Салат з червоною ікрою і яйцем
Червона ікра - не тільки дуже смачний, але і корисний морепродукт. Додавши її в будь-яку страву, ви додасте йому вишуканості, шарму, і воно відразу стане святковим. Пропонуємо вам кілька рецептів салату з червоною ікрою і яйцем.
Інгредієнти:
кальмари - 1 кг;
сир - 200 г;
червона ікра - 200 г;
яйце - 5 шт.;
картопля - 4 шт.;
майонез - 300 мл
Приготування
Кальмари відварюємо в киплячій воді рівно 2-3 хвилини, а потім обробляємо і шаткуємо соломкою. Картоплю і яйця окремо варимо до готовності, чистимо і натираємо на середній тертці, а сир подрібнюємо на крупній.
Коли всі інгредієнти підготовлені, переходимо до складання салату: спочатку кладемо кальмари, промазуємо шаром домашнього майонезу , покриваємо рівномірно червоною ікрою, викладаємо картоплю і заправляємо майонезом. Після цього знову кладемо ікру, присипаємо тертим сиром, промазуємо майонезом і прикрашаємо зверху ікрою. Тепер прибираємо блюдо в холодильник і даємо йому постояти хоча б 30 хвилин і, як слід просочитися.
Інгредієнти:
картопля - 400 г;
яйце перепелине - 10 шт;
копчена червона риба - 100 г;
зелений заморожений горошок - 100 г;
огірки малосольні - 4 шт.;
майонез домашній - 150 мл;
сметана - 100 мл;
гілочки кропу для прикраси;
червона ікра - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирі, охолодити, чистимо і шаткуємо кубиками. Перепелині яйця варимо приблизно 10 хвилин після закипання, очищаємо і ріжемо половинками. Зелений горошок відварюємо до готовності і охолодити. Червону рибу теж подрібнюємо кубиками, а огірочки шаткуємо соломкою. Далі перекладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, посипаємо свіжим кропом і заправляємо майонезом і сметаною. Все ретельно перемішуємо, розкладаємо по порційних тарілочках і прикрашаємо зверху червоною ікрою.
Інгредієнти:
кальмари - 400 г;
палички крабові - 200 г;
яйце - 4 шт.;
ікра червона - 200 г;
майонез для заправки.
Приготування
Отже, давайте спочатку підготуємо всі інгредієнти. Для цього яйця відварюємо, остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Далі натираємо білочки на тертці, а жовтки відкладаємо - вони нам не знадобляться. Крабові палички попередньо розморожуємо, знімаємо плівку і нарізаємо тонкою соломкою. Кальмари промиваємо, чистимо і відварюємо рівно 2 хвилинки.
Потім шаткуємо морепродукти смужками, змішуємо з крабовими паличками і яєчними білками. Зелень кропу обполіскуємо, обсушуємо, подрібнюємо, змішуємо з майонезом і червоною ікрою. Отриманою масою заправляємо наше блюдо і перемішуємо. Готовий смачний салат подаємо в салатник і прикрашаємо зверху залишилася червоною ікрою.
Інгредієнти:
червона ікра - 60 г;
свіжоморожені кальмари - 100 г;
яйце куряче - 2 шт.;
заморожені креветки - 100 г;
майонез - 3 ч. ложки;
яйце перепелине - 2 шт.
Приготування
Спочатку відварюємо протягом 7 хвилин морепродукти. Потім обережно зливаємо воду і нарізаємо кільця кальмарів дрібними кубиками, а креветки очистити від панцира. Яйця курячі заздалегідь варимо круто і пропускаємо через яйцерезку.
Тепер беремо глибоку тарілку, висипаємо креветки і кальмари, додаємо яйця, трохи червоної ікри і заправляємо майонезом. Гарненько перемішуємо вміст і розкладаємо салат з порційним салатницам, виклавши по колу окантовку з ікри. В серединку кладемо перепелині яйця і подаємо готовий салат з креветок, червоної ікри і кальмарів на стіл.
Салат «Царський» з червоною ікрою і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари відварюємо в киплячій воді рівно 2-3 хвилини, а потім обробляємо і шаткуємо соломкою. Картоплю і яйця окремо варимо до готовності, чистимо і натираємо на середній тертці, а сир подрібнюємо на крупній.
Коли всі інгредієнти підготовлені, переходимо до складання салату: спочатку кладемо кальмари, промазуємо шаром домашнього майонезу , покриваємо рівномірно червоною ікрою, викладаємо картоплю і заправляємо майонезом. Після цього знову кладемо ікру, присипаємо тертим сиром, промазуємо майонезом і прикрашаємо зверху ікрою. Тепер прибираємо блюдо в холодильник і даємо йому постояти хоча б 30 хвилин і, як слід просочитися.
Салат «Олів'є» з червоною ікрою і перепелиним яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо в мундирі, охолодити, чистимо і шаткуємо кубиками. Перепелині яйця варимо приблизно 10 хвилин після закипання, очищаємо і ріжемо половинками. Зелений горошок відварюємо до готовності і охолодити. Червону рибу теж подрібнюємо кубиками, а огірочки шаткуємо соломкою. Далі перекладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, посипаємо свіжим кропом і заправляємо майонезом і сметаною. Все ретельно перемішуємо, розкладаємо по порційних тарілочках і прикрашаємо зверху червоною ікрою.
Салат «Королівський» з червоною ікрою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, давайте спочатку підготуємо всі інгредієнти. Для цього яйця відварюємо, остуджуємо, очищаємо від шкаралупи і акуратно відокремлюємо білки від жовтків. Далі натираємо білочки на тертці, а жовтки відкладаємо - вони нам не знадобляться. Крабові палички попередньо розморожуємо, знімаємо плівку і нарізаємо тонкою соломкою. Кальмари промиваємо, чистимо і відварюємо рівно 2 хвилинки.
Потім шаткуємо морепродукти смужками, змішуємо з крабовими паличками і яєчними білками. Зелень кропу обполіскуємо, обсушуємо, подрібнюємо, змішуємо з майонезом і червоною ікрою. Отриманою масою заправляємо наше блюдо і перемішуємо. Готовий смачний салат подаємо в салатник і прикрашаємо зверху залишилася червоною ікрою.
Салат «Перлина» з червоною ікрою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку відварюємо протягом 7 хвилин морепродукти. Потім обережно зливаємо воду і нарізаємо кільця кальмарів дрібними кубиками, а креветки очистити від панцира. Яйця курячі заздалегідь варимо круто і пропускаємо через яйцерезку.
Тепер беремо глибоку тарілку, висипаємо креветки і кальмари, додаємо яйця, трохи червоної ікри і заправляємо майонезом. Гарненько перемішуємо вміст і розкладаємо салат з порційним салатницам, виклавши по колу окантовку з ікри. В серединку кладемо перепелині яйця і подаємо готовий салат з креветок, червоної ікри і кальмарів на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Нептун» - рецепт
Якщо вам набридли звичайні салати зі звичними інгредієнтами, то зверніть свою увагу на новий рецепт. Нептун - це горду назву носить смачний і
Морський салат з ікрою
Морський салат з ікрою - дуже вишукана і смачна страва, яке неодмінно стане чудовою прикрасою вашого столу і викличе безліч позитивних емоцій у ваших
Салат з ікрою і креветками
Салати з морепродуктами є прикрасою будь-якого святкового столу. Різновидів цих вишуканих закусок дуже багато. І сьогодні ми поділимося з вами
Салат «Нептун» з кальмарами
Салат «Нептун» з кальмарами - ніжне і пікантне за смаком страва, завдяки наявності в ньому різних морепродуктів. Давайте розберемо кілька варіантів
Крабовий салат з кальмарами
Знаменитий салат з крабовими паличками можна готувати з додаванням безлічі інгредієнтів. І сьогодні ми поговоримо про його святковому варіанті з
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.