Салат з маринованими огірками
Салат з маринованими огірочками завжди виграшно виглядає на будь-якому столі. Він відмінно підходить до будь-якого гарніру і м'яса.
Салат «Берлінський» з маринованими огірками
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
кисле яблуко - 1 шт.;
кмин - 1 ч. ложка;
огірки мариновані - 3 шт.;
спеції.
Для соусу:
цукор - 3 ч. ложки;
гірчиця - 2 ч. ложки;
маринад огірковий - 100 мл;
оцет винний - 50 мл;
спеції.
Приготування
Картопля ретельно промиваємо, заливаємо водою, солимо, доводимо до кипіння і відварюємо на середньому вогні до готовності. Потім обережно виймаємо його, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо кільцями.
Цибулю чистимо, шаткуємо кільцями, а огірочки кришимо кружечками. Яблуко очищаємо від шкірки, розрізаємо маленькими кубиками. Тепер змішуємо всі інгредієнти в глибокій мисці.
Окремо готуємо соус для салату. Для цього з'єднуємо гірчицю з огірковим розсолом, додаємо оцет і цукор. Всі компоненти з миски перекладаємо в банку, поливаємо заправкою, закриваємо кришкою і гарненько струшуємо. Ну, ось і все, картопляний салат з маринованими огірочками готовий, можна кликати всіх до столу.
Крабовий салат з маринованим огірком
Інгредієнти:
мариновані огірки - 300 г;
яйця варені - 2 шт.;
крабові палички - 250 г;
майонез - 150 мл;
зелень петрушки - 20 р.
Приготування
Яйця відварюємо заздалегідь, остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо разом з огірками гуртками. Крабові палички розморожуємо, а потім подрібнюємо кубиками. Тепер викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо мариновані огірочки, потім яйця, зверху посипаємо крабовими паличками і прикрашаємо блюдо свіжими листям петрушки.
Салат з грибами і маринованими огірками
Інгредієнти:
опеньки мариновані - 500 г;
кукурудза консервована - 400 г;
огірки мариновані - 300 г;
майонез - 150 мл.
Приготування
Кукурудзу відкриваємо, обережно зливаємо рідину і викладаємо в салатник. Гриби відкидаємо на друшляк і добре промиваємо від розсолу. Огірочки нарізаємо невеликими кубиками, змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і ще раз ретельно перемішуємо.
Салат з яловичини з маринованими огірками
Інгредієнти:
мариновані огірки - 2 шт.;
яловичина - 400 г;
цибулю-шалот - 2 зубчики;
помідор - 3 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
біла консервована квасоля - 400 г;
базилік.
Для заправки:
оцет - 80 мл;
оливкова олія - 120 мл
Приготування
М'ясо промиваємо і відварюємо до готовності в каструлі з холодною підсоленою водою. Після цього, обережно виймаємо його з бульйону, остуджуємо і ріжемо тонкими смужками. Цибулю-шалот обчищаем і шаткуємо тонкими кільцями. Болгарський перчик розрізаємо навпіл, очистити від насіння і подрібнюємо тонкою соломкою. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Мариновані огірочки і вимиті помідори нарубаем невеликими кубиками, а базилік і петрушку кришимо дрібненько ножем.
Тепер давайте приготуємо заправку для нашого салату: змішуємо в окремій піалі оливкове масло, оцет, маринад з консервованої квасолі і сіль. У салатницю перекладаємо всі приготовані інгредієнти, заправляємо приготованим соусом і ретельно перемішуємо.
Віденський салат з маринованими огірками
Інгредієнти:
куряча копчена грудка - 250 г;
мариновані огірки - 250 г;
печериці - 50 г;
рослинна олія;
часник - 2 зубчики;
гострий сир - 150 г;
зелень петрушки - 1 пучок;
майонез - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Для приготування салату з куркою і маринованими огірками, грудки нарізаємо смужками, грибочки промиваємо, обробляємо, шаткуємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з додаванням масла до золотистої скоринки. В цей час натираємо на крупній терочке сир і додаємо його в гриби за кілька хвилин до готовності.
Мариновані огірки нарізаємо кружальцями. Зубчики часничку раздавливаем і подрібнюємо ножем. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо рубаним часником, свіжою петрушкою, солимо, перчимо за смаком і кладемо майонез. Все ретельно перемішуємо і ставимо готовий салат з куркою, маринованими огірками та грибами на стіл.
Салат «Берлінський» з маринованими огірками
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Картопля ретельно промиваємо, заливаємо водою, солимо, доводимо до кипіння і відварюємо на середньому вогні до готовності. Потім обережно виймаємо його, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо кільцями.
Цибулю чистимо, шаткуємо кільцями, а огірочки кришимо кружечками. Яблуко очищаємо від шкірки, розрізаємо маленькими кубиками. Тепер змішуємо всі інгредієнти в глибокій мисці.
Окремо готуємо соус для салату. Для цього з'єднуємо гірчицю з огірковим розсолом, додаємо оцет і цукор. Всі компоненти з миски перекладаємо в банку, поливаємо заправкою, закриваємо кришкою і гарненько струшуємо. Ну, ось і все, картопляний салат з маринованими огірочками готовий, можна кликати всіх до столу.
Крабовий салат з маринованим огірком
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо заздалегідь, остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо разом з огірками гуртками. Крабові палички розморожуємо, а потім подрібнюємо кубиками. Тепер викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо мариновані огірочки, потім яйця, зверху посипаємо крабовими паличками і прикрашаємо блюдо свіжими листям петрушки.
Салат з грибами і маринованими огірками
Інгредієнти:
Приготування
Кукурудзу відкриваємо, обережно зливаємо рідину і викладаємо в салатник. Гриби відкидаємо на друшляк і добре промиваємо від розсолу. Огірочки нарізаємо невеликими кубиками, змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і ще раз ретельно перемішуємо.
Салат з яловичини з маринованими огірками
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
М'ясо промиваємо і відварюємо до готовності в каструлі з холодною підсоленою водою. Після цього, обережно виймаємо його з бульйону, остуджуємо і ріжемо тонкими смужками. Цибулю-шалот обчищаем і шаткуємо тонкими кільцями. Болгарський перчик розрізаємо навпіл, очистити від насіння і подрібнюємо тонкою соломкою. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Мариновані огірочки і вимиті помідори нарубаем невеликими кубиками, а базилік і петрушку кришимо дрібненько ножем.
Тепер давайте приготуємо заправку для нашого салату: змішуємо в окремій піалі оливкове масло, оцет, маринад з консервованої квасолі і сіль. У салатницю перекладаємо всі приготовані інгредієнти, заправляємо приготованим соусом і ретельно перемішуємо.
Віденський салат з маринованими огірками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату з куркою і маринованими огірками, грудки нарізаємо смужками, грибочки промиваємо, обробляємо, шаткуємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з додаванням масла до золотистої скоринки. В цей час натираємо на крупній терочке сир і додаємо його в гриби за кілька хвилин до готовності.
Мариновані огірки нарізаємо кружальцями. Зубчики часничку раздавливаем і подрібнюємо ножем. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо рубаним часником, свіжою петрушкою, солимо, перчимо за смаком і кладемо майонез. Все ретельно перемішуємо і ставимо готовий салат з куркою, маринованими огірками та грибами на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крабовий салат з огірком
Полюбляєте салати з крабовими паличками? Тоді дана стаття підійде вам як не можна краще, адже вона про страву з крабовими паличками і огірками.
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Салат «Морське дно»
Салат «Морське дно» - дуже незвичайне, смачне і корисне блюдо, яке додасть вашому буденного і святкового столу вишуканість і шарм. Ми впевнені, ваші
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з маринованими опеньками
Мариновані опеньки - не тільки чудова закуска на будь-якому святковому столі, але ще й один з найкращих інгредієнтів для приготування смачних
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.