Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Помідори, фаршировані зеленню і часником

Помідори, фаршировані зеленню і часником

17-03-2015, 15:40
8 417
Помідори, фаршировані зеленню і часником
Помідори, фаршировані зеленню і часником - оригінальна і незвичайна закуска, яка чудово доповнить обідню страву і з легкістю прикрасить навіть святковий стіл. Готується вона досить просто і швидко, а виходить дуже смачно і красиво. Давайте більш детально розглянемо з вами, як приготувати фаршировані помідори і здивувати своїх близьких.

Солоні помідори, фаршировані зеленню і часником


Інгредієнти:

  • помідори бурі - 12 шт.;

  • кип'ячена вода - 3 л;

  • оцет 6 % - 250 мл;

  • цукровий пісок - 3 ст. ложки;

  • сіль - 2 ст. ложки;

  • часник - 15 зубчиків;

  • свіжа зелень укропчика і петрушки - 1 пучок;

  • гвоздика - 3 шт.;

  • гірчиця зернова - за смаком;

  • лавровий лист - за смаком;

  • червоний гострий перчик - за смаком.


  • Приготування
    Помідори ретельно промиваємо і витираємо насухо рушником. Всю зелень споліскуємо, струшуємо і дрібно рубаємо. Часник чистимо і розрізаємо кожен зубчик на половиночки. Потім на помідорі робимо невеликий надрезик, кладемо в нього часник і трохи зелені. На дно чистої банки викладаємо часник і зелень, наповнюємо ємність помідорами. Гострий перчик промиваємо і очищаємо від насіння. Воду кип'ятимо, всипаємо в неї цукровий пісок і сіль. Ретельно все перемішуємо, щоб кристали повністю розчинилися. Далі вливаємо оцет, кидаємо лавровий листочок, кладемо гірчицю , гвоздику і гострий перець. Варимо маринад 1-2 хвилини при невеликому кипінні і акуратно заливаємо їм наші помідори в банці до самого верху. Прикриваємо все кришкою і прибираємо томати в тепле місце приблизно на 3 дні. Готові помідори, фаршировані зеленню виходять в міру солоні з кислувато - солодким присмаком.

    Помідори із зеленню і часником


    Інгредієнти:

  • червоні помідори - 6 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • цибулина - 2 шт.;

  • свіжа зелень - 10 ст. ложок;

  • спеції.


  • Приготування
    Помідори ретельно промиваємо, витираємо рушником, зрізаємо кришечку і акуратно, чайною ложечкою, виймаємо всю м'якоть. Посипаємо томати всередині сіллю і перцем за смаком. Зелень обполіскуємо, дрібно шаткуємо. Цибулини чистимо від лушпиння, рубаємо півкільцями і пасеруємо до золотистого кольору на рослинній маслечко. Часничок натираємо на дрібній терочке або просто видавлюємо через прес. Потім до нарізаної зелені викладаємо цибулька з часничком, підсолюємо за смаком і ретельно перемішуємо. Отриманою начинкою акуратно наповнюємо помідори, накриваємо зверху раніше відрізаною кришечкою, і подаємо оригінальну закуску до столу.

    Мариновані помідори, фаршировані зеленню і часником


    Інгредієнти:

  • стиглі помідори - 15 кг;

  • вода - 1 л;

  • свіжа зелень - 200 г;

  • оцет яблучний - 75 мл;

  • мед - 3 ст. ложки;

  • велика сіль - 2 ст. ложки;

  • часник - 5 зубчиків;

  • гвоздика - 3 шт.;

  • насіння коріандру - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Помідори, фаршировані зеленню і часником
    Помідори промиваємо й обсушуємо на рушник. Потім акуратно, за допомогою чайної ложечки, витягаємо з м'якоть томатів і перекладаємо її в тарілку. Додаємо свіжу зелень, заздалегідь промиту, обсушену і дрібно порізану. Часник чистимо, подрібнюємо і кладемо до зелені.
    Тепер наповнюємо помідори зеленої начинкою та викладаємо їх в чисту ємність. В окрему каструлю наливаємо воду і оцет, додаємо за смаком сіль і прянощі. Ставимо посуд на вогонь і доводимо до закипання, помішуючи. Потім знімаємо акуратно маринад з вогню і залишаємо постояти 15 хвилин. Після цього додаємо мед і ретельно розмішуємо. Заливаємо помідори гарячим маринадом і залишаємо їх приблизно на 12 годин. Після цього накриваємо кришками і прибираємо томати рівно на добу в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Закуска з помідорів
    Закуска з помідорів
    Закуска з помідорів - відмінне рішення для прикраси святкового або фуршетного столу. Варіантів її створення досить багато, тут все залежить від вашої
    Помідори, фаршировані грибами
    Помідори, фаршировані грибами
    Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в
    Помідори, фаршировані сиром
    Помідори, фаршировані сиром
    Фаршировані помідори - чудове прикраса святкового столу. Нафарширувати їх можна будь-якою начинкою і сьогодні поговоримо про помідори, фаршировані
    Помідори, фаршировані селерою
    Помідори, фаршировані селерою
    Помідори, фаршировані селерою - це чудова закуска на фуршетний та святковий стіл. Давайте розберемо кілька варіантів цієї оригінальної смакоту, яка
    Малосольні помідори
    Малосольні помідори
    Не знаєте, яку закуску подати до основних страв? Рекомендуємо зробити малосольні помідорчики - вийде дивовижно смачно і просто. Така закусочка
    Помідори на зиму - рецепти
    Помідори на зиму - рецепти
    Любите різні соління, заготовлені на зиму, які чудово доповнять будь-який гарнір або просто виступлять в якості закуски, тоді рекомендуємо