Фаршировані печериці, запечені в духовці
Печериці, запечені в духовці - оригінальна і дуже смачна закуска, яка прикрасить святкове застілля і викличе захоплення у гостей. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти їх приготування.
Інгредієнти:
печериці - 15 шт.;
м'ясний фарш - 200 г;
цибулина - 05 шт.;
спеції;
сир - 50 р.
Для соусу:
томатна паста - 4 ст. ложки;
сметана - 3 ст. ложки;
майонез - 1 ст. ложка.
Приготування
Отже, чистимо цибулину і дрібно шаткуємо. Гриби промиваємо, обробляємо і акуратно вирізаємо ніжки, не проткнув капелюшки. Сир натираємо на крупній терочке. Потім кладемо в миску м'ясний фарш, додаємо цибулька, приправляємо спеціями за смаком і перемішуємо. Капелюшки печериць трохи посипаємо сухими травами і наповнюємо їх з гіркою приготовленої начинкою. Після цього викладаємо гриби у форму для випікання, посипаємо кожен капелюшок сиром.
В окремій мисочці давайте приготуємо поки соус. Для цього викладаємо сметану, додаємо домашнього майонезу і томатну пасту. Гарненько перемішуємо суміш і заливаємо їй фаршировані печериці . Духовку запалюємо, нагріваємо до температури 200 градусів, ставимо гриби і запікаємо їх хвилин 30.
Інгредієнти:
великі печериці - 8 шт.;
шинка - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
вершки - 50 мл;
сир твердий - 100 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Печериці промиваємо, обробляємо і акуратно відокремлюємо капелюшки від ніжок. Шинку подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або просто дрібно нарізаємо ножем. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо кубиками і пасеруємо на рослинній маслечко протягом 5 хвилин до прозорості. Потім в сковороду до цибулі додаємо шинку, перемішуємо і обсмажуємо все, постійно перемішуючи, близько 10 хвилин, до готовності.
Не втрачаючи часу дарма, поки приготуємо соус. Для цього часник чистимо, дрібненько рубаємо, додаємо в вершки, приправляємо сіллю, перчимо за смаком і перемішуємо. Готову вершкову суміш акуратно виливаємо в сковороду і тушкуємо ще кілька хвилин. Далі беремо капелюшки грибів, начиняємо фаршем і укладаємо в невелику форму. Сир натираємо на дрібній терочке і посипаємо їм зверху нашу страву. Запікаємо фаршировані шинкою печериці в розігрітій духовці близько 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Печериці фаршировані м'ясом, і запечені в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, чистимо цибулину і дрібно шаткуємо. Гриби промиваємо, обробляємо і акуратно вирізаємо ніжки, не проткнув капелюшки. Сир натираємо на крупній терочке. Потім кладемо в миску м'ясний фарш, додаємо цибулька, приправляємо спеціями за смаком і перемішуємо. Капелюшки печериць трохи посипаємо сухими травами і наповнюємо їх з гіркою приготовленої начинкою. Після цього викладаємо гриби у форму для випікання, посипаємо кожен капелюшок сиром.
В окремій мисочці давайте приготуємо поки соус. Для цього викладаємо сметану, додаємо домашнього майонезу і томатну пасту. Гарненько перемішуємо суміш і заливаємо їй фаршировані печериці . Духовку запалюємо, нагріваємо до температури 200 градусів, ставимо гриби і запікаємо їх хвилин 30.
Печериці фаршировані сиром, запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Печериці промиваємо, обробляємо і акуратно відокремлюємо капелюшки від ніжок. Шинку подрібнюємо за допомогою м'ясорубки або просто дрібно нарізаємо ножем. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо кубиками і пасеруємо на рослинній маслечко протягом 5 хвилин до прозорості. Потім в сковороду до цибулі додаємо шинку, перемішуємо і обсмажуємо все, постійно перемішуючи, близько 10 хвилин, до готовності.
Не втрачаючи часу дарма, поки приготуємо соус. Для цього часник чистимо, дрібненько рубаємо, додаємо в вершки, приправляємо сіллю, перчимо за смаком і перемішуємо. Готову вершкову суміш акуратно виливаємо в сковороду і тушкуємо ще кілька хвилин. Далі беремо капелюшки грибів, начиняємо фаршем і укладаємо в невелику форму. Сир натираємо на дрібній терочке і посипаємо їм зверху нашу страву. Запікаємо фаршировані шинкою печериці в розігрітій духовці близько 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печериці у сметані
Кулінари давно помітили ідеальне поєднання смаку печериць і сметани. Крім того, таке грибне блюдо виходить досить ситним (гриби цілком можуть
Печериці в духовці
Печериці можна приготувати сотнею різних способів. Один з них - запікання в духовці. От про них сьогодні і піде мова. Ми розповімо, як приготувати
Гриби, запечені в духовці
Гриби, запечені в духовці - дуже смачне, дієтичне і пісне блюдо, яке сподобається багатьом. Його можна подавати як закуску і доповнення до будь-якого
Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
Фаршировані гриби в духовці
Для святкового чи вихідного вечері, хочеться не тільки приготувати смачні, але і красиві страви. І сьогодні ми поговоримо про фаршированих грибах,
Котлети «Замет» - рецепт
Напевно, вам вже набридли традиційні м'ясні і овочеві котлети?! Тоді пропонуємо вам здивувати близьких і гостей новим і вишуканим блюдом - котлетами