Яйця, фаршировані печінкою тріски

Як приготувати яйця, фаршировані печінкою тріски?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто: кладемо яйця в миску з холодною водою, злегка додаємо сіль воду і доводимо до кипіння. Після закипання вогонь зменшуємо до середнього і варимо яйця 7-8 хвилин. Готові яйця обдаємо холодною водою, щоб шкаралупа під час чищення легко відходила.
Тепер переходимо безпосередньо до приготування начинки для яєць. Розрізаємо яйця вздовж навпіл, жовтки виймаємо і кладемо в миску. Червоний цибулю дрібно нарізаємо (для рецепту нам знадобиться близько 2 столових ложок нарізаної цибулі) і кладемо в миску з жовтками. Туди ж відправляємо майонез, гірчицю, трохи лимонного соку і солі за смаком.
Доповнюємо блюдо копченої паприкою і ретельно розминаємо начинку виделкою. Заповнюємо половинки яєць за допомогою чайної ложки або кондитерського шприца. Перед подачею охолоджуємо фаршировані яйця з печінкою тріски в повітронепроникному контейнері, щоб жовток не заветрелся.
Рецепт яєць, фаршированих печінкою тріски
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо і ріжемо навпіл. Жовтки витягаємо і кладемо в тарілку. З печінки зливаємо надлишки масла і кладемо шматочки до жовтків. Туди ж вливаємо томатний соус , або кетчуп, і додаємо майонез за смаком. Ретельно перемішуємо жовтки з рештою інгредієнтами до тих пір, поки маса не стане однорідною. Наповнюємо начинкою кондитерський мішок з фігурною насадкою і висаджуємо жовткову суміш у порожні білки. Посипаємо яйця дрібкою паприки для прикраси, при бажанні додаємо ще трохи зелені.
Яйця, фаршировані печінкою тріски з часником
Інгредієнти:
Приготування
Після того, як яйця отварились, охолоджуємо і очищаємо їх від шкаралупи. Розрізає яйця навпіл, жовтки витягаємо і кладемо в тарілку.
Змішуємо жовтки з печінкою тріски до однорідності, після чого додаємо лимонний сік, пропущений через прес часник, подрібнену цибулю за смаком. Заправляємо жовткову суміш майонезом, йогуртом і гірчицею. Додаємо сіль і перець за смаком.
Заповнюємо порожні білки жовткової начинкою і ставимо в холодильник до моменту подачі.
Яйця, фаршировані печінкою тріски з сиром
Інгредієнти:

Приготування
Яйця відварюємо круто і витягаємо з них жовтки. Кладемо жовтки в глибоку тарілку, додаємо майонез і подрібнені оливки. Слідом за маслинами відправляємо до жовтків цибулю, нарізану петрушку, тертий сир і печінка тріски. Ретельно розминаємо все за допомогою виделки. Солимо і перчимо отриману начинку за смаком. За допомогою ложки наповнюємо білки начинкою і прикрашаємо каперсами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з печінкою тріски - рецепт
Салат з печінки тріски дуже корисний і дорослим, і дітям, оскільки в ній міститься багато риб'ячого жиру, який просто необхідний будь-якого

Салат «Печінка тріски з рисом»
Будь-яка риба відмінно поєднується з рисом. Це гастрономічне поєднання найбільш часто зустрічається у представників різних країн. І сьогодні ми

Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових

Салат "Соняшник" з печінкою тріски
Багатьом з вас вже відомий салат соняшник, який є прикрасою столу і при цьому легкий у виконанні. Сьогодні ми розповімо вам новий варіант соняшнику -

Бутерброди з печінкою тріски
Печінка тріски - корисна і дієтична їжа, в якій містяться жири й вітаміни, необхідні нашому організму. Бутерброди з нею відмінно прикрасять ваше

Закуска з яєць
Закуски з яєць можна досить часто бачити на наших святкових столах. Це один з найпопулярніших видів їжі на фуршеті. Варіацій приготування цієї