Гарячі бутерброди зі шпротами
Універсальність такої страви як гарячі бутерброди зі шпротами складно переоцінити. Адже згодиться така закуска і для дачі, і для вечері або навіть сніданку, як класичних канапе за святковим столом і, звичайно ж, у ті дні, коли в холодильнику, як кажуть, «порожньо» і крім банки шпротів і майонезу не залишилося нічого.
Сир в бутербродах, це як масло в каші - багато не буває. Цей молочний продукт завжди прикрасить будь-яке, навіть саме буденна страва, начебто бутербродами зі шпротами.
Інгредієнти:
шпроти - 1 банка;
помідор - 1 шт.;
сир твердий - 100 г;
майонез - за смаком;
сіль, перець - за смаком;
хліб.
Приготування
Хліб викладаємо на змащене олією деко, кірку натираємо зрізом часнику, і покриваємо кожен шматочок тонким (або не дуже) шаром майонезу. На майонезну підкладку кладемо кружечки помідор, пару-трійку шпрот і, звичайно ж, тертий твердий сир. Ставимо наші бутерброди в духовку і випікаємо при 180 градусах до розплавлення сиру (5-7 хвилин). Готові бутерброди приправляємо і прикрашаємо за смаком.
Ще одна інтерпретація класичних бутербродами зі шпротами. Приготовлена таким способом закуска відрізняється особливою ніжністю і легкістю.
Інгредієнти:
шпроти - 1 банка;
яйця - 2 шт.;
молоко - 1 ст.;
сир - 100 г;
хліб білий;
спеції - за смаком.
Приготування
З хліба зрізаємо кірки і викладаємо білий м'якуш на деко для випікання, не забувши змастити останній невеликою кількістю масла. Кожен шматочок присмачую майонезом, а зверху викладаємо кілька рибин.
Яйця і молоко збиваємо до однорідності з дрібкою спецій, це можуть бути звичайні сіль і перець або суміш приправ для риби. Яєчно-молочною сумішшю заливаємо наші майбутні гарячі бутерброди, зверху щедро посипаємо тертим сиром. Гарячі бутерброди зі шпротами, запечені в духовці, готуються до золотистої скоринки 10-15 хвилин і подаються присипаними зеленню.
Можливо, поєднання яєць і шпрот здасться вам не зовсім звичними в наступному рецепті, але обов'язково спробуйте цей варіант закуски на сніданок.
Інгредієнти:
шпроти - 1 банка;
сир плавлений - 200 г;
яйця - 3 шт.;
молоко - 1/2 ст;
сіль, перець - за смаком;
крес-салат - 150 г;
зелень - для прикраси;
хліб чорний.
Приготування
Яйця збиваємо з молоком і спеціями і смажимо звичайний омлет, постійно помішуючи яєчну суміш на сковороді. На шматок чорного хліба з тонким шаром намазуємо плавлений сир, викладаємо листя крес-салату, потім готовий омлет і кілька рибинок. Ставимо бутерброди в мікрохвильову піч до нагрівання хліба (20-30 секунд при максимальній потужності), після виймаємо і посипаємо спеціями і зеленню. Приємного апетиту!
Бутерброди зі шпротами і сиром
Сир в бутербродах, це як масло в каші - багато не буває. Цей молочний продукт завжди прикрасить будь-яке, навіть саме буденна страва, начебто бутербродами зі шпротами.
Інгредієнти:
Приготування
Хліб викладаємо на змащене олією деко, кірку натираємо зрізом часнику, і покриваємо кожен шматочок тонким (або не дуже) шаром майонезу. На майонезну підкладку кладемо кружечки помідор, пару-трійку шпрот і, звичайно ж, тертий твердий сир. Ставимо наші бутерброди в духовку і випікаємо при 180 градусах до розплавлення сиру (5-7 хвилин). Готові бутерброди приправляємо і прикрашаємо за смаком.
Гарячий бутерброд зі шпротами в яєчної заливці
Ще одна інтерпретація класичних бутербродами зі шпротами. Приготовлена таким способом закуска відрізняється особливою ніжністю і легкістю.
Інгредієнти:
Приготування
З хліба зрізаємо кірки і викладаємо білий м'якуш на деко для випікання, не забувши змастити останній невеликою кількістю масла. Кожен шматочок присмачую майонезом, а зверху викладаємо кілька рибин.
Яйця і молоко збиваємо до однорідності з дрібкою спецій, це можуть бути звичайні сіль і перець або суміш приправ для риби. Яєчно-молочною сумішшю заливаємо наші майбутні гарячі бутерброди, зверху щедро посипаємо тертим сиром. Гарячі бутерброди зі шпротами, запечені в духовці, готуються до золотистої скоринки 10-15 хвилин і подаються присипаними зеленню.
Бутерброди зі шпротами в мікрохвильовці
Можливо, поєднання яєць і шпрот здасться вам не зовсім звичними в наступному рецепті, але обов'язково спробуйте цей варіант закуски на сніданок.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з молоком і спеціями і смажимо звичайний омлет, постійно помішуючи яєчну суміш на сковороді. На шматок чорного хліба з тонким шаром намазуємо плавлений сир, викладаємо листя крес-салату, потім готовий омлет і кілька рибинок. Ставимо бутерброди в мікрохвильову піч до нагрівання хліба (20-30 секунд при максимальній потужності), після виймаємо і посипаємо спеціями і зеленню. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Грінки зі шпротами
Грінки зі шпротами з'явилися на наших столах досить давно і міцно зайняли своє заслужене місце закуски. Існує багато рецептів грінок зі шпротами,
Рецепт бутербродами зі шпротами
Бутерброди, здавалося б, така проста і невигадлива закуска. А ось і ні. Вони несуть в собі настільки велика різноманітність смаку, що диву даєшся -
Бутерброди з помідорами
Бутерброди з помідорами - це досить проста і смачна закуска, яка прикрасить будь-який стіл, як святковий, так і щоденний. Для її створення не
Бутерброди з сиром
Бутерброди з сиром - це, безсумнівно, класика серед закусок на святковому і щоденному столі. У кожної господині, напевно, є свої варіанти створення
Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо
Гарячі бутерброди в мультиварці
Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх