованими опеньками.
Інгредієнти:
м'ясо куряче - 200 г;
варені круто яйця - 4 шт.;
відварний картопля середнього розміру - 2 шт.;
солоні або мариновані огірки середнього розміру - 3 шт.;
відварна морква - 3 шт.;
кріп - 100 г;
петрушка - 100 г;
опеньки мариновані - 100 г;
майонез.
Приготування
У салатник кладемо харчову плівку, а поверх неї розміщуємо інгредієнти в такому порядку: мариновані опеньки, подрібнена зелень, шар майонезу. Потім подрібнені моркву, майонез, солоні огірки, нарізані кубиками, майонез, терті яйця, знову майонез, тертий картопля, шар майонезу, відварна курка, нарізана кубиками і знову майонез. Даємо салату настоятися, після чого накриваємо його плоскою тарілкою, яка по діаметру більше салатника і перевертаємо. Після цього салатник прибираємо і акуратно знімаємо харчову плівку. Салат з маринованими опеньками і куркою «Полянка» готовий!
Інгредієнти:
картопля великий - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
шинка - 400 г;
курячі яйця - 4 шт.;
огірки мариновані - 300 г;
опеньки мариновані - 470 г;
майонез салатний.
Приготування
Моркву і картоплю варимо прямо в шкірці, а потім очищаємо. Яйця відварюємо круто, а потім охолоджуємо і теж чистимо. Шинку шаткуємо соломкою. Мариновані огірки можна також нашаткувати соломкою. Салатник змащуємо рослинним маслом без запаху і починаємо формувати салат. Спочатку викладаємо опеньки, поверх них трьом картоплю на крупній тертці і наносимо майонезну сіточку. Після цього піде шар шинки і знову майонез. Далі викладаємо натерту або нашатковану відварну моркву, терті яйця і майонез. І останній шар - нарізані огірки і майонез. Ставимо посуд з салатом в холодильник години на 3-4 а ще краще - на ніч. Після цього накриваємо салатник плоским стравою, акуратно перевертаємо і піднімаємо салатник. Завдяки тому, що ми промазывали його маслом, інгредієнти не прилипнуть до його стеночкам. Після цього листковий салат з маринованими опеньками можна подавати до столу.
Інгредієнти:
оселедець слабосолона (філе) - 300 г;
відварену в шкірці картоплю - 250 г;
пір'я зеленої цибулі - 40 г;
яблука кисло-солодкі - 150 г;
квасоля - 70 г;
солоні огірки - 100 г;
цибуля ріпчаста - 70 г;
рослинне масло - 80 г;
гірчиця - 60 г;
мариновані опеньки - 300 г;
оцет, цукор, сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Квасолю варимо до готовності. Філе оселедця, яблуко, огірки, картоплю, цибулю подрібнюємо кубиками і складаємо в глибоку миску. Туди ж додаємо мариновані опеньки, відварену квасолю, за смаком оцет, сіль, цукор, гірчицю і перемішуємо. Заправляємо смачний салат з маринованими опеньками рослинним маслом, посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Інгредієнти:
картопля середнього розміру - 400 г;
огірки солоні або мариновані - 200 г;
салатний цибуля біла - 100 г;
опеньки мариновані - 200 г;
рослинна олія ароматне для заправки;
сіль.
Приготування
Картопля варимо в мундирі» і остуджуємо. Огірки солоні нарізаємо кільцями Салатний цибулю нарізаємо чверть кільцями. Очищену картоплю ріжемо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат з маринованими опеньками, квасолею і картоплею ароматним олією.
Салат «Полянка» з маринованими опеньками
Інгредієнти:
Приготування
У салатник кладемо харчову плівку, а поверх неї розміщуємо інгредієнти в такому порядку: мариновані опеньки, подрібнена зелень, шар майонезу. Потім подрібнені моркву, майонез, солоні огірки, нарізані кубиками, майонез, терті яйця, знову майонез, тертий картопля, шар майонезу, відварна курка, нарізана кубиками і знову майонез. Даємо салату настоятися, після чого накриваємо його плоскою тарілкою, яка по діаметру більше салатника і перевертаємо. Після цього салатник прибираємо і акуратно знімаємо харчову плівку. Салат з маринованими опеньками і куркою «Полянка» готовий!
Салат з маринованими опеньками шарами
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і картоплю варимо прямо в шкірці, а потім очищаємо. Яйця відварюємо круто, а потім охолоджуємо і теж чистимо. Шинку шаткуємо соломкою. Мариновані огірки можна також нашаткувати соломкою. Салатник змащуємо рослинним маслом без запаху і починаємо формувати салат. Спочатку викладаємо опеньки, поверх них трьом картоплю на крупній тертці і наносимо майонезну сіточку. Після цього піде шар шинки і знову майонез. Далі викладаємо натерту або нашатковану відварну моркву, терті яйця і майонез. І останній шар - нарізані огірки і майонез. Ставимо посуд з салатом в холодильник години на 3-4 а ще краще - на ніч. Після цього накриваємо салатник плоским стравою, акуратно перевертаємо і піднімаємо салатник. Завдяки тому, що ми промазывали його маслом, інгредієнти не прилипнуть до його стеночкам. Після цього листковий салат з маринованими опеньками можна подавати до столу.
Салат з грибами маринованими опеньками і оселедцем
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю варимо до готовності. Філе оселедця, яблуко, огірки, картоплю, цибулю подрібнюємо кубиками і складаємо в глибоку миску. Туди ж додаємо мариновані опеньки, відварену квасолю, за смаком оцет, сіль, цукор, гірчицю і перемішуємо. Заправляємо смачний салат з маринованими опеньками рослинним маслом, посипаємо подрібненою зеленою цибулею.
Простий салат з маринованими опеньками
Інгредієнти:
Приготування
Картопля варимо в мундирі» і остуджуємо. Огірки солоні нарізаємо кільцями Салатний цибулю нарізаємо чверть кільцями. Очищену картоплю ріжемо кубиками. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат з маринованими опеньками, квасолею і картоплею ароматним олією.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Сільський» - рецепт
Салат «Сільський» - просте і ситне блюдо, яке готується дуже швидко. Для того щоб зробити цю страву до вечері вам не доведеться довго стояти біля
Салат «Грибна козуб»
Якщо ви любите дивувати гостей і рідних смачними і красивими стравами, то салат «Грибна кошик» - це те, що вам потрібно. Готується він за різними
Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І
Салат з маринованими огірками
Салат з маринованими огірочками завжди виграшно виглядає на будь-якому столі. Він відмінно підходить до будь-якого гарніру і м'яса. Пропонуємо вашій
Салат з опеньками і куркою
Гриби і куряче м'ясо чудово поєднуються в різних салатах. І сьогодні мова піде про дивовижних салатиках з куркою та опеньками. Таку закуску можна
Салат «Обжорка» з яловичиною
Салат «Обжорка» не дарма отримав таку назву, коли спробуєш хоч трошки, зупинитися дуже складно! «Обжорка» з яловичиною виходить дуже ситним та