Помідори, фаршировані селерою

Помідори, фаршировані селерою і м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Стебла селери дрібно нарізаємо і припускаємо на оливковій олії протягом 5-7 хвилин. Додаємо до ароматного вмісту сковороди подрібнену цибулю і продовжуємо готування ще три хвилини. Тепер настала черга м'ясного фаршу, його слід смажити до повної готовності. Вміст сковороди змішуємо з відварним рисом і подрібненою свіжою м'ятою.
Зрізаємо з помідорів верхівку і за допомогою чайної ложки виймаємо серцевину, не впливаючи на тонкий шар м'якоті на стінках. Заповнюємо овочі начинкою з м'яса та рису, посипаємо сиром і хлібної крихтою, а після запікаємо півгодини при 210 градусах.
Помідори, фаршировані селерою і ананасом
Інгредієнти:
Приготування
Для начинки необхідно спасерувати крупно натертий корінь селери з червоним цибулею і бланшерованними суцвіттями брокколі. Як тільки овочі стануть м'якими, з'єднуємо їх з каперсами, готовим кускусом, кумином і кубиками ананаса. Начиняємо сумішшю порожнисту серцевину томатів, посипаємо все сиром і запікаємо півгодини при 190 градусах.
Помідори, фаршировані селерою, морквою і часником
Інгредієнти:

Приготування
Моркву, цибулю і селера ріжемо великими кубиками і збиваємо за допомогою блендера, додавши зубчик часнику. Овочеву масу перекладаємо на розігріту сковороду, додаємо вино і спеції, а потім готуємо все до тих пір, поки рідина не випарується наполовину. Даємо овочевий начинці охолонути, а після з'єднуємо її з хлібною крихтою і тертим сиром. Доповнюємо начинку свіжим базиліком і заповнюємо нею порожнисті серцевини томатів. Запікаємо закуску при 180 градусах 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепти салатів з селерою
Свіжий селера здатний не тільки прикрасити смак готового блюда, але і сприяти схудненню, адже це єдиний овоч, на пережовування якого ми витрачаємо

Салат із стебел селери
Селера - продукт надзвичайно корисний і до того ж низькокалорійний. Він має негативну калорійність, адже при його переробці організм більше енергії

Тушкований селера
Селера - низькокалорійний і корисний продукт, який часто використовують в приготуванні дієтичних страв. І сьогодні мова піде про тушкованому селері.

Кабачки, фаршировані овочами
З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх

Помідори, фаршировані грибами
Помідори, фаршировані грибами - яскравий і соковитий закуска, яка відмінно прикрасить фуршетний або святковий стіл. А гості неодмінно прийдуть в

Кальмари фаршировані сиром
Фаршировані кальмари - це чудове частування для святкового столу. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато, все залежить від ваших