Помідори, фаршировані грибами
Коли у вас є вдома стиглі томати, порадуйте себе чудовим блюдом - фаршированими помідорами. Блюдо виходить дуже смачним, поживним і ситним. Воно прекрасно підійде для прикраси святкового столу. Пропонуємо вам деякі рецепти фаршированих помідорів з грибами.
Інгредієнти:
куряче філе - 1 шт.;
помідори - 6 шт.;
свіжі гриби - 300 г;
цибулина - 2 шт.;
сир - 300 г;
болгарський червоний перець - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Спочатку готуємо помідори. Томати промиваємо, зрізаємо верхівку і акуратно за допомогою ложки видаляємо м'якоть і насіння. Потім перевертаємо їх і ставимо на зрізану частину для того, щоб стік зайвий сік. Куряче філе подрібнюємо на шматочки і обсмажуємо на сковороді з рослинним або оливковою олією. Гриби нарізаємо пластинами і пасеруємо з дрібно нарубаним цибулею на маслечко в окремій сковороді.
Готові інгредієнти з'єднуємо між собою, перемішуємо, додаємо нарізаний кубиками солодкий перець, підсолюємо і перчимо за смаком. Отриманою начинкою наповнюємо помідори, а зверху присипаємо тертим сиром.
Тепер перекладаємо фаршировані грибами помідори на деко і відправляємо в духовку на 15 хвилин. Запікаємо страву при температурі 180 градусів, а потім посипаємо рубаною свіжої зеленню і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
помідори - 4 шт.;
рис - 50 г;
цибулина - 05 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
свіжі шампіньйони - 6 шт;
сир;
олія рослинна;
базилік - за бажанням.
Приготування
Отже, спочатку гарненько промиваємо рис, заливаємо водою і відварюємо до готовності на слабенькому вогні. Потім рідину, що залишилася обережно зливаємо, рис ретельно миємо й залишаємо стікати. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко до м'якості. Після цього додаємо нарізану кубиками болгарський перчик і нашатковані пластинами печериці. Далі викладаємо рис, перемішуємо, підсолюємо, перчимо за смаком і знімаємо з плити. За бажанням додаємо у фарш дрібно нарізаний базилік і перемішуємо.
У помідорів зрізаємо верхівку, акуратно видаляємо м'якоть і заповнюємо порожнечу приготованим фаршем. Після цього перекладаємо томати в вогнетривке блюдо, промазанное маслом, посипаємо тертим сиром і ставимо на 15 хвилин у духовку. Готові помідори, фаршировані грибами і сиром прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Ваш святковий стіл, також допоможе прикрасити й урізноманітнити перець, фарширований бринзою .
Помідори, фаршировані куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо помідори. Томати промиваємо, зрізаємо верхівку і акуратно за допомогою ложки видаляємо м'якоть і насіння. Потім перевертаємо їх і ставимо на зрізану частину для того, щоб стік зайвий сік. Куряче філе подрібнюємо на шматочки і обсмажуємо на сковороді з рослинним або оливковою олією. Гриби нарізаємо пластинами і пасеруємо з дрібно нарубаним цибулею на маслечко в окремій сковороді.
Готові інгредієнти з'єднуємо між собою, перемішуємо, додаємо нарізаний кубиками солодкий перець, підсолюємо і перчимо за смаком. Отриманою начинкою наповнюємо помідори, а зверху присипаємо тертим сиром.
Тепер перекладаємо фаршировані грибами помідори на деко і відправляємо в духовку на 15 хвилин. Запікаємо страву при температурі 180 градусів, а потім посипаємо рубаною свіжої зеленню і подаємо на стіл.
Помідори, фаршировані рисом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку гарненько промиваємо рис, заливаємо водою і відварюємо до готовності на слабенькому вогні. Потім рідину, що залишилася обережно зливаємо, рис ретельно миємо й залишаємо стікати. Цибулю чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на розігрітому рослинному маслечко до м'якості. Після цього додаємо нарізану кубиками болгарський перчик і нашатковані пластинами печериці. Далі викладаємо рис, перемішуємо, підсолюємо, перчимо за смаком і знімаємо з плити. За бажанням додаємо у фарш дрібно нарізаний базилік і перемішуємо.
У помідорів зрізаємо верхівку, акуратно видаляємо м'якоть і заповнюємо порожнечу приготованим фаршем. Після цього перекладаємо томати в вогнетривке блюдо, промазанное маслом, посипаємо тертим сиром і ставимо на 15 хвилин у духовку. Готові помідори, фаршировані грибами і сиром прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Ваш святковий стіл, також допоможе прикрасити й урізноманітнити перець, фарширований бринзою .
Рекомендуємо добрі рецепти
Фаршировані помідори в духовці
Помідори - дуже поширений овоч. А тому страви з нього можна готувати цілий рік. Звичайно, найчастіше томати додають у салати або маринують. Ми ж
Фарширований перець у духовці
Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати
Яйця, фаршировані грибами
Яйця, фаршировані грибами - це оригінальне і неймовірно смачне блюдо відмінно прикрасить святковий стіл. Зараз ми з вами розберемося, як їх
Фаршировані кальмари - рецепти з грибами
Кальмари фаршировані грибами - оригінальне і просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте розглянемо
Фаршировані патисони
Патисони - родичі кабачків, тому їх можна точно також маринувати, тушкувати, робити ікру і т. д. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами
Помідори, фаршировані сиром
Фаршировані помідори - чудове прикраса святкового столу. Нафарширувати їх можна будь-якою начинкою і сьогодні поговоримо про помідори, фаршировані