Салат з сушеними грибами
З сушених грибів, як і з свіжих, можна приготувати безліч смачних страв. Зараз ми вам розповімо, як приготувати салати з сушеними грибами.
Салат з курки з сушеними грибами
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
гриби сушені - 140 г;
яйця - 3 шт.;
зелень кропу і петрушки - за смаком;
сіль, майонез - за смаком.
Приготування
Яйця варимо круто, очистити і дрібно нарізаємо. Куряче філе відварюємо до готовності, а потім ріжемо кубиками. Сушені гриби замочуємо години на 2 у воді, а потім відварюємо до готовності і нарізаємо кубиками. З'єднуємо яйця, куряче філе, гриби, додаємо подрібнену зелень, сіль, майонез і перемішуємо.
Салат з білих сушених грибів
Інгредієнти:
білі сушені гриби - 40 г;
печінка яловича - 200 г;
огірки солоні - 2 шт.;
яйця - 2 шт.;
цибуля - 2 шт.;
майонез - 200 г;
рослинна олія;
сіль, перець;
зелень.
Приготування
Сушені білі гриби промиваємо під проточною водою, потім замочуємо їх години на 2 в холодній воді, щоб вони розбухнули. Потім гриби знову промиваємо і відварюємо до готовності і подрібнюємо. Окремо варимо печінка, охолоджуємо і дрібно нарізаємо. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Солоні огірки ріжемо кубиками, подрібнюємо зелень. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, перець, майонез і перемішуємо.
Корейський салат з сушених грибів
Інгредієнти:
сушені гриби Моэр - 60 г;
часник - 4 зубчики;
морква - 100 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
рослинне масло - 100 мл;
соус соєвий - 20 мл;
кислота оцтова - 1 ч. ложка;
коріандр мелений - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
перець гострий - 1 ч. ложка;
кунжут - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Гриби заливаємо холодною водою і залишаємо приблизно на 30 хвилин, щоб вони розмокли. Моркву нарізаємо соломкою. Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо його. Гриби промиваємо і розрізаємо навпіл. Після цього додаємо моркву, сіль, оцтову кислоту і перемішуємо. Вливаємо соєвий соус, додаємо цукор, коріандр, перець, кунжут, пропускаємо через прес часник, викладаємо обсмажені цибулю і все це добре перемішуємо. Даємо салату настоятися 2 години в прохолодному місці, а потім подаємо до столу.
Рецепт салату з сушеними грибами та квасолею
Інгредієнти:
квасоля варена - 250 г;
картопля - 300 г;
гриби сушені - 50 г;
часник - 2-3 зубчики;
цибуля - 1 шт.;
майонез, сіль - за смаком.
Приготування
Картоплю відварюємо «в мундирі», сушені гриби заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 20. Лук очищаємо, шаткуємо й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Гриби варимо хвилин 15 а потім ріжемо кубиками. Картопля очищаємо від шкірки і так само подрібнюємо. Відварену квасолю з'єднуємо з смаженою цибулею, потім додаємо інші інгредієнти і заправляємо салат майонезом.
Як приготувати салат з сушеними грибами і рисом?
Інгредієнти:
рис - 2/3 склянки;
гриби сушені - 100 г;
морква - 2 шт.;
крабові палички - 200 г;
цибуля - 2 шт.;
твердий сир - 100 г;
яйця - 3 шт.;
рослинна олія;
майонез, сіль, зелень.
Приготування
Сушені гриби замочуємо в гарячій воді на 30 хвилин, а після цього в цій же воді відварюємо їх 20 хвилин, додаємо сіль. Готові гриби остуджуємо і подрібнюємо. Рис промиваємо і відварюємо до готовності. Чистимо моркву і трьом її на крупній тертці. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом з морквою. Потім додаємо до овочів гриби, підсолюємо за смаком і тушкуємо ще хвилин 10. Яйця варимо круто, чистимо і натираємо на тертці. Крабові палички ріжемо кубиками. Твердий сир тремо на тертці. Викладаємо салат шарами: гриби з морквою та цибулею, рис, яйця, крабові палички, сир. Кожен шар промазуємо майонезом. Прикрашаємо салат зеленню.
Салат з курки з сушеними грибами
Інгредієнти:
Приготування
Яйця варимо круто, очистити і дрібно нарізаємо. Куряче філе відварюємо до готовності, а потім ріжемо кубиками. Сушені гриби замочуємо години на 2 у воді, а потім відварюємо до готовності і нарізаємо кубиками. З'єднуємо яйця, куряче філе, гриби, додаємо подрібнену зелень, сіль, майонез і перемішуємо.
Салат з білих сушених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Сушені білі гриби промиваємо під проточною водою, потім замочуємо їх години на 2 в холодній воді, щоб вони розбухнули. Потім гриби знову промиваємо і відварюємо до готовності і подрібнюємо. Окремо варимо печінка, охолоджуємо і дрібно нарізаємо. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Солоні огірки ріжемо кубиками, подрібнюємо зелень. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, перець, майонез і перемішуємо.
Корейський салат з сушених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Гриби заливаємо холодною водою і залишаємо приблизно на 30 хвилин, щоб вони розмокли. Моркву нарізаємо соломкою. Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо його. Гриби промиваємо і розрізаємо навпіл. Після цього додаємо моркву, сіль, оцтову кислоту і перемішуємо. Вливаємо соєвий соус, додаємо цукор, коріандр, перець, кунжут, пропускаємо через прес часник, викладаємо обсмажені цибулю і все це добре перемішуємо. Даємо салату настоятися 2 години в прохолодному місці, а потім подаємо до столу.
Рецепт салату з сушеними грибами та квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо «в мундирі», сушені гриби заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 20. Лук очищаємо, шаткуємо й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Гриби варимо хвилин 15 а потім ріжемо кубиками. Картопля очищаємо від шкірки і так само подрібнюємо. Відварену квасолю з'єднуємо з смаженою цибулею, потім додаємо інші інгредієнти і заправляємо салат майонезом.
Як приготувати салат з сушеними грибами і рисом?
Інгредієнти:
Приготування
Сушені гриби замочуємо в гарячій воді на 30 хвилин, а після цього в цій же воді відварюємо їх 20 хвилин, додаємо сіль. Готові гриби остуджуємо і подрібнюємо. Рис промиваємо і відварюємо до готовності. Чистимо моркву і трьом її на крупній тертці. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом з морквою. Потім додаємо до овочів гриби, підсолюємо за смаком і тушкуємо ще хвилин 10. Яйця варимо круто, чистимо і натираємо на тертці. Крабові палички ріжемо кубиками. Твердий сир тремо на тертці. Викладаємо салат шарами: гриби з морквою та цибулею, рис, яйця, крабові палички, сир. Кожен шар промазуємо майонезом. Прикрашаємо салат зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з кальмарами і грибами
Кальмари чудово поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні мова піде про дивовижних салатах з кальмарами і грибами. Таке вишукане блюдо неодмінно
Салат з кукурудзи і печериць
Гриби відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про салати з кукурудзи і печериць. Така оригінальна закуска неодмінно
Яйця, фаршировані грибами
Яйця, фаршировані грибами - це оригінальне і неймовірно смачне блюдо відмінно прикрасить святковий стіл. Зараз ми з вами розберемося, як їх
Салат з грибів по-корейськи
Страви корейської кухні припали до смаку багатьом. Вони вже давно присутні на наших столах і не вважаються екзотикою. Любителів такої кухні ми зараз