Кальмари фаршировані рисом і грибами

Кальмари фаршировані рисом і грибами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо борошно, перемішуємо і злегка смажимо. Потім вливаємо вершки і доводимо суміш до кипіння. Сир тремо на дрібній тертці і висипаємо його в приготований вершковий соус , підсолюємо за смаком, додаємо сік лимона і перемішуємо.
Рис відварюємо практично до готовності. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, злегка обсмажуємо на рослинній олії, викладаємо гриби, нарізані кубиками, і тушкуємо хвилин 10 потім викладаємо рис, зелень, спеції і добре все це перемішуємо. Фаршируємо тушки кальмарів отриманою масою, кладемо на деко, змащене рослинним маслом, поливаємо соусом і відправляємо в духовку хвилин на 15-20 при температурі 180 градусів.
Пісні кальмари фаршировані рисом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари відварюємо в підсоленій воді близько 2 хвилин після закипання. Цибулю і гриби нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі. Брокколі опускаємо в киплячу воду і проварюємо хвилини 3. До готовності відварюємо рис.
З меду, оливкової олії, лимонного соку і часнику робимо маринад. Поливаємо їм тушки кальмарів і залишаємо хвилин на 15. Брокколі дрібно нарізаємо і з'єднуємо з грибами і рисом. За смаком додаємо сіль і спеції. Фаршируємо кальмари отриманою сумішшю і обсмажуємо на сковороді так, щоб з усіх боків вийшла золотава скоринка. В процесі обсмажування періодично поливаємо кальмари маринадом.
Кальмари фаршировані рисом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари чистимо, звільняємо від хребта і плівок. Посипаємо їх сіллю, перцем і поливаємо соком лимона. Залишаємо маринуватися хвилин на 20. Яйця варимо круто, рис до готовності. Подрібнюємо цибулю і моркву, обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо нарізані кубиками гриби і смажимо ще хвилин 10. Яйця ріжемо кубиками. З'єднуємо цибулю, моркву, гриби, яйця і відварений рис. Все це перемішуємо і підсолюємо за смаком.
Отриманою масою начиняємо кальмари. Отвори складаємо зубочисткою. Змащуємо тушки майонезом, викладаємо у термостійку форму, змащену вершковим маслом. При температурі 220 градусів запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки.
Кальмари фаршировані рисом і грибами в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Кальмари миємо, видаляємо з них стрижень. Рис промиваємо й відварюємо до напівготовності. Чистимо цибулю і гриби, ріжемо дрібними кубиками. Обсмажуємо гриби з цибулею на вершковому маслі близько 10 хвилин, помішуючи. Потім додаємо відварений рис, сіль і каррі за смаком. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Додаємо подрібнений пармезан і знову перемішуємо. Фаршируємо кальмари підготовленою начинкою. Каструлю мультиварки змащуємо вершковим маслом, укладаємо кальмари фаршировані рисом, грибами і сиром і в режимі «Випічка» готуємо 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Варені кальмари
Кальмари - морепродукти, багаті вітамінами і мікроелементами. Їх використовують в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про тушкованих

Рис з кальмарами
Рис з кальмарами - відмінна ідея для ситного і в теж час легкого вечері. Хочете знати, як готується це ніжне й ароматне блюдо? Звертайтеся до даної

Смажені кальмари в клярі
Вирішили теплим літнім вечірком попити холодненького пива? Що будете робити з закускою? Знову покупні чіпси або сухарі? Скажіть «ні» цим шкідливим

Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо

Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших

Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари - це справжній делікатес, який використовується в приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як їх смачно і