Салат з кальмарами і капустою
Салати дозволяють випустити фантазію на волю. Нові поєднання, придумані домогосподарками і кухарями, перетворюються на смачні надбання громадськості. Один з нових салатів, про які ми поговоримо в цій статті, відрізняється не тільки цікавим смаком, але і невисокою калорійністю.
Інгредієнти:
кальмари - 2 тушки;
креветки очищені - 150 г;
пекінська капуста - 1 качан;
консервована кукурудза - 1 банка;
томати черрі - 1 жменя;
майонез - за смаком;
оливки - 50-70 р.
Приготування
Тушки кальмарів ошпарюємо і знімаємо з них плівку. Видаляємо нутрощі і знову заливаємо кальмари окропом. Тримаємо головоногих у воді 1 хвилину, після чого дістаємо, остуджуємо і ріжемо кільцями.
Креветки відварюємо. Пекінську капусту (зелену частину) дрібно шаткуємо. З кукурудзи зливаємо рідину, а самі зернятка змішуємо з уже підготовленими інгредієнтами. Помідори ріжемо невеликими кружечками, або четвертинками. З'єднуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо оливки і заправляємо салат з кальмарами , капустою і кукурудзою майонезом.
Інгредієнти:
кальмари - 2-3 тушки;
крабові палички - 200 г;
креветки консервовані - 200 г;
яйця - 5 шт.;
морська капуста - 100 г;
майонез для заправки;
червона ікра - для прикраси.
Приготування
Кальмари чистимо, миємо й відварюємо в киплячій підсоленій воді 1 хвилину. Відварені тушки остуджуємо і ріжемо невеликими кільцями. Крабові палички розгортаємо в єдиний пласт і нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо, білки відділяємо від жовтків і дрібно нарізаємо. Жовтки перетираємо з майонезом. Морську капусту, для зручності поїдання салату, розрізаємо навпіл. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо креветки і заправляємо блюдо майонезом. Перед подачею "Нептун" прикрашаємо червоною ікрою.
Інгредієнти:
кальмари - 2-3 тушки;
мідії консервовані - 1 банка;
крабові палички - 150 г;
яйця - 4-5 шт.;
пекінська капуста - 1 качан;
консервована кукурудза - 1/2 банки;
помідор - 1 шт.;
зелень - за смаком;
майонез - за смаком.
Приготування
Тушки кальмарів промиваємо гарячою водою, щоб позбавиться від покриває плівки. Відварюємо кальмарів в киплячій підсоленій воді 30-40 секунд або обдаємо окропом ще 2 рази. Після, головоногих нарізаємо тонкими кільцями і викладаємо в салатник. Крабові палички нарізаємо кубиками і разом з мідіями відправляємо до нарізаним кальмарам.
Пекінську капусту тонко шаткуємо. Яйця відварюємо круто, чистимо і дрібно рубаємо. Помідори ріжемо кубиками. З кукурудзи зливаємо надлишки рідини. Підготовлені інгредієнти перемішуємо разом з нашими морепродуктів і заправляємо салат майонезом. Перед подаванням страву ставимо в холодильник на 1-2 години, а після посипаємо свіжою зеленню в якості прикраси.
Такий салат на швидку руку виручить вас у засилля свят, коли гості і близькі вимагають різноманітності на банкетному столі.
Інгредієнти:
консервовані кальмари - 1 банка;
морська капуста - 150 г;
консервований зелений горошок - 1 банку;
яйця - 5 шт.;
майонез - за смаком.
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і дрібно рубаємо. Змішуємо яйця з морською капустою, додаємо консервований горошок, попередньо зливши з неї рідину. Консервовані кальмари ріжемо тонкими кільцями або соломкою, після чого додаємо до решти інгредієнтів. Заправляємо блюдо майонезом і подаємо до столу.
Салат з пекінською капустою і кальмарами
Інгредієнти:
Приготування
Тушки кальмарів ошпарюємо і знімаємо з них плівку. Видаляємо нутрощі і знову заливаємо кальмари окропом. Тримаємо головоногих у воді 1 хвилину, після чого дістаємо, остуджуємо і ріжемо кільцями.
Креветки відварюємо. Пекінську капусту (зелену частину) дрібно шаткуємо. З кукурудзи зливаємо рідину, а самі зернятка змішуємо з уже підготовленими інгредієнтами. Помідори ріжемо невеликими кружечками, або четвертинками. З'єднуємо всі інгредієнти в салатник, додаємо оливки і заправляємо салат з кальмарами , капустою і кукурудзою майонезом.
Рецепт салату "Нептун" з кальмарами і морською капустою
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари чистимо, миємо й відварюємо в киплячій підсоленій воді 1 хвилину. Відварені тушки остуджуємо і ріжемо невеликими кільцями. Крабові палички розгортаємо в єдиний пласт і нарізаємо соломкою. Яйця відварюємо, білки відділяємо від жовтків і дрібно нарізаємо. Жовтки перетираємо з майонезом. Морську капусту, для зручності поїдання салату, розрізаємо навпіл. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо креветки і заправляємо блюдо майонезом. Перед подачею "Нептун" прикрашаємо червоною ікрою.
Салат з кальмарів з яйцем і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Тушки кальмарів промиваємо гарячою водою, щоб позбавиться від покриває плівки. Відварюємо кальмарів в киплячій підсоленій воді 30-40 секунд або обдаємо окропом ще 2 рази. Після, головоногих нарізаємо тонкими кільцями і викладаємо в салатник. Крабові палички нарізаємо кубиками і разом з мідіями відправляємо до нарізаним кальмарам.
Пекінську капусту тонко шаткуємо. Яйця відварюємо круто, чистимо і дрібно рубаємо. Помідори ріжемо кубиками. З кукурудзи зливаємо надлишки рідини. Підготовлені інгредієнти перемішуємо разом з нашими морепродуктів і заправляємо салат майонезом. Перед подаванням страву ставимо в холодильник на 1-2 години, а після посипаємо свіжою зеленню в якості прикраси.
Салат з кальмарами, морською капустою і яйцями
Такий салат на швидку руку виручить вас у засилля свят, коли гості і близькі вимагають різноманітності на банкетному столі.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, чистимо і дрібно рубаємо. Змішуємо яйця з морською капустою, додаємо консервований горошок, попередньо зливши з неї рідину. Консервовані кальмари ріжемо тонкими кільцями або соломкою, після чого додаємо до решти інгредієнтів. Заправляємо блюдо майонезом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Морське дно»
Салат «Морське дно» - дуже незвичайне, смачне і корисне блюдо, яке додасть вашому буденного і святкового столу вишуканість і шарм. Ми впевнені, ваші
Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
Салат «Нептун» з кальмарами
Салат «Нептун» з кальмарами - ніжне і пікантне за смаком страва, завдяки наявності в ньому різних морепродуктів. Давайте розберемо кілька варіантів
Крабовий салат з кальмарами
Знаменитий салат з крабовими паличками можна готувати з додаванням безлічі інгредієнтів. І сьогодні ми поговоримо про його святковому варіанті з
Салат з кальмарами і картоплею
Кальмари - дієтичний морепродукт, який широко використовується в кулінарії. Він чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. І зараз ми розповімо, як
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.