Салат з печінки з яйцем
З печінки можна приготувати безліч смачних страв. Зараз ми розповімо, як приготувати салати з печінки з яйцем.
Інгредієнти:
печінка тріски - 1 банка;
яйця перепелині - 12 шт.;
огірки свіжі - 2 шт.;
листя салату - 5 шт.;
зелена цибуля - 4-5 пір'я;
лимон - 1 шт.;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Перепелині яйця варимо до готовності, охолоджуємо і очищаємо їх від шкаралупи. Ріжемо на 4 частини. Печінка тріски викладаємо на тарілку і нарізаємо невеликими шматочками. Огірок ріжемо кружальцями або полукружками. Видавлюємо сік з лимона.
Для заправки салату змішуємо сік лимона, олія, в якому була печінка тріски, сіль і спеції. Листя салату рвемо руками і викладаємо на плоске блюдо. Зверху розміщуємо огірки, печінка тріски і яйця. Поливаємо салат заправкою і посипаємо спеціями. Прикрашаємо салат з печінки тріски зеленою цибулею.
Інгредієнти:
печінка яловича - 800 г;
цибуля 0 5 шт.;
яйця - 8 шт.;
сир твердий - 100 г;
майонез - 250 г;
рослинна олія;
сіль, суміш перців - за смаком.
Приготування
Чистимо печінку від плівок і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Яйця варимо круто, цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії, в кінці додаємо дрібку перцю. Відварену печінку , яйця і сир тремо на тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен майонезом: печінка, цибуля, яйця, знову повторюємо шари і верх салату посипаємо тертим сиром. Перед подачею до столу даємо салату настоятися 1-2 години в холодильнику.
Інгредієнти:
печінка тріски консервована - 1 банка;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
яйця - 5 шт.;
зелена цибуля - 30 р;
сіль - за смаком.
Приготування
Подрібнюємо цибулю і обдаємо його окропом. Завдяки цьому цибуля не стане м'якше, ще й гіркота зникне. Зелений лук також дрібно нарізаємо. Яйця варимо круто, білки відділяємо від жовтків і натираємо їх на тертці. Приблизно 1/3 залишаємо для прикраси салату. Печінка розминаємо виделкою. Жовтки також розминаємо, потім розтираємо їх з цибулею і додаємо 2-3 столові ложки олії з консервів. Білки з'єднуємо з печінкою і желточной сумішшю, якщо потрібно, досолює за смаком. Прикрашаємо салат тертим білками і подрібненою зеленою цибулею.
Інгредієнти:
свиняча печінка - 300 г;
майонез - 300 г;
яйця - 2 шт.;
морква - 300 г;
цибуля - 200 г;
сіль, чорний і червоний перець, оцет.
Приготування
Морква варимо до готовності в підсоленій воді, а потім очищаємо і нарізаємо соломкою. Точно так само відварюємо до готовності печінку і ріжемо соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями і заливаємо його оцтом, змішаним навпіл з водою. Залишаємо маринуватися приблизно хвилин на 30 а потім маринад зливаємо. Яйця варимо круто, потім дрібно кришимо і з'єднуємо з іншими інгредієнтами. Заправляємо салат майонезом, за смаком додаємо сіль, червоний і чорний мелений перець і перемішуємо.
Салат з печінкою тріски, огірком і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Перепелині яйця варимо до готовності, охолоджуємо і очищаємо їх від шкаралупи. Ріжемо на 4 частини. Печінка тріски викладаємо на тарілку і нарізаємо невеликими шматочками. Огірок ріжемо кружальцями або полукружками. Видавлюємо сік з лимона.
Для заправки салату змішуємо сік лимона, олія, в якому була печінка тріски, сіль і спеції. Листя салату рвемо руками і викладаємо на плоске блюдо. Зверху розміщуємо огірки, печінка тріски і яйця. Поливаємо салат заправкою і посипаємо спеціями. Прикрашаємо салат з печінки тріски зеленою цибулею.
Салат з печінкою і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо печінку від плівок і відварюємо в підсоленій воді до готовності. Яйця варимо круто, цибулю ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії, в кінці додаємо дрібку перцю. Відварену печінку , яйця і сир тремо на тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен майонезом: печінка, цибуля, яйця, знову повторюємо шари і верх салату посипаємо тертим сиром. Перед подачею до столу даємо салату настоятися 1-2 години в холодильнику.
Салат з печінки тріски з цибулею і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю і обдаємо його окропом. Завдяки цьому цибуля не стане м'якше, ще й гіркота зникне. Зелений лук також дрібно нарізаємо. Яйця варимо круто, білки відділяємо від жовтків і натираємо їх на тертці. Приблизно 1/3 залишаємо для прикраси салату. Печінка розминаємо виделкою. Жовтки також розминаємо, потім розтираємо їх з цибулею і додаємо 2-3 столові ложки олії з консервів. Білки з'єднуємо з печінкою і желточной сумішшю, якщо потрібно, досолює за смаком. Прикрашаємо салат тертим білками і подрібненою зеленою цибулею.
Салат з печінкою, морквою, цибулею і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Морква варимо до готовності в підсоленій воді, а потім очищаємо і нарізаємо соломкою. Точно так само відварюємо до готовності печінку і ріжемо соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями і заливаємо його оцтом, змішаним навпіл з водою. Залишаємо маринуватися приблизно хвилин на 30 а потім маринад зливаємо. Яйця варимо круто, потім дрібно кришимо і з'єднуємо з іншими інгредієнтами. Заправляємо салат майонезом, за смаком додаємо сіль, червоний і чорний мелений перець і перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Печінка тріски з рисом»
Будь-яка риба відмінно поєднується з рисом. Це гастрономічне поєднання найбільш часто зустрічається у представників різних країн. І сьогодні ми
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат із зеленої цибулі
Зелена цибуля - дуже корисний продукт, хоча не всі його люблять. І сьогодні ми розповімо, які салати можна приготувати з використанням цієї рослини.
Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - смачне і ситне блюдо, яке можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали для вас найбільш
Салат "Соняшник" з печінкою тріски
Багатьом з вас вже відомий салат соняшник, який є прикрасою столу і при цьому легкий у виконанні. Сьогодні ми розповімо вам новий варіант соняшнику -
Яйця, фаршировані печінкою тріски
Яйця, фаршировані печінкою тріски - це чудова і вишукана закуска на святковий або фуршетний стіл. Готувати його досить нескладно. Давайте розберемо