Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно допоможе смачний і ситний салат з печінкою і огірками.
Інгредієнти:
яловича печінка - 500 г;
солоні огірки - 5 шт.;
морква - 3 шт.;
цибулина - 5 шт.;
оливковий майонез - за смаком;
спеції.
Приготування
Печінку ретельно промиваємо, зрізаємо зайву плівку, кладемо її в киплячу воду, підсолюємо за смаком і варимо до готовності приблизно хвилин 30. Потім печінку остуджуємо і шаткуємо соломкою. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, а цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо овочі на олії хвилин 10. Солоні огірочки подрібнюємо кубиками. Тепер змішуємо всі інгредієнти, перчимо і додаємо оливковий майонез. Гарненько перемішуємо і подаємо готовий салат до столу.
Інгредієнти:
куряча печінка - 350 г;
яйце - 4 шт.;
огірки мариновані - 200 г;
морква - 4 шт.;
цибулина - 2 шт.;
рослинне масло.
Приготування
Отже, спочатку відварюємо курячу печінку в підсоленій воді, після чого нарізаємо її тонкою соломкою. Огірки дрібно шаткуємо. Моркву ретельно промиваємо, відварюємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. Подрібнений кільцями цибулька пасеруємо до золотистого кольору в маслечко. Яйця відварюємо, чистимо, відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на крупній тертці, а желточки залишаємо для прикраси салату.
Тепер починаємо викладати інгредієнти шарами: спочатку трохи печінки, обсмажений цибуля, мариновані огірки, терта морква і білки. Всі шари промазуємо майонезом і повторюємо послідовність ще раз. Готовий салат прикрашаємо тертим жовтком, прибираємо страву на 2 години в холодильник, а потім ставимо смачний салат з печінки з огірками на стіл.
Інгредієнти:
відварений рис - 100 г;
яйце - 3 шт.;
свіжий огірок - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
печінка тріски консервована - 200 г;
майонез.
Приготування
Рис промиваємо кілька разів, а потім відварюємо до готовності в злегка підсоленій воді. Яйця окремо варимо круто, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Свіжий огірок моєму, дрібно шаткуємо разом з очищеною цибулиною. З печінки тріски зливаємо зайве масло, а саму печінку добре розминаємо виделкою.
Коли всі інгредієнти готові, починаємо викладати салат шарами у такому порядку: спочатку рис, потім печінка, цибуля, рівномірний шар майонезу, яйце, огірок і знову майонез. Зверху прикрашаємо салат натертими яєчними жовтками, даємо трохи настоятися і подаємо на стіл.
Салат з печінки з солоним огірком
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ретельно промиваємо, зрізаємо зайву плівку, кладемо її в киплячу воду, підсолюємо за смаком і варимо до готовності приблизно хвилин 30. Потім печінку остуджуємо і шаткуємо соломкою. Моркву чистимо, натираємо на крупній тертці, а цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо овочі на олії хвилин 10. Солоні огірочки подрібнюємо кубиками. Тепер змішуємо всі інгредієнти, перчимо і додаємо оливковий майонез. Гарненько перемішуємо і подаємо готовий салат до столу.
Салат з курячої печінки з солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку відварюємо курячу печінку в підсоленій воді, після чого нарізаємо її тонкою соломкою. Огірки дрібно шаткуємо. Моркву ретельно промиваємо, відварюємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. Подрібнений кільцями цибулька пасеруємо до золотистого кольору в маслечко. Яйця відварюємо, чистимо, відокремлюємо білки від жовтків. Білки натираємо на крупній тертці, а желточки залишаємо для прикраси салату.
Тепер починаємо викладати інгредієнти шарами: спочатку трохи печінки, обсмажений цибуля, мариновані огірки, терта морква і білки. Всі шари промазуємо майонезом і повторюємо послідовність ще раз. Готовий салат прикрашаємо тертим жовтком, прибираємо страву на 2 години в холодильник, а потім ставимо смачний салат з печінки з огірками на стіл.
Салат з печінки тріски з огірком
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо кілька разів, а потім відварюємо до готовності в злегка підсоленій воді. Яйця окремо варимо круто, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Свіжий огірок моєму, дрібно шаткуємо разом з очищеною цибулиною. З печінки тріски зливаємо зайве масло, а саму печінку добре розминаємо виделкою.
Коли всі інгредієнти готові, починаємо викладати салат шарами у такому порядку: спочатку рис, потім печінка, цибуля, рівномірний шар майонезу, яйце, огірок і знову майонез. Зверху прикрашаємо салат натертими яєчними жовтками, даємо трохи настоятися і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але
Салат «Морське дно»
Салат «Морське дно» - дуже незвичайне, смачне і корисне блюдо, яке додасть вашому буденного і святкового столу вишуканість і шарм. Ми впевнені, ваші
Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - смачне і ситне блюдо, яке можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали для вас найбільш
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових
Салат "Соняшник" з печінкою тріски
Багатьом з вас вже відомий салат соняшник, який є прикрасою столу і при цьому легкий у виконанні. Сьогодні ми розповімо вам новий варіант соняшнику -
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.