Салат «Морське дно»
Салат «Морське дно» - дуже незвичайне, смачне і корисне блюдо, яке додасть вашому столу вишуканість і шарм.
Інгредієнти:
консервована морська капуста - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
оцет;
крабове м'ясо - 200 г;
яйце - 2 шт.;
креветки - 200 г;
червона ікра - для прикраси.
Приготування
Отже, з консервованої морської капусти зливаємо всю рідину і гарненько її віджимаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і маринуємо в оцті. Крабове м'ясо заздалегідь розморожуємо і подрібнюємо. Курячі яйця відварюємо до готовності, чистимо і натираємо окремо білки і жовтки на крупній тертці.
Креветки теж відварюємо в підсоленій воді, споліскуємо, очищаємо і ріжемо навпіл. Тепер беремо чашку і викладаємо салат шарами: консервована морська капуста, цибуля, крабове м'ясо-яєчні білки, креветки і жовтки. Кожен шар промазуємо майонезом, прикрашаємо готовий салатик червоною ікрою і подаємо страву на святковий стіл.
Інгредієнти:
маринована морська капуста - 200 г;
креветки - 150 г;
консервовані кальмари - 1 банка;
свіжі печериці - 200 г;
вершковий сир - 150 г;
майонез для заправки;
рослинне масло.
Приготування
Спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти для салату. Креветки відварюємо, остуджуємо і очищаємо. Гриби промиваємо, обробляємо, нарізаємо кубиками і підсмажити до рум'яного кольору на рослинній маслечко. З кальмарів зливаємо рідину і шаткуємо соломкою. Часник очищаємо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Тепер беремо плоске блюдо і викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом: спочатку морська капуста, потім креветки, обсмажені гриби, консервовані кальмари і сир. Прикрашаємо страву за смаком зеленню, червоною ікрою, маслинами, даємо просочитися 40 хвилин, і подаємо до столу.
Інгредієнти:
морська капуста - 100 г;
печінка тріски - 1 банка;
свіжі помідори - 2 шт.;
свіжий огірок - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Печінка тріски дістаємо з масла і добре розминаємо виделкою. Помідори промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо великими кубиками. Огірки шаткуємо соломкою. Змішуємо всі інгредієнти в пиалке, заправляємо маслом з печінки тріски, посипаємо спеціями і гарненько перемішуємо.
Інгредієнти:
свіжа морська капуста - 150 г;
цибулина - 1 шт.;
крабові палички - 200 г;
рибні консерви - 200 г;
майонез - 200 мл;
яйце - 3 шт.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати салат «Морське дно». Отже, беремо свіжу морську капусту, промиваємо кілька разів, кладемо в каструльку, заливаємо кип'яченою гарячою водою, солимо за смаком і відварюємо до готовності протягом 10 хвилин. Потім обережно виймаємо її і відкидаємо на друшляк стікати.
А цим часом поки готуємо всі інші інгредієнти, необхідні для салату. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо півкільцями і ошпарюємо окропом, щоб позбутися гіркоти. Крабові палички попередньо розморожуємо і нарізаємо маленькими кубиками. Рибні консерви відкриваємо, обережно зливаємо маринад і розминаємо її виделкою. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, чистимо від шкаралупи і відокремлюємо білки від жовтків. Яєчні білки натираємо на крупній терочку, а жовтки подрібнюємо на дрібній.
Тепер беремо глибоку чашку і починаємо викладати салат шарами в наступній послідовності. Отже, дно посуду покриваємо морською капустою, потім викладаємо подрібнену цибульку, крабові палички, рибні консерви, білки і жовтки. Всі шари промазуємо майонезом, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і залишаємо настоятися і просочитися приблизно на 2 години.
Салат «Морське дно» з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, з консервованої морської капусти зливаємо всю рідину і гарненько її віджимаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і маринуємо в оцті. Крабове м'ясо заздалегідь розморожуємо і подрібнюємо. Курячі яйця відварюємо до готовності, чистимо і натираємо окремо білки і жовтки на крупній тертці.
Креветки теж відварюємо в підсоленій воді, споліскуємо, очищаємо і ріжемо навпіл. Тепер беремо чашку і викладаємо салат шарами: консервована морська капуста, цибуля, крабове м'ясо-яєчні білки, креветки і жовтки. Кожен шар промазуємо майонезом, прикрашаємо готовий салатик червоною ікрою і подаємо страву на святковий стіл.
Салат «Морське дно» з кальмарами
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку давайте підготуємо всі необхідні інгредієнти для салату. Креветки відварюємо, остуджуємо і очищаємо. Гриби промиваємо, обробляємо, нарізаємо кубиками і підсмажити до рум'яного кольору на рослинній маслечко. З кальмарів зливаємо рідину і шаткуємо соломкою. Часник очищаємо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Тепер беремо плоске блюдо і викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом: спочатку морська капуста, потім креветки, обсмажені гриби, консервовані кальмари і сир. Прикрашаємо страву за смаком зеленню, червоною ікрою, маслинами, даємо просочитися 40 хвилин, і подаємо до столу.
Салат «На морському дні» з печінкою тріски
Інгредієнти:
Приготування
Печінка тріски дістаємо з масла і добре розминаємо виделкою. Помідори промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо великими кубиками. Огірки шаткуємо соломкою. Змішуємо всі інгредієнти в пиалке, заправляємо маслом з печінки тріски, посипаємо спеціями і гарненько перемішуємо.
Рецепт салату «Морське дно» з крабовими паличками
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати салат «Морське дно». Отже, беремо свіжу морську капусту, промиваємо кілька разів, кладемо в каструльку, заливаємо кип'яченою гарячою водою, солимо за смаком і відварюємо до готовності протягом 10 хвилин. Потім обережно виймаємо її і відкидаємо на друшляк стікати.
А цим часом поки готуємо всі інші інгредієнти, необхідні для салату. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо півкільцями і ошпарюємо окропом, щоб позбутися гіркоти. Крабові палички попередньо розморожуємо і нарізаємо маленькими кубиками. Рибні консерви відкриваємо, обережно зливаємо маринад і розминаємо її виделкою. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, чистимо від шкаралупи і відокремлюємо білки від жовтків. Яєчні білки натираємо на крупній терочку, а жовтки подрібнюємо на дрібній.
Тепер беремо глибоку чашку і починаємо викладати салат шарами в наступній послідовності. Отже, дно посуду покриваємо морською капустою, потім викладаємо подрібнену цибульку, крабові палички, рибні консерви, білки і жовтки. Всі шари промазуємо майонезом, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і залишаємо настоятися і просочитися приблизно на 2 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
Морський салат з креветками
Ще один рецепт в скарбничку салатів з морепродуктів салат з креветками. Креветки поєднуються з широким різноманіттям продуктів, а від того рецептів
Крабовий салат з кальмарами
Знаменитий салат з крабовими паличками можна готувати з додаванням безлічі інгредієнтів. І сьогодні ми поговоримо про його святковому варіанті з
Салат з кальмарами і капустою
Салати - це чудова закуска на наших столах, способів приготування якої дуже багато, все залежить від ваших уподобань. І сьогодні ми поділимося з вами
Салат з червоною ікрою і яйцем
Червона ікра смачний та корисний морепродукт. Страви з неї виходять вишуканими та оригінальними і неодмінно прикрасять будь-який святковий стіл.
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.