Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальна і досить просте у приготуванні блюдо, яке прикрасить ваш стіл і додасть йому вишуканий вигляд.
Інгредієнти:
кальмари - 3 шт.;
курячий фарш - 150 г;
печериці - 10 шт.;
цибулина - 2 шт.;
яйце - 2 шт.;
сметана - 1 ст. ложка;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати кальмари фаршировані грибами. Отже, спочатку готуємо всі інгредієнти. Яйця відварюємо круто, охолодити, очистити від шкаралупи і дрібно нарізаємо. Цибулю чистимо, шаткуємо кубиками, гриби, обробляємо і подрібнюємо. Потім пасеруємо їх разом з цибулею на сковороді хвилин 5 після чого викладаємо курячий фарш, перемішуємо і готуємо на слабенькому вогні ще приблизно 5-7 хвилин. Далі масу підсолюємо, перчимо за смаком і кладемо сметану. Ще раз гарненько перемішуємо начинку і знімаємо з вогню.
Як тільки гриби з фаршем трохи подостинут, додаємо до них яйця і розмішуємо. Кальмари очищаємо від плівки, промиваємо, відрізаємо виступаючі частини, які теж дрібно нарізаємо, швидко обсмажуємо і додаємо у фарш. Тепер акуратно наповнюємо тушки кальмарів приготовленої начинкою, скріплюємо краю зубочистками і викладаємо їх на змащене маслом деко.
Запікаємо страву в прогрітій духовці протягом 10 хвилин при 200 градусах. Тепер акуратно виймаємо кальмарів, фаршированих фаршем і грибами, перекладаємо їх на блюдо, даємо трохи охолонути, видаляємо зубочистки і нарізаємо невеликими порційними шматочками.
Інгредієнти:
кальмари - 1 кг;
білі гриби - 200 г;
креветки - 120 г;
перепелині яйця - 6 шт.;
цибулина - 1 шт.;
майонез - 05 ст.;
свіжа зелень - 40 г;
копчений палтус - 120 г;
краби - 60 г;
маслини без кісточок - 10 шт.;
спеції - за смаком.
Приготування
Тушки кальмарів ретельно обробляємо, промиваємо, після чого опускають у підсолену киплячу воду і варимо рівно 2 хвилини з моменту закипання. Окремо відварюємо яйця перепелині, білі гриби, чистимо їх і подрібнюємо кубиками. Для приготування начинки, в глибокій мисці змішуємо гриби, варені креветки , яйця, дрібно посічену цибулю, додаємо сіль, перець і базилік. Готову масу заправляємо майонезом, перемішуємо і відставляємо в сторону. Тушки кальмарів обсушуємо, охолоджуємо, наповнюємо фаршем, закріплюємо краю і викладаємо на блюдо. Перед подачею на стіл, оформляємо блюдо маслинами, філе палтуса, м'ясом краба, креветками і зеленню.
Інгредієнти:
кальмари - 5 шт.;
вершки - 100 мл;
гриби - 100 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 4 шт.;
часник - 3 зубчики;
сир - 100 г;
морква - 1 шт.;
вершкове масло - 50 г;
спеції.
Приготування
Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді і розминаємо в пюре. Цибулю чистимо, дрібненько шаткуємо, пасеруємо на маслечко, додаємо нарізані пластинками гриби і тушкуємо ще 10 хвилин. Потім картопляне пюре з'єднуємо з овочевою обсмаженням і перемішуємо. Тушки кальмарів обробляємо, промиваємо, фаршируємо начинкою і складаємо краю зубочисткою. Викладаємо їх в спеціальну чашу в мультиварці. Моркву чистимо, нарізаємо невеликими кубиками. Часник подрібнюємо, після чого обсмажуємо його разом з морквою, вливаємо вершки, солимо і перчимо. Поливаємо цим соусом наші кальмари і зверху засипаємо тушки тертим сиром. Після цього виставляємо режим «Плов» і готуємо кальмарів, фаршированих грибами, в мультиварці протягом 35 хвилин до звукового сигналу.
Кальмари фаршировані грибами і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати кальмари фаршировані грибами. Отже, спочатку готуємо всі інгредієнти. Яйця відварюємо круто, охолодити, очистити від шкаралупи і дрібно нарізаємо. Цибулю чистимо, шаткуємо кубиками, гриби, обробляємо і подрібнюємо. Потім пасеруємо їх разом з цибулею на сковороді хвилин 5 після чого викладаємо курячий фарш, перемішуємо і готуємо на слабенькому вогні ще приблизно 5-7 хвилин. Далі масу підсолюємо, перчимо за смаком і кладемо сметану. Ще раз гарненько перемішуємо начинку і знімаємо з вогню.
Як тільки гриби з фаршем трохи подостинут, додаємо до них яйця і розмішуємо. Кальмари очищаємо від плівки, промиваємо, відрізаємо виступаючі частини, які теж дрібно нарізаємо, швидко обсмажуємо і додаємо у фарш. Тепер акуратно наповнюємо тушки кальмарів приготовленої начинкою, скріплюємо краю зубочистками і викладаємо їх на змащене маслом деко.
Запікаємо страву в прогрітій духовці протягом 10 хвилин при 200 градусах. Тепер акуратно виймаємо кальмарів, фаршированих фаршем і грибами, перекладаємо їх на блюдо, даємо трохи охолонути, видаляємо зубочистки і нарізаємо невеликими порційними шматочками.
Кальмари фаршировані креветками та грибами
Інгредієнти:
Приготування
Тушки кальмарів ретельно обробляємо, промиваємо, після чого опускають у підсолену киплячу воду і варимо рівно 2 хвилини з моменту закипання. Окремо відварюємо яйця перепелині, білі гриби, чистимо їх і подрібнюємо кубиками. Для приготування начинки, в глибокій мисці змішуємо гриби, варені креветки , яйця, дрібно посічену цибулю, додаємо сіль, перець і базилік. Готову масу заправляємо майонезом, перемішуємо і відставляємо в сторону. Тушки кальмарів обсушуємо, охолоджуємо, наповнюємо фаршем, закріплюємо краю і викладаємо на блюдо. Перед подачею на стіл, оформляємо блюдо маслинами, філе палтуса, м'ясом краба, креветками і зеленню.
Кальмари фаршировані картоплею і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді і розминаємо в пюре. Цибулю чистимо, дрібненько шаткуємо, пасеруємо на маслечко, додаємо нарізані пластинками гриби і тушкуємо ще 10 хвилин. Потім картопляне пюре з'єднуємо з овочевою обсмаженням і перемішуємо. Тушки кальмарів обробляємо, промиваємо, фаршируємо начинкою і складаємо краю зубочисткою. Викладаємо їх в спеціальну чашу в мультиварці. Моркву чистимо, нарізаємо невеликими кубиками. Часник подрібнюємо, після чого обсмажуємо його разом з морквою, вливаємо вершки, солимо і перчимо. Поливаємо цим соусом наші кальмари і зверху засипаємо тушки тертим сиром. Після цього виставляємо режим «Плов» і готуємо кальмарів, фаршированих грибами, в мультиварці протягом 35 хвилин до звукового сигналу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Кальмари фаршировані рисом і грибами
Любителям морепродуктів наша стаття точно припаде до душі, адже в ній піде мова про кальмарах. І сьогодні ми поговоримо про кальмарах, фаршировані
Варені кальмари
Кальмари - морепродукти, багаті вітамінами і мікроелементами. Їх використовують в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про тушкованих
Рис з кальмарами
Рис з кальмарами - відмінна ідея для ситного і в теж час легкого вечері. Хочете знати, як готується це ніжне й ароматне блюдо? Звертайтеся до даної
Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших
Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари - це справжній делікатес, який використовується в приготуванні різноманітних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як їх смачно і