Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кальмари в мультиварці - рецепт

Кальмари в мультиварці - рецепт

19-01-2015, 11:20
800
Кальмари в мультиварці - рецепт
Кальмари, по праву вважаються справжнім делікатесом, і страви з них відрізняються вишуканістю і оригінальністю. Давайте дізнаємося з вами як приготувати кальмари в мультиварці.

Рецепт приготування кальмарів в мультиварці


Інгредієнти:

  • свіжі кальмари - 2 шт.;

  • цибулина - 05 шт.;

  • морква - 05 шт.;

  • олія рослинна;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Тушки кальмарів очищаємо від пленочек, гарненько промиваємо та нарізаємо кільцями. Цибулину і морквину обробляємо, цибулька шаткуємо невеликими кубиками, а моркву дрібно натираємо на терочке. Тепер беремо чашу мультиварки, на дно наливаємо трохи рослинне масла, вибираємо режим «Випічка» і чекаємо, поки воно трохи розігріється.
    Потім пасеруємо в нього подрібнену цибульку, приблизно 5 хвилин. Після закінчення часу додаємо моркву і обсмажуємо її стільки ж до тих пір, поки овочі не придбають приємний золотистий відтінок. Після цього викладаємо до обжарке кільця кальмарів, перемішуємо і перемикаємо на приладі режим «Гасіння». Таймер виставляємо на 30 хвилин, і готуємо всі при закритій кришці. Приблизно за 10 хвилин до сигналу, кладемо сметану, посипаємо блюдо приправляємо сіллю і перцем. Готові кальмари подаємо на стіл з рисом або відварною картоплею .

    Рецепт фаршированих кальмарів в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свіжий кальмар - 3 шт.;

  • білий рис - 200 г;

  • креветки - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Кальмарів попередньо розморожуємо, обробляємо, промиваємо і ставимо в холодильник. Ріпчаста цибулька чистимо і шаткуємо кубиками, а моркву натираємо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо цибулю, подрібнену моркву і пасеруємо овочі близько 5 хвилин, виставивши на дисплеї програму «Смаження у фритюрі».
    Кальмари в мультиварці - рецепт
    Одного кальмара нарізаємо кубиками і змішуємо з овочевою обсмаженням. Готуємо все разом ще 2 хвилинки. Очищаємо креветки і додаємо до обсмаженою овочам. Рис окремо відварюємо до готовності і викладаємо в чашу мультиварки. Готову начинку підсолюємо за смаком, перчимо й перемішуємо.
    Кальмари виймаємо з холодильника, обдаємо спочатку гарячою водою і відразу ж холодною. Набиваємо тушки приготовленої начинкою. У каструлю наливаємо олії, виставляємо режим «Смаження» і укладаємо в каструлю фаршированих кальмарів . Закриваємо кришку приладу і смажимо по 3 хвилини з кожного боку. Приготовлені кальмари найкраще подавати з рисом або картоплею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кальмаровий салат
    Кальмаровий салат
    Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
    Варені кальмари
    Варені кальмари
    Кальмари - морепродукти, багаті вітамінами і мікроелементами. Їх використовують в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про тушкованих
    Кальмари, смажені з цибулею
    Кальмари, смажені з цибулею
    Кальмари - корисний дієтичний продукт. У ньому міститься багато білків і вітамінів. Головне в його приготуванні не переборщити c теплою обробкою,
    Рис з кальмарами
    Рис з кальмарами
    Рис з кальмарами - відмінна ідея для ситного і в теж час легкого вечері. Хочете знати, як готується це ніжне й ароматне блюдо? Звертайтеся до даної
    Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
    Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
    Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
    Кальмари фаршировані сиром
    Кальмари фаршировані сиром
    Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших