Закуска з яєць
Закуска з яєць - одна з найбільш популярних холодних закусок на нашому столі. Проста в приготуванні і дуже ситна закуска готується у безлічі варіацій, і про деякі з них ми розповімо вам в цій статті.
Фаршировані яйця
Інгредієнти:
яйця курячі - 10 шт.;
майонез - 6 ст. ложок;
ніжна гірчиця - 1 ст. ложка;
куркума - 1 /2 ч. ложки;
сіль, перець;
свіжа зелень.
Приготування
Яйця відварюємо круто і розрізаємо навпіл. Витягаємо жовтки і перекладаємо в миску. Перетираємо варені жовтки з майонезом, сіллю, перцем, гірчицею і куркумою до утворення однорідної пасти. Наповнюємо порожнини в білку яєчною масою і залишаємо все охолоне в холодильнику під плівкою близько години. Посипаємо фаршировані яйця свіжою зеленню перед подачею.
Рецепт закуски з яєць і сиру
Інгредієнти:
відварені яйця - 6 шт.;
майонез - 3/4 ст.;
швейцарський сир тертий - 2 ст. ложки;
плавлений сир - 70 г;
тертий голландський сир - 2 ст. ложки;
зернова гірчиця - 1/8 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Відварені круто яйця розрізаємо вздовж навпіл. Жовток витягаємо і кладемо в блендер разом з майонезом, усіма сиром, гірчицею, сіллю і перцем. Збиваємо масу до однорідної консистенції і фаршируємо її порожнисті білки.
Закуска з перепелиними яйцями і авокадо
Інгредієнти:
перепелині яйця - 2 десятка;
авокадо - 1 шт.;
зелена цибуля;
сік 1/2 лимона;
сіль, паприка - за смаком;
маслини.
Приготування
Яйця відварюємо і витягаємо з них жовток. Кладемо жовток в блендер і збиваємо разом з м'якоттю авокадо . Додаємо лимонний сік, сіль і дрібку меленої паприки, знову все збиваємо і викладаємо з допомогою кондитерського шприца в яєчні білки. Поверх яєць кладемо шматочки маслин і посипаємо блюдо зеленню.
Закуска з яєць і шпрот
Інгредієнти:
яйця курячі - 10 шт.;
шпроти в олії - 1 банка;
кріп;
сіль, перець;
майонез - 1/3 ст.;
часник - 1 зубчик.
Приготування
З відварених яєць дістаємо жовтки і за допомогою блендера подрібнюємо їх з майонезом і шпротами. Однорідну масу викладаємо в миску і присмачую пропущеним через прес зубчиком часнику, а також подрібненим кропом. За бажанням жовтки можна також приправити сіллю і перцем. Начиняємо порожнисті білки жовтками зі шпротами і закуска з варених яєць готова до подачі.
Холодна закуска з яєць c сьомгою
Інгредієнти:
відварені яйця - 12 шт.;
сметана - 1/2 ст.;
майонез - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
зелена цибуля;
копчена сьомга - 100 г;
сіль.
Приготування
Відварені жовтки збиваємо з допомогою блендера з усіма іншими інгредієнтами, крім цибулі, до однорідності. Отриману масу викладаємо в порожнину білків з допомогою кондитерського шприца. Посипаємо блюдо зеленню.
Фаршировані яйця
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто і розрізаємо навпіл. Витягаємо жовтки і перекладаємо в миску. Перетираємо варені жовтки з майонезом, сіллю, перцем, гірчицею і куркумою до утворення однорідної пасти. Наповнюємо порожнини в білку яєчною масою і залишаємо все охолоне в холодильнику під плівкою близько години. Посипаємо фаршировані яйця свіжою зеленню перед подачею.
Рецепт закуски з яєць і сиру
Інгредієнти:
Приготування
Відварені круто яйця розрізаємо вздовж навпіл. Жовток витягаємо і кладемо в блендер разом з майонезом, усіма сиром, гірчицею, сіллю і перцем. Збиваємо масу до однорідної консистенції і фаршируємо її порожнисті білки.
Закуска з перепелиними яйцями і авокадо
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо і витягаємо з них жовток. Кладемо жовток в блендер і збиваємо разом з м'якоттю авокадо . Додаємо лимонний сік, сіль і дрібку меленої паприки, знову все збиваємо і викладаємо з допомогою кондитерського шприца в яєчні білки. Поверх яєць кладемо шматочки маслин і посипаємо блюдо зеленню.
Закуска з яєць і шпрот
Інгредієнти:
Приготування
З відварених яєць дістаємо жовтки і за допомогою блендера подрібнюємо їх з майонезом і шпротами. Однорідну масу викладаємо в миску і присмачую пропущеним через прес зубчиком часнику, а також подрібненим кропом. За бажанням жовтки можна також приправити сіллю і перцем. Начиняємо порожнисті білки жовтками зі шпротами і закуска з варених яєць готова до подачі.
Холодна закуска з яєць c сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Відварені жовтки збиваємо з допомогою блендера з усіма іншими інгредієнтами, крім цибулі, до однорідності. Отриману масу викладаємо в порожнину білків з допомогою кондитерського шприца. Посипаємо блюдо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гарячі бутерброди зі шпротами
Гарячі бутерброди зі шпротами - дивно проста і нехитра закуска, яку з легкістю можна приготувати навіть на сніданок. Цікаві рецепти цієї страви ми
Яйця, фаршировані грибами
Яйця, фаршировані грибами - це оригінальне і неймовірно смачне блюдо відмінно прикрасить святковий стіл. Зараз ми з вами розберемося, як їх
Яйця, фаршировані печінкою тріски
Яйця, фаршировані печінкою тріски - це чудова і вишукана закуска на святковий або фуршетний стіл. Готувати його досить нескладно. Давайте розберемо
Закуска з авокадо
Закуска з авокадо - це незвичайне і цікаве рішення для святкового або фуршетного столу. Приготувати таку страву не складе особливих труднощів, і в
Яйця, фаршировані сиром
Фаршировані яйця - прекрасна закуска, яку можна зустріти на будь-якому святковому столі. І сьогодні ми вирішили додати кілька нових рецептів цієї