Кальмари фаршировані рисом і грибами
Любителям морепродуктів наша стаття точно припаде до душі, адже в ній піде мова про кальмарах. Нижче наведено кілька цікавих рецептів приготування кальмарів, фаршированих рисом і грибами. Страви виходить оригінальними, смачними і, головне, корисними.
Інгредієнти:
твердий сир - 50 г;
лимон - 1 шт.;
рис - 50 г;
цибуля - 2 шт.;
печериці свіжі - 100 г;
борошно - 20 г;
масло вершкове - 20 г;
вершки - 70 мл;
кальмари - 2 шт.;
подрібнена зелень кропу - 2 ст. ложки;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо борошно, перемішуємо і злегка смажимо. Потім вливаємо вершки і доводимо суміш до кипіння. Сир тремо на дрібній тертці і висипаємо його в приготований вершковий соус , підсолюємо за смаком, додаємо сік лимона і перемішуємо.
Рис відварюємо практично до готовності. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, злегка обсмажуємо на рослинній олії, викладаємо гриби, нарізані кубиками, і тушкуємо хвилин 10 потім викладаємо рис, зелень, спеції і добре все це перемішуємо. Фаршируємо тушки кальмарів отриманою масою, кладемо на деко, змащене рослинним маслом, поливаємо соусом і відправляємо в духовку хвилин на 15-20 при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
кальмари - 6 шт.;
мед - 05 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
лимонний сік - 15 ст. ложки;
печериці - 150 г;
рис - 100 г;
брокколі - 100 г;
цибуля - 1 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Кальмари відварюємо в підсоленій воді близько 2 хвилин після закипання. Цибулю і гриби нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі. Брокколі опускаємо в киплячу воду і проварюємо хвилини 3. До готовності відварюємо рис.
З меду, оливкової олії, лимонного соку і часнику робимо маринад. Поливаємо їм тушки кальмарів і залишаємо хвилин на 15. Брокколі дрібно нарізаємо і з'єднуємо з грибами і рисом. За смаком додаємо сіль і спеції. Фаршируємо кальмари отриманою сумішшю і обсмажуємо на сковороді так, щоб з усіх боків вийшла золотава скоринка. В процесі обсмажування періодично поливаємо кальмари маринадом.
Інгредієнти:
кальмари (невеликі) - 8 шт.;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
варений рис - 05 склянки;
яйця - 3 шт.;
гриби - 100 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
майонез.
Приготування
Кальмари чистимо, звільняємо від хребта і плівок. Посипаємо їх сіллю, перцем і поливаємо соком лимона. Залишаємо маринуватися хвилин на 20. Яйця варимо круто, рис до готовності. Подрібнюємо цибулю і моркву, обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо нарізані кубиками гриби і смажимо ще хвилин 10. Яйця ріжемо кубиками. З'єднуємо цибулю, моркву, гриби, яйця і відварений рис. Все це перемішуємо і підсолюємо за смаком.
Отриманою масою начиняємо кальмари. Отвори складаємо зубочисткою. Змащуємо тушки майонезом, викладаємо у термостійку форму, змащену вершковим маслом. При температурі 220 градусів запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
кальмари - 5 шт.;
рис - 100 г;
білі гриби - 100 г;
масло вершкове - 50 г;
подрібнений пармезан - 2 ст. ложки;
цибуля-порей - пол стебла;
сіль, каррі - за смаком.
Приготування
Кальмари миємо, видаляємо з них стрижень. Рис промиваємо й відварюємо до напівготовності. Чистимо цибулю і гриби, ріжемо дрібними кубиками. Обсмажуємо гриби з цибулею на вершковому маслі близько 10 хвилин, помішуючи. Потім додаємо відварений рис, сіль і каррі за смаком. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Додаємо подрібнений пармезан і знову перемішуємо. Фаршируємо кальмари підготовленою начинкою. Каструлю мультиварки змащуємо вершковим маслом, укладаємо кальмари фаршировані рисом, грибами і сиром і в режимі «Випічка» готуємо 30 хвилин.
Кальмари фаршировані рисом і грибами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо борошно, перемішуємо і злегка смажимо. Потім вливаємо вершки і доводимо суміш до кипіння. Сир тремо на дрібній тертці і висипаємо його в приготований вершковий соус , підсолюємо за смаком, додаємо сік лимона і перемішуємо.
Рис відварюємо практично до готовності. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, злегка обсмажуємо на рослинній олії, викладаємо гриби, нарізані кубиками, і тушкуємо хвилин 10 потім викладаємо рис, зелень, спеції і добре все це перемішуємо. Фаршируємо тушки кальмарів отриманою масою, кладемо на деко, змащене рослинним маслом, поливаємо соусом і відправляємо в духовку хвилин на 15-20 при температурі 180 градусів.
Пісні кальмари фаршировані рисом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари відварюємо в підсоленій воді близько 2 хвилин після закипання. Цибулю і гриби нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі. Брокколі опускаємо в киплячу воду і проварюємо хвилини 3. До готовності відварюємо рис.
З меду, оливкової олії, лимонного соку і часнику робимо маринад. Поливаємо їм тушки кальмарів і залишаємо хвилин на 15. Брокколі дрібно нарізаємо і з'єднуємо з грибами і рисом. За смаком додаємо сіль і спеції. Фаршируємо кальмари отриманою сумішшю і обсмажуємо на сковороді так, щоб з усіх боків вийшла золотава скоринка. В процесі обсмажування періодично поливаємо кальмари маринадом.
Кальмари фаршировані рисом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари чистимо, звільняємо від хребта і плівок. Посипаємо їх сіллю, перцем і поливаємо соком лимона. Залишаємо маринуватися хвилин на 20. Яйця варимо круто, рис до готовності. Подрібнюємо цибулю і моркву, обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо нарізані кубиками гриби і смажимо ще хвилин 10. Яйця ріжемо кубиками. З'єднуємо цибулю, моркву, гриби, яйця і відварений рис. Все це перемішуємо і підсолюємо за смаком.
Отриманою масою начиняємо кальмари. Отвори складаємо зубочисткою. Змащуємо тушки майонезом, викладаємо у термостійку форму, змащену вершковим маслом. При температурі 220 градусів запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки.
Кальмари фаршировані рисом і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари миємо, видаляємо з них стрижень. Рис промиваємо й відварюємо до напівготовності. Чистимо цибулю і гриби, ріжемо дрібними кубиками. Обсмажуємо гриби з цибулею на вершковому маслі близько 10 хвилин, помішуючи. Потім додаємо відварений рис, сіль і каррі за смаком. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Додаємо подрібнений пармезан і знову перемішуємо. Фаршируємо кальмари підготовленою начинкою. Каструлю мультиварки змащуємо вершковим маслом, укладаємо кальмари фаршировані рисом, грибами і сиром і в режимі «Випічка» готуємо 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Варені кальмари
Кальмари - морепродукти, багаті вітамінами і мікроелементами. Їх використовують в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про тушкованих
Рис з кальмарами
Рис з кальмарами - відмінна ідея для ситного і в теж час легкого вечері. Хочете знати, як готується це ніжне й ароматне блюдо? Звертайтеся до даної
Смажені кальмари в клярі
Вирішили теплим літнім вечірком попити холодненького пива? Що будете робити з закускою? Знову покупні чіпси або сухарі? Скажіть «ні» цим шкідливим
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших
Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари - це справжній делікатес, який використовується в приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як їх смачно і