Помідори, фаршировані сиром
Помідори, фаршировані різними начинками - справжня окраса для будь-якого святкового столу. Чим же їх можна начиняти? Так, практично всім! Ми розповімо вам, як приготувати помідори, фаршировані сиром!
Інгредієнти:
шинка - 50 г;
помідори - 6 шт.;
свіжі печериці - 1 ст.;
консервована кукурудза - 2 ст. ложки;
болгарський перець - 1 шт.;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
сир - 100 г;
свіжа зелень;
спеції.
Для соусу:
олія оливкова - 2 ст. ложки;
майонез - 2 ст. ложки;
гірчиця - 1 ч. ложка.
Приготування
Для приготування помідори, фаршировані сиром і грибами, печериці обробляємо, шаткуємо скибочками і обсмажуємо кілька хвилин на рослинній маслечко. Перець промиваємо, витираємо рушником, видаляємо плодоніжки, виймаємо насіння і нарізаємо кубиками. Петрушку і зелений цибулька теж подрібнюємо. Шинку рубаємо соломкою, а сир тремо на крупній терочке. З помитого помідора акуратно зрізаємо верхівку, виймаємо ложечкою м'якоть і дрібненько її нарізаємо. З'єднуємо з шинкою, грибами, консервованою кукурудзою, болгарським перцем і зеленню.
Для приготування соусу змішуємо в окремій глибокої мисочці оливкове масло, лимонний сік, гірчицю і майонез, перемішуємо до однорідності. Заливаємо салат заправкою і ретельно розмішуємо. У кожну помідорки кладемо кілька листя салату, потім начинку, посипаємо блюдо тертим твердим сиром.
Інгредієнти:
помідори - 4 шт.;
куряча грудка - 2 шт.;
майонез - за смаком;
сир - 100 г;
спеції;
масло рослинне - 3 ст. ложки.
Приготування
Курячі грудки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками. У сковороду наливаємо кілька ложок масла, викладаємо м'ясо і відправляємо його тушкуватися на 15 хвилин у розігріту духовку. Цим часом беремо помідори, миємо їх, обсушуємо, зрізаємо верхівки і дуже акуратно виймаємо всю м'якоть.
Потім викладаємо в кожен підготовлений томат трохи м'яса, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Укладаємо помідори у скляну форму і відправляємо в гарячу духовку рівно на 15 хвилин. Далі обережно виймаємо томати, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу, прикрасивши страву, свіжою зеленню.
Інгредієнти:
помідори - 10 шт.;
сир - 500 г;
часник - 6 зубчиків;
креветки - 500 г;
гірчиця негостра - 1 ст. ложка;
спеції;
яєчний жовток - 1 шт.
Приготування
Сир натираємо на терочке, зелень і часник подрібнюємо. Креветки відварюємо до готовності і чистимо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, додати яєчний жовток і гірчицю. У помідорів зрізаємо акуратно кришечки, виймаємо м'якоть і наповнюємо томати овочевим фаршем.
Інгредієнти:
сир - 100 г;
помідори - 6 шт.;
масло вершкове - 100 г;
часник - 2 зубчики;
петрушка - за бажанням.
Приготування
Помідори промиваємо, зрізаємо верхівку і за допомогою ложки акуратно витягаємо всю м'якоть. Сир та заморожене вершкове масло натираємо на тертці. Петрушку обполіскуємо, струшуємо і дрібно рубаємо. Тепер змішуємо сирно-масляну суміш з нарубаної петрушкою і шматочками помідорчика.
Видавлюємо туди часник і все перемішуємо до однорідної маси. Потім наповнюємо помідори отриманою сумішшю, накриваємо «капелюшком», загортаємо томати в харчову плівку і кладемо на пару годин в холодильник. Подаємо фаршировані помідори з чорним обсмаженою хлібом та свіжою зеленню.
Помідори, фаршировані сиром, грибами і шинкою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Для приготування помідори, фаршировані сиром і грибами, печериці обробляємо, шаткуємо скибочками і обсмажуємо кілька хвилин на рослинній маслечко. Перець промиваємо, витираємо рушником, видаляємо плодоніжки, виймаємо насіння і нарізаємо кубиками. Петрушку і зелений цибулька теж подрібнюємо. Шинку рубаємо соломкою, а сир тремо на крупній терочке. З помитого помідора акуратно зрізаємо верхівку, виймаємо ложечкою м'якоть і дрібненько її нарізаємо. З'єднуємо з шинкою, грибами, консервованою кукурудзою, болгарським перцем і зеленню.
Для приготування соусу змішуємо в окремій глибокої мисочці оливкове масло, лимонний сік, гірчицю і майонез, перемішуємо до однорідності. Заливаємо салат заправкою і ретельно розмішуємо. У кожну помідорки кладемо кілька листя салату, потім начинку, посипаємо блюдо тертим твердим сиром.
Помідори, фаршировані сиром і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками. У сковороду наливаємо кілька ложок масла, викладаємо м'ясо і відправляємо його тушкуватися на 15 хвилин у розігріту духовку. Цим часом беремо помідори, миємо їх, обсушуємо, зрізаємо верхівки і дуже акуратно виймаємо всю м'якоть.
Потім викладаємо в кожен підготовлений томат трохи м'яса, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром. Укладаємо помідори у скляну форму і відправляємо в гарячу духовку рівно на 15 хвилин. Далі обережно виймаємо томати, розкладаємо по тарілках і подаємо до столу, прикрасивши страву, свіжою зеленню.
Помідори, фаршировані сиром і креветками
Інгредієнти:
Приготування
Сир натираємо на терочке, зелень і часник подрібнюємо. Креветки відварюємо до готовності і чистимо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, додати яєчний жовток і гірчицю. У помідорів зрізаємо акуратно кришечки, виймаємо м'якоть і наповнюємо томати овочевим фаршем.
Помідори, фаршировані сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Помідори промиваємо, зрізаємо верхівку і за допомогою ложки акуратно витягаємо всю м'якоть. Сир та заморожене вершкове масло натираємо на тертці. Петрушку обполіскуємо, струшуємо і дрібно рубаємо. Тепер змішуємо сирно-масляну суміш з нарубаної петрушкою і шматочками помідорчика.
Видавлюємо туди часник і все перемішуємо до однорідної маси. Потім наповнюємо помідори отриманою сумішшю, накриваємо «капелюшком», загортаємо томати в харчову плівку і кладемо на пару годин в холодильник. Подаємо фаршировані помідори з чорним обсмаженою хлібом та свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фаршировані помідори в духовці
Помідори - дуже поширений овоч. А тому страви з нього можна готувати цілий рік. Звичайно, найчастіше томати додають у салати або маринують. Ми ж
Фаршировані помідори - рецепти
Відмінним доповненням до новорічного столу стануть свіжі фаршировані помідори. Вони не тільки дуже смачні, але і оригінальні, всі гості будуть в
Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших
Помідори, фаршировані зеленню і часником
Помідори, фаршировані часником і зеленню - смачна і оригінальна закуска, яка чудово прикрасить будь-який святковий стіл. Давайте розглянемо декілька
Помідори, фаршировані селерою
Помідори, фаршировані селерою - це чудова закуска на фуршетний та святковий стіл. Давайте розберемо кілька варіантів цієї оригінальної смакоту, яка