Печериці в духовці
Печериці, приготовлені в духовці, дуже універсальний рецепт. Це і прекрасна закуска, і відмінне доповнення до рису, гречки, картоплі. Вони виходять дуже смачними, а готуються швидко і просто! Переконайтеся в цьому самі! Сьогодні ми поговоримо про те, як оригінально приготувати шампіньйони в духовці.
Інгредієнти:
печериці - 1 кг;
майонез - 200 мл;
томатна паста - 50 мл;
сіль перець, паприка - за смаком;
оливкова олія - 2 ст. ложки.
Приготування
Для приготування печериць в духовці, беремо майонез змішуємо його з томатною пастою. Потім додаємо по сіль, перець, мелену паприку за смаком, трохи оливкової олії і гарненько перемішуємо.
Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°C, печериці викладаємо у форму, заливаємо приготовленим соусом і ставимо в духовку на 20 хвилин.
Інгредієнти:
печериці - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
сир - 100 г;
сметана - 200 мл;
сіль, перець - за смаком;
борошно - 1 ст. ложка;
рослинне і вершкове масло.
Приготування
Беремо печериці і нарізаємо їх скибочками. Складаємо в керамічні горщики і ставимо на слабкий вогонь. Потім додаємо трохи вершкового масла, борошна, сметани і дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Все перемішуємо, солимо, перчимо і тушкуємо протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Далі кладемо натерту на дрібній тертці сир і на 15 хвилин ставимо горщики в добре розігріту духовку. Запікаємо гриби до утворення рум'яної апетитною скоринки.
М'ясний смак шинки надає цьому блюду велику апетитність, і його можна подавати на стіл з будь-якого приводу.
Інгредієнти:
печериці - 500 г;
солодкий перець - 1 шт.;
сир твердих сортів - 200 г;
кетчуп -1 ст. ложка;
майонез - 100 мл;
шинка - 100 г;
оливки без кісточок - 100 г;
яйце - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Печериці ретельно очищаємо, промиваємо і відварюємо в підсоленій воді. Потім відкидаємо на друшляк, даємо охолонути і відокремлюємо ніжки від шляпок. Ніжки дрібно рубаємо і надалі використовуємо для начинки.
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і дрібно кришимо. Перець миємо, витираємо насухо рушником і нарізаємо дрібними кубиками, такими ж за розміром кубиками нарізаємо шинку. Сир тремо на крупній тертці.
Яйця, ніжки печериць, шинку, солодкий перець, сир і нарізаний кріп змішуємо, заправляємо майонезом і кетчупом. Всі злегка солимо і трохи перчимо.
Фаршируємо приготовленої начинкою капелюшки печериць з гіркою, на вершину якої кладемо оливку. Викладаємо гриби в змащену маслом форму і випікаємо 15 хвилин в духовці.
Інгредієнти:
печериці - 500;
кабачок - 4 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
томатна паста - 1 ч. ложка;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
часник - 1 зубчик;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Гриби добре промиваємо під проточною водою і висушуємо рушником. Ріжемо Кабачок кружечками і складаємо разом з печерицями в каструльку. Додаємо натерту на середній тертці цибулину, видавлюємо зубчик часнику через прес. Потім змішуємо сметану, рослинне масло і томатну пасту, солимо, перчимо. Заливаємо отриманим соусом наші овочі, перемішуємо і залишаємо маринуватися приблизно на 2 години. Потім нанизуємо печериці і кабачки на шампури або шпажки. Смажимо на решітці гриль в духовці при середній температурі до повної готовності.
До шашличкам з печериць, приготованих на грилі в духовці, можна подати сметанний соус з часником і зеленню.
Печериці, запечені в духовці цілком
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування печериць в духовці, беремо майонез змішуємо його з томатною пастою. Потім додаємо по сіль, перець, мелену паприку за смаком, трохи оливкової олії і гарненько перемішуємо.
Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°C, печериці викладаємо у форму, заливаємо приготовленим соусом і ставимо в духовку на 20 хвилин.
Печериці у сметані в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Беремо печериці і нарізаємо їх скибочками. Складаємо в керамічні горщики і ставимо на слабкий вогонь. Потім додаємо трохи вершкового масла, борошна, сметани і дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Все перемішуємо, солимо, перчимо і тушкуємо протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Далі кладемо натерту на дрібній тертці сир і на 15 хвилин ставимо горщики в добре розігріту духовку. Запікаємо гриби до утворення рум'яної апетитною скоринки.
Печериці в духовці, фаршировані шинкою
М'ясний смак шинки надає цьому блюду велику апетитність, і його можна подавати на стіл з будь-якого приводу.
Інгредієнти:
Приготування
Печериці ретельно очищаємо, промиваємо і відварюємо в підсоленій воді. Потім відкидаємо на друшляк, даємо охолонути і відокремлюємо ніжки від шляпок. Ніжки дрібно рубаємо і надалі використовуємо для начинки.
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і дрібно кришимо. Перець миємо, витираємо насухо рушником і нарізаємо дрібними кубиками, такими ж за розміром кубиками нарізаємо шинку. Сир тремо на крупній тертці.
Яйця, ніжки печериць, шинку, солодкий перець, сир і нарізаний кріп змішуємо, заправляємо майонезом і кетчупом. Всі злегка солимо і трохи перчимо.
Фаршируємо приготовленої начинкою капелюшки печериць з гіркою, на вершину якої кладемо оливку. Викладаємо гриби в змащену маслом форму і випікаємо 15 хвилин в духовці.
Шашлик з печериць в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Гриби добре промиваємо під проточною водою і висушуємо рушником. Ріжемо Кабачок кружечками і складаємо разом з печерицями в каструльку. Додаємо натерту на середній тертці цибулину, видавлюємо зубчик часнику через прес. Потім змішуємо сметану, рослинне масло і томатну пасту, солимо, перчимо. Заливаємо отриманим соусом наші овочі, перемішуємо і залишаємо маринуватися приблизно на 2 години. Потім нанизуємо печериці і кабачки на шампури або шпажки. Смажимо на решітці гриль в духовці при середній температурі до повної готовності.
До шашличкам з печериць, приготованих на грилі в духовці, можна подати сметанний соус з часником і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кукурудзи і печериць
Гриби відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про салати з кукурудзи і печериць. Така оригінальна закуска неодмінно
Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення
Гриби, запечені в духовці
Гриби, запечені в духовці - дуже смачне, дієтичне і пісне блюдо, яке сподобається багатьом. Його можна подавати як закуску і доповнення до будь-якого
Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших
Закуска з печериць
Печериці - смачні і доступні гриби, з яких можна зробити безліч цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про дивовижних закуски з цих популярних