Фаршировані помідори в духовці
Напевно мало знайдеться людей, які б не любили помідори. Їх можна їсти свіжими, солоними та маринованими, в салаті і окремо. Крім того, з них можна приготувати безліч закусок, як гарячих, так і холодних, які стануть прекрасним доповненням до м'яса або риби, або чудовим окремим блюдом.
Одним з найпоширеніших видів закуски є фаршировані помідори, запечені в духовці, які можна начиняти чим завгодно - від овочів до м'яса.
Якщо ви хочете отримати повноцінне основне блюдо, не витрачаючи на його приготування багато часу, і любите помідори з м'ясом, то помідори в духовці, фаршировані фаршем, відмінно підійдуть для вашої вечері чи обіду.
Інгредієнти:
помідори - 8 шт.;
фарш м'ясний - 300 г;
рис - пів склянки;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
перець чорний, сіль.
Приготування
Перед тим як приготувати фаршировані помідори з фаршем, відваріть рис приблизно протягом 15 хвилин. Наріжте крейду цибулю і обсмажуйте, поки він не стане прозорим, потім додайте до нього фарш. З помідорів зріжте верхівку, видалити м'якоть, поріжте її і надішліть до фаршу. Тушкуйте все разом майже до готовності.
Тепер змішайте фарш з рисом, посоліть і поперчіть цю суміш і начиніть нею помідори. Поставте їх у розігріту до 180 градусів духовку і готуйте ще близько 15 хвилин.
Для тих, хто не любить м'ясо, але все одно хоче побалувати себе і своїх близьких апетитною закускою з помідорами, прекрасно підійде рецепт помідорів з грибами і сиром. Це поєднання є дуже популярним завдяки чудовому поєднанню продуктів.
Інгредієнти:
помідори великі - 4-5 шт.;
печериці - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
сир - 150 г;
сіль, перець;
майонез;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
зелень.
Приготування
У помідорів відріжте верхівку і видаліть середину, посоліть і поперчіть їх. Гриби і цибулю наріжте, а потім обсмажте у власному соку, або додавши трохи вершкового масла. Коли овочі будуть готові, додайте до них трохи майонезу. Яйце відварити, дрібно наріжте і змішайте з грибами, цибулею, і м'якоттю помідора, заправивши все це майонезом.
Тепер наповніть томати приготовленою сумішшю, посипте тертим сиром і поставте в духовку на 15-20 хвилин. Коли томати будуть готові-посипте їх зеленню і пригощайте друзів.
Якщо у вас на кухні є такий прекрасний помічник як мультиварка, то в ній можна приготувати помідори, фаршировані грибами і куркою, які будуть відмінним дієтичним блюдом для тих, хто стежить за здоров'ям і вагою.
Інгредієнти:
помідори - 4 шт.;
куряче філе - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
огірок солоний - 1 шт.;
гриби мариновані - 200 г;
майонез;
сир - 200 г;
перець, сіль, часник;
свіжа зелень.
Приготування
Помідори помийте, обсушіть і вичистити середину. Пропустіть м'якоть помідорів і зрізані верхівки через м'ясорубку.Цибулю почистіть і наріжте дрібними шматочками. Потім перемішайте в мисці цибулю, м'якоть помідорів і фарш з курячого філе, приправте сіллю і перцем.
Наріжте зелень і гриби і теж змішайте в окремому посуді. Сир натріть на тертці. Тепер укладайте в помідори начинку шарами: спочатку курячий фарш з томатною масою, потім гриби з зеленню і зверху сир. Покладіть фаршировані помідори в ємність мультиварки і, виставивши режим «Випічка», готуйте 40 хвилин.
В цей час тоненькою соломкою нашаткуйте солоної огірок, перемішайте його з подрібненим часником, майонезом і кропом. Готовим соусом полийте приготовані в мультиварці томати і насолоджуйтеся отриманим стравою.
Одним з найпоширеніших видів закуски є фаршировані помідори, запечені в духовці, які можна начиняти чим завгодно - від овочів до м'яса.
Помідори, фаршировані м'ясним фаршем
Якщо ви хочете отримати повноцінне основне блюдо, не витрачаючи на його приготування багато часу, і любите помідори з м'ясом, то помідори в духовці, фаршировані фаршем, відмінно підійдуть для вашої вечері чи обіду.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як приготувати фаршировані помідори з фаршем, відваріть рис приблизно протягом 15 хвилин. Наріжте крейду цибулю і обсмажуйте, поки він не стане прозорим, потім додайте до нього фарш. З помідорів зріжте верхівку, видалити м'якоть, поріжте її і надішліть до фаршу. Тушкуйте все разом майже до готовності.
Тепер змішайте фарш з рисом, посоліть і поперчіть цю суміш і начиніть нею помідори. Поставте їх у розігріту до 180 градусів духовку і готуйте ще близько 15 хвилин.
Помідори, фаршировані грибами і сиром
Для тих, хто не любить м'ясо, але все одно хоче побалувати себе і своїх близьких апетитною закускою з помідорами, прекрасно підійде рецепт помідорів з грибами і сиром. Це поєднання є дуже популярним завдяки чудовому поєднанню продуктів.
Інгредієнти:
Приготування
У помідорів відріжте верхівку і видаліть середину, посоліть і поперчіть їх. Гриби і цибулю наріжте, а потім обсмажте у власному соку, або додавши трохи вершкового масла. Коли овочі будуть готові, додайте до них трохи майонезу. Яйце відварити, дрібно наріжте і змішайте з грибами, цибулею, і м'якоттю помідора, заправивши все це майонезом.
Тепер наповніть томати приготовленою сумішшю, посипте тертим сиром і поставте в духовку на 15-20 хвилин. Коли томати будуть готові-посипте їх зеленню і пригощайте друзів.
Фаршировані помідори в мультиварці
Якщо у вас на кухні є такий прекрасний помічник як мультиварка, то в ній можна приготувати помідори, фаршировані грибами і куркою, які будуть відмінним дієтичним блюдом для тих, хто стежить за здоров'ям і вагою.
Інгредієнти:
Приготування
Помідори помийте, обсушіть і вичистити середину. Пропустіть м'якоть помідорів і зрізані верхівки через м'ясорубку.Цибулю почистіть і наріжте дрібними шматочками. Потім перемішайте в мисці цибулю, м'якоть помідорів і фарш з курячого філе, приправте сіллю і перцем.
Наріжте зелень і гриби і теж змішайте в окремому посуді. Сир натріть на тертці. Тепер укладайте в помідори начинку шарами: спочатку курячий фарш з томатною масою, потім гриби з зеленню і зверху сир. Покладіть фаршировані помідори в ємність мультиварки і, виставивши режим «Випічка», готуйте 40 хвилин.
В цей час тоненькою соломкою нашаткуйте солоної огірок, перемішайте його з подрібненим часником, майонезом і кропом. Готовим соусом полийте приготовані в мультиварці томати і насолоджуйтеся отриманим стравою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
Як приготувати фаршировані кабачки?
Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з
Фаршировані помідори - рецепти
Відмінним доповненням до новорічного столу стануть свіжі фаршировані помідори. Вони не тільки дуже смачні, але і оригінальні, всі гості будуть в
Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
Помідори, фаршировані сиром
Фаршировані помідори - чудове прикраса святкового столу. Нафарширувати їх можна будь-якою начинкою і сьогодні поговоримо про помідори, фаршировані
Каннеллоні з фаршем - рецепт
Любите готувати страви різних кухонь світу? Тоді вам точно сподобаються наші рецепти каннеллоні. Це італійське блюдо поєднує в собі пасту