Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - справжня смакота, а якщо це смакота приготовлено ще і з начинкою з сиру, то конкурентом цього гарячого страви на вашому столі не зможе стати ніхто.
Інгредієнти:
свіжа хлібна крихта - 1 ст.;
шинка - 75 г;
копчений сир - 75 г;
тертий пармезан - 1 ст.;
яйце - 1 шт.;
петрушка;
сіль, перець - за смаком;
оливкова олія - 50 мл;
біле сухе вино - 750 мл;
кальмари - 6 тушок;
часник - 2 зубчики;
перець чилі - за смаком.
Приготування
Хлібну крихту, нарізану шинку і сир змішуємо зі збитим яйцем і подрібненою зеленню. Солимо і перчимо начинку за смаком, додаємо до неї зубчик часнику, столову ложку олії і 125 мл вина. Отриманою начинкою фаршируємо очищені тушки кальмарів.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому часник з зеленню. Кладемо на сковороду кальмарів, фаршировані шинкою і сиром, і обсмажуємо їх до легкого золотистого кольору. Заливаємо в сковороду залишки вина, додаємо подрібнений чилі і тушкуємо страву під кришкою 10 хвилин на мінімальному вогні.
Інгредієнти:
кальмари - 8 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
в'ялені томати - 1/3 ст.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
шпинат свіжий - 250 г;
сир рікотта - 350 г;
яйце - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
сухе біле вино - 1/2 ст.;
томати у власному соку - 2 ст.;
креветки - 300 г;
лимон - 1 шт.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Цибулю нарізаємо і пасеруємо разом з часником на суміші оливкової і вершкового масла. До пассеровке додаємо шпинат і готуємо все ще хвилину.
Сир збиваємо з яйцем і додаємо в'ялені томати, шпинат з цибулею, відварні креветки, сіль і перець. Начиняємо тушки кальмарів сирною сумішшю і заколюємо зубочистками. Кладемо кальмарів на змащений маслом деко і заливаємо томатами у власному соку і вином. Солимо і перчимо соус і ставимо страву в духовку на 40 хвилин. Подаємо страву з часточкою лимона.
Інгредієнти:
кальмари - 4 шт.;
плавлений сир - 200 г;
відварений рис - 2 ст.;
яйця - 4 шт.;
зелена цибуля;
сіль, перець - за смаком;
томатний соус - 2 ст.
Приготування
Яйця відварюємо круто і подрібнюємо, додаємо їх в відварений рис разом з зеленою цибулею і перемішуємо начинку з плавленим сиром. Готовою сумішшю начиняємо тушки кальмарів і заколюємо їх зубочистками. Тушкуємо кальмарів, фаршировані рисом і сиром, в томатному соусі на мінімальному вогні 10-15 хвилин.
Кальмари фаршировані сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Хлібну крихту, нарізану шинку і сир змішуємо зі збитим яйцем і подрібненою зеленню. Солимо і перчимо начинку за смаком, додаємо до неї зубчик часнику, столову ложку олії і 125 мл вина. Отриманою начинкою фаршируємо очищені тушки кальмарів.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому часник з зеленню. Кладемо на сковороду кальмарів, фаршировані шинкою і сиром, і обсмажуємо їх до легкого золотистого кольору. Заливаємо в сковороду залишки вина, додаємо подрібнений чилі і тушкуємо страву під кришкою 10 хвилин на мінімальному вогні.
Кальмари фаршировані помідорами, креветками і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Цибулю нарізаємо і пасеруємо разом з часником на суміші оливкової і вершкового масла. До пассеровке додаємо шпинат і готуємо все ще хвилину.
Сир збиваємо з яйцем і додаємо в'ялені томати, шпинат з цибулею, відварні креветки, сіль і перець. Начиняємо тушки кальмарів сирною сумішшю і заколюємо зубочистками. Кладемо кальмарів на змащений маслом деко і заливаємо томатами у власному соку і вином. Солимо і перчимо соус і ставимо страву в духовку на 40 хвилин. Подаємо страву з часточкою лимона.
Кальмари фаршировані яйцем та плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто і подрібнюємо, додаємо їх в відварений рис разом з зеленою цибулею і перемішуємо начинку з плавленим сиром. Готовою сумішшю начиняємо тушки кальмарів і заколюємо їх зубочистками. Тушкуємо кальмарів, фаршировані рисом і сиром, в томатному соусі на мінімальному вогні 10-15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кальмарів з помідорами
Поєднання помідорів з морепродуктів чудово підкреслює смак страви. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудовий салат з кальмарів з томатами. Така
Салат з кальмарів з сиром
Салат з кальмарів з сиром - незвичайне і цікаве поєднання інгредієнтів, і якщо ви любите екзотику, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Читаємо і
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Кальмари фаршировані рисом і грибами
Любителям морепродуктів наша стаття точно припаде до душі, адже в ній піде мова про кальмарах. І сьогодні ми поговоримо про кальмарах, фаршировані
Варені кальмари
Кальмари - морепродукти, багаті вітамінами і мікроелементами. Їх використовують в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про тушкованих
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо