Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари, по праву вважаються справжнім делікатесом, і страви з них відрізняються вишуканістю і оригінальністю. Давайте дізнаємося з вами як приготувати кальмари в мультиварці.
Інгредієнти:
свіжі кальмари - 2 шт.;
цибулина - 05 шт.;
морква - 05 шт.;
олія рослинна;
сметана - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Тушки кальмарів очищаємо від пленочек, гарненько промиваємо та нарізаємо кільцями. Цибулину і морквину обробляємо, цибулька шаткуємо невеликими кубиками, а моркву дрібно натираємо на терочке. Тепер беремо чашу мультиварки, на дно наливаємо трохи рослинне масла, вибираємо режим «Випічка» і чекаємо, поки воно трохи розігріється.
Потім пасеруємо в нього подрібнену цибульку, приблизно 5 хвилин. Після закінчення часу додаємо моркву і обсмажуємо її стільки ж до тих пір, поки овочі не придбають приємний золотистий відтінок. Після цього викладаємо до обжарке кільця кальмарів, перемішуємо і перемикаємо на приладі режим «Гасіння». Таймер виставляємо на 30 хвилин, і готуємо всі при закритій кришці. Приблизно за 10 хвилин до сигналу, кладемо сметану, посипаємо блюдо приправляємо сіллю і перцем. Готові кальмари подаємо на стіл з рисом або відварною картоплею .
Інгредієнти:
свіжий кальмар - 3 шт.;
білий рис - 200 г;
креветки - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Кальмарів попередньо розморожуємо, обробляємо, промиваємо і ставимо в холодильник. Ріпчаста цибулька чистимо і шаткуємо кубиками, а моркву натираємо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо цибулю, подрібнену моркву і пасеруємо овочі близько 5 хвилин, виставивши на дисплеї програму «Смаження у фритюрі».
Одного кальмара нарізаємо кубиками і змішуємо з овочевою обсмаженням. Готуємо все разом ще 2 хвилинки. Очищаємо креветки і додаємо до обсмаженою овочам. Рис окремо відварюємо до готовності і викладаємо в чашу мультиварки. Готову начинку підсолюємо за смаком, перчимо й перемішуємо.
Кальмари виймаємо з холодильника, обдаємо спочатку гарячою водою і відразу ж холодною. Набиваємо тушки приготовленої начинкою. У каструлю наливаємо олії, виставляємо режим «Смаження» і укладаємо в каструлю фаршированих кальмарів . Закриваємо кришку приладу і смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Приготовлені кальмари найкраще подавати з рисом або картоплею.
Рецепт приготування кальмарів в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Тушки кальмарів очищаємо від пленочек, гарненько промиваємо та нарізаємо кільцями. Цибулину і морквину обробляємо, цибулька шаткуємо невеликими кубиками, а моркву дрібно натираємо на терочке. Тепер беремо чашу мультиварки, на дно наливаємо трохи рослинне масла, вибираємо режим «Випічка» і чекаємо, поки воно трохи розігріється.
Потім пасеруємо в нього подрібнену цибульку, приблизно 5 хвилин. Після закінчення часу додаємо моркву і обсмажуємо її стільки ж до тих пір, поки овочі не придбають приємний золотистий відтінок. Після цього викладаємо до обжарке кільця кальмарів, перемішуємо і перемикаємо на приладі режим «Гасіння». Таймер виставляємо на 30 хвилин, і готуємо всі при закритій кришці. Приблизно за 10 хвилин до сигналу, кладемо сметану, посипаємо блюдо приправляємо сіллю і перцем. Готові кальмари подаємо на стіл з рисом або відварною картоплею .
Рецепт фаршированих кальмарів в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Кальмарів попередньо розморожуємо, обробляємо, промиваємо і ставимо в холодильник. Ріпчаста цибулька чистимо і шаткуємо кубиками, а моркву натираємо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо цибулю, подрібнену моркву і пасеруємо овочі близько 5 хвилин, виставивши на дисплеї програму «Смаження у фритюрі».
Одного кальмара нарізаємо кубиками і змішуємо з овочевою обсмаженням. Готуємо все разом ще 2 хвилинки. Очищаємо креветки і додаємо до обсмаженою овочам. Рис окремо відварюємо до готовності і викладаємо в чашу мультиварки. Готову начинку підсолюємо за смаком, перчимо й перемішуємо.
Кальмари виймаємо з холодильника, обдаємо спочатку гарячою водою і відразу ж холодною. Набиваємо тушки приготовленої начинкою. У каструлю наливаємо олії, виставляємо режим «Смаження» і укладаємо в каструлю фаршированих кальмарів . Закриваємо кришку приладу і смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Приготовлені кальмари найкраще подавати з рисом або картоплею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Варені кальмари
Кальмари - морепродукти, багаті вітамінами і мікроелементами. Їх використовують в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про тушкованих
Кальмари, смажені з цибулею
Кальмари - корисний дієтичний продукт. У ньому міститься багато білків і вітамінів. Головне в його приготуванні не переборщити c теплою обробкою,
Рис з кальмарами
Рис з кальмарами - відмінна ідея для ситного і в теж час легкого вечері. Хочете знати, як готується це ніжне й ароматне блюдо? Звертайтеся до даної
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших