Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Помідори, фаршировані грибами

Помідори, фаршировані грибами

17-03-2015, 18:52
1 918
Помідори, фаршировані грибами
Коли у вас є вдома стиглі томати, порадуйте себе чудовим блюдом - фаршированими помідорами. Блюдо виходить дуже смачним, поживним і ситним. Воно прекрасно підійде для прикраси святкового столу. Пропонуємо вам деякі рецепти фаршированих помідорів з грибами.

Помідори, фаршировані куркою і грибами


Інгредієнти:

  • куряче філе - 1 шт.;

  • помідори - 6 шт.;

  • свіжі гриби - 300 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • сир - 300 г;

  • болгарський червоний перець - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Спочатку готуємо помідори. Томати промиваємо, зрізаємо верхівку і акуратно за допомогою ложки видаляємо м'якоть і насіння. Потім перевертаємо їх і ставимо на зрізану частину для того, щоб стік зайвий сік. Куряче філе подрібнюємо на шматочки і обсмажуємо на сковороді з рослинним або оливковою олією. Гриби нарізаємо пластинами і пасеруємо з дрібно нарубаним цибулею на маслечко в окремій сковороді.
    Готові інгредієнти з'єднуємо між собою, перемішуємо, додаємо нарізаний кубиками солодкий перець, підсолюємо і перчимо за смаком. Отриманою начинкою наповнюємо помідори, а зверху присипаємо тертим сиром.
    Тепер перекладаємо фаршировані грибами помідори на деко і відправляємо в духовку на 15 хвилин. Запікаємо страву при температурі 180 градусів, а потім посипаємо рубаною свіжої зеленню і подаємо на стіл.

    Помідори, фаршировані рисом і грибами


    Інгредієнти:

  • помідори - 4 шт.;

  • рис - 50 г;

  • цибулина - 05 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • свіжі шампіньйони - 6 шт;

  • сир;

  • олія рослинна;

  • базилік - за бажанням.


  • Приготування
    Отже, спочатку гарненько промиваємо рис, заливаємо водою і відварюємо до готовності на слабенькому вогні. Потім рідину, що залишилася обережно зливаємо, рис ретельно миємо й залишаємо стікати. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко до м'якості. Після цього додаємо нарізану кубиками болгарський перчик і нашатковані пластинами печериці. Далі викладаємо
    Помідори, фаршировані грибами
    рис, перемішуємо, підсолюємо, перчимо за смаком і знімаємо з плити. За бажанням додаємо у фарш дрібно нарізаний базилік і перемішуємо.
    У помідорів зрізаємо верхівку, акуратно видаляємо м'якоть і заповнюємо порожнечу приготованим фаршем. Після цього перекладаємо томати в вогнетривке блюдо, промазанное маслом, посипаємо тертим сиром і ставимо на 15 хвилин у духовку. Готові помідори, фаршировані грибами і сиром прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
    Ваш святковий стіл, також допоможе прикрасити й урізноманітнити перець, фарширований бринзою .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Фаршировані помідори в духовці
    Фаршировані помідори в духовці
    Помідори - дуже поширений овоч. А тому страви з нього можна готувати цілий рік. Звичайно, найчастіше томати додають у салати або маринують. Ми ж
    Фарширований перець у духовці
    Фарширований перець у духовці
    Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати
    Яйця, фаршировані грибами
    Яйця, фаршировані грибами
    Яйця, фаршировані грибами - це оригінальне і неймовірно смачне блюдо відмінно прикрасить святковий стіл. Зараз ми з вами розберемося, як їх
    Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
    Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
    Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
    Фаршировані патисони
    Фаршировані патисони
    Патисони - родичі кабачків, тому їх можна точно також маринувати, тушкувати, робити ікру і т. д. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами
    Помідори, фаршировані сиром
    Помідори, фаршировані сиром
    Фаршировані помідори - чудове прикраса святкового столу. Нафарширувати їх можна будь-якою начинкою і сьогодні поговоримо про помідори, фаршировані