Яйця, фаршировані грибами
Не один святковий стіл не обходиться без фаршированих яєць. Давайте дізнаємося з вами як же приготувати це оригінальне блюдо.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
сушені гриби - 10 г;
рослинне масло - 10 мл;
ріпчаста цибуля;
майонез - 15 мл;
сметана - 15 мл;
соус «Південний» - 5 р.
Приготування
Отже, спочатку замочуємо сушені гриби і залишаємо їх розбухати хвилин на 30. А ми цим часом гарненько моєму яйця, кладемо їх в каструльку або ковшичек і заливаємо водою. Ставимо на плиту і чекаємо, поки вода закипить. Відразу після закипання, засікаємо рівно 10 хвилин і варимо яйця круто. Потім заливаємо їх холодною водою, остуджуємо і очищаємо від шкаралупи. Охолоджені яйця розрізаємо навпіл уздовж і акуратно, не пошкодивши оболонку яйця, виймаємо жовток за допомогою чайної ложки.
Цибулю чистимо від луски і подрібнюємо. Відрізаємо трохи вершкового масла і підсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору. Гриби спочатку відварюємо, а потім обсмажуємо на залишках вершкового масла. Дрібненько нарізаємо і з'єднуємо з смаженою цибулею. Розминаємо виделкою яєчні жовтки і змішати з обсмаженням. Заповнюємо акуратно яєчні білки отриманою начинкою. Соус «Південний» гарненько змішуємо з майонезом, сметаною і, поливаємо їм фаршировані яйця . Прикрашаємо блюдо зверху свіжою зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
яйце - 10 шт.;
гриби - 300 г;
майонез - 50 мл;
цибулина - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яйця відварюємо, охолоджуємо і чистимо. Кожне яєчко розрізаємо на дві половинки і акуратно видаляємо жовток. Ріпчасту цибулю і гриби подрібнюємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Жовтки розминаємо виделкою, з'єднуємо їх з грибами і цибулею, додаємо майонез, солимо і перчимо за смаком. Половинки білків заповнюємо отриманою сумішшю, викладаємо на блюдо і прикрашаємо зверху зеленню і майонезом.
Інгредієнти:
яйце - 5 шт.;
сметана - 1 ст. ложка;
зелень петрушки - за бажанням;
мариновані гриби - 100 г;
сир - 100 г;
сіль, цукор - за смаком.
Приготування
Яйця відварюємо, чистимо від шкаралупи і розрізаємо на 2 рівні половинки. Жовток виймаємо, розминаємо в окремій чашці вилочкою, змішуємо зі сметаною, тертим сиром і дрібно нашаткованими грибами. Начиняємо цією сумішшю яйця, а зверху прикрашаємо зеленню петрушки і маринованими грибочками. Ось і все, яйця, фаршировані грибами і сиром готові!
Любителям грибів неодмінно припадуть до смаку фаршировані печериці, рецепти яких є на нашому сайті.
Рецепт яєць, фаршированих сушеними грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку замочуємо сушені гриби і залишаємо їх розбухати хвилин на 30. А ми цим часом гарненько моєму яйця, кладемо їх в каструльку або ковшичек і заливаємо водою. Ставимо на плиту і чекаємо, поки вода закипить. Відразу після закипання, засікаємо рівно 10 хвилин і варимо яйця круто. Потім заливаємо їх холодною водою, остуджуємо і очищаємо від шкаралупи. Охолоджені яйця розрізаємо навпіл уздовж і акуратно, не пошкодивши оболонку яйця, виймаємо жовток за допомогою чайної ложки.
Цибулю чистимо від луски і подрібнюємо. Відрізаємо трохи вершкового масла і підсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору. Гриби спочатку відварюємо, а потім обсмажуємо на залишках вершкового масла. Дрібненько нарізаємо і з'єднуємо з смаженою цибулею. Розминаємо виделкою яєчні жовтки і змішати з обсмаженням. Заповнюємо акуратно яєчні білки отриманою начинкою. Соус «Південний» гарненько змішуємо з майонезом, сметаною і, поливаємо їм фаршировані яйця . Прикрашаємо блюдо зверху свіжою зеленню і подаємо до столу.
Яйця, фаршировані грибами
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо, охолоджуємо і чистимо. Кожне яєчко розрізаємо на дві половинки і акуратно видаляємо жовток. Ріпчасту цибулю і гриби подрібнюємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Жовтки розминаємо виделкою, з'єднуємо їх з грибами і цибулею, додаємо майонез, солимо і перчимо за смаком. Половинки білків заповнюємо отриманою сумішшю, викладаємо на блюдо і прикрашаємо зверху зеленню і майонезом.
Яйця, фаршировані маринованими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо, чистимо від шкаралупи і розрізаємо на 2 рівні половинки. Жовток виймаємо, розминаємо в окремій чашці вилочкою, змішуємо зі сметаною, тертим сиром і дрібно нашаткованими грибами. Начиняємо цією сумішшю яйця, а зверху прикрашаємо зеленню петрушки і маринованими грибочками. Ось і все, яйця, фаршировані грибами і сиром готові!
Любителям грибів неодмінно припадуть до смаку фаршировані печериці, рецепти яких є на нашому сайті.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з сушеними грибами
Гриби - дуже корисний дієтичний продукт, з якого можна створити багато смачних і оригінальних страв. І сьогодні мова піде про салаті з сушеними
Кальмари фаршировані рисом і грибами
Любителям морепродуктів наша стаття точно припаде до душі, адже в ній піде мова про кальмарах. І сьогодні ми поговоримо про кальмарах, фаршировані
Яйця, фаршировані печінкою тріски
Яйця, фаршировані печінкою тріски - це чудова і вишукана закуска на святковий або фуршетний стіл. Готувати його досить нескладно. Давайте розберемо
Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
Яйця, фаршировані сиром
Фаршировані яйця - прекрасна закуска, яку можна зустріти на будь-якому святковому столі. І сьогодні ми вирішили додати кілька нових рецептів цієї