Закуска з помідорів
Закуска з помідорів виходить дивовижно смачною, а якщо ще докласти свою фантазію і прикрасити страву, то воно неодмінно стане справжньою фішкою на святковому столі!
Інгредієнти:
бринза - 80 г;
твердий сир - 80 г;
сметана - 100 мл;
кріп - 1 пучок;
помідори - 5 шт.;
чорний мелений перець.
Приготування
Для приготування закуски з помідорів із сиром нам потрібно не так вуж і багато продуктів. Бринзу і звичайний сирок натираємо на маленькій тертці. Кріп рубаємо і змішуємо з сиром, додаємо сметану і спеції. У нас повинна вийти в результаті досить густа суміш. Тепер беремо помідори, моєму і зверху робимо хрестоподібний розріз, не доходячи до кінця. Чайною ложечкою витягаємо всю м'якоть. Тепер фаршируємо помідори сирною начинкою і блюдо викладаємо на тарілку у формі тюльпанів. Із зелені кропу робимо стебла і листя, які пов'язуємо внизу «ниткою» сулугуні. Ось і все закуска фаршировані помідори готова.
Інгредієнти:
зелені помідори - 1 кг;
свіжий хрін - 40 г;
часник - 50 г;
сіль - 3 ч. ложки;
цукровий пісок - 1 ч. ложка.
Приготування
Помідори, часник і хрін перекручуємо через м'ясорубку, додаємо сіль та цукровий пісок. Добре все вимішуємо і розкладаємо закуску з хрону і помідор по маленьких баночках, які закручуємо щільно кришками.
Інгредієнти:
баклажан - 2 шт.;
помідор - 5 шт;
часник - 3 зубчики;
зелень кінзи - за бажанням;
сіль;
мелений чорний перець;
рослинне масло.
Приготування
Вимиті баклажани обсушуємо і нарізаємо кружальцями товщиною приблизно 05 мм. Помідори миємо, також обсушуємо і шаткуємо кружальцями. Зелень промиваємо, стряхиваем і дрібно рубаємо. Очищений часник пропускаємо через прес. Потім кружечки баклажанів трохи підсолюємо і перчимо. На великій сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому баклажани по 3 хвилини на середньому вогні з кожного боку, до появи рум'яної скоринки. Акуратно викладаємо баклажани на блюдо, чергуючи їх з кружками помідорів і, посипаючи часником і зеленню. Повторюємо верстви до тих пір, поки не закінчаться овочі. Приготоване таким чином блюдо зберігаємо в холодильнику кілька днів. Закуска з помідорів з часником , постоявши в холодильнику, просочиться соком і стане ще соковитіше і смачніше.
Закуска «Тюльпани» з помідорів
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування закуски з помідорів із сиром нам потрібно не так вуж і багато продуктів. Бринзу і звичайний сирок натираємо на маленькій тертці. Кріп рубаємо і змішуємо з сиром, додаємо сметану і спеції. У нас повинна вийти в результаті досить густа суміш. Тепер беремо помідори, моєму і зверху робимо хрестоподібний розріз, не доходячи до кінця. Чайною ложечкою витягаємо всю м'якоть. Тепер фаршируємо помідори сирною начинкою і блюдо викладаємо на тарілку у формі тюльпанів. Із зелені кропу робимо стебла і листя, які пов'язуємо внизу «ниткою» сулугуні. Ось і все закуска фаршировані помідори готова.
Закуска із зелених помідор
Інгредієнти:
Приготування
Помідори, часник і хрін перекручуємо через м'ясорубку, додаємо сіль та цукровий пісок. Добре все вимішуємо і розкладаємо закуску з хрону і помідор по маленьких баночках, які закручуємо щільно кришками.
Закуска з баклажанів з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті баклажани обсушуємо і нарізаємо кружальцями товщиною приблизно 05 мм. Помідори миємо, також обсушуємо і шаткуємо кружальцями. Зелень промиваємо, стряхиваем і дрібно рубаємо. Очищений часник пропускаємо через прес. Потім кружечки баклажанів трохи підсолюємо і перчимо. На великій сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому баклажани по 3 хвилини на середньому вогні з кожного боку, до появи рум'яної скоринки. Акуратно викладаємо баклажани на блюдо, чергуючи їх з кружками помідорів і, посипаючи часником і зеленню. Повторюємо верстви до тих пір, поки не закінчаться овочі. Приготоване таким чином блюдо зберігаємо в холодильнику кілька днів. Закуска з помідорів з часником , постоявши в холодильнику, просочиться соком і стане ще соковитіше і смачніше.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баклажани, запечені в духовці
Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно
Баклажани в духовці з помідорами
Баклажани, запечені з помідорами - дивовижно соковита закуска з приємним ароматом, яка неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. У нашій статті ми
Баклажани з сиром
Баклажани з сиром - це смачне і просте у приготуванні блюдо. Варіацій його створення досить багато. Ми зібрали для вас найбільш цікаві рецепти цієї
Закуска з баклажанів
Багато люблять баклажани за їх м'який смак і незвичайну текстуру. Вони відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про
Помідори на зиму - рецепти
Любите різні соління, заготовлені на зиму, які чудово доповнять будь-який гарнір або просто виступлять в якості закуски, тоді рекомендуємо
Лечо з помідорів на зиму
Лечо - смачне овочеве блюдо, родом з Угорщини. У класичному варіанті його основними інгредієнтами виступають помідори і болгарський перець. Але в