Гриби, запечені в духовці
Гриби, запечені в духовці - дуже смачне, дієтичне, пісне і чудово ароматне блюдо. Його можна подавати на стіл як закуску або як доповнення до будь-якого гарніру: картопляному пюре , гречки, рису, макаронів і т. д. Готуватися страва досить швидко, але результат захопить всіх і не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана! Давайте ж дізнаємося з вами, як правильно приготувати і скільки потрібно запікати гриби в духовці.
Інгредієнти:
печериці - 500 г;
сир твердий - 100 г;
цибулина - 1 шт.;
спеції (сіль, мелений перець) - за смаком;
державна сметана - 200 мл;
борошно - щіпка;
рослинна олія;
вершкове масло.
Приготування
Отже, першим ділом беремо свіжі печериці, ретельно промиваємо, обсушуємо і відрізаємо ніжки. Потім ніжки грибів подрібнюємо і викладаємо на сковорідку. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, додаємо до грибів і пасеруємо все на рослинному масло, злегка, підсолюємо. Капелюшки печериць обробляємо і наповнюємо приготовленої обсмаженням. Зверху присипаємо їх натертим на маленькій терочке сиром, перекладаємо на деко, попередньо змастивши її маслом. Капелюшки грибів рясно поливаємо сметаною і запікаємо страву в заздалегідь розігрітій духовці при 200 градусах 20 двадцять хвилин до готовності. Готові печериці викладаємо на блюдо і даємо їм охолонути при кімнатній температурі, прикрашаємо свіжою дрібно нарізаною зеленню і подаємо в якості закуски.
Інгредієнти:
свіжі білі гриби - 05 кг;
сир - 50 г;
сметана - 200 мл;
пшеничне борошно - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 50 г;
спеції.
Приготування
Білі гриби чистимо, обробляємо, ретельно промиваємо теплою водою і залишаємо обсихати. Цибулю чистимо від лушпиння, споліскують і шаткуємо півкільцями. Тепер викладаємо гриби з цибулькою на сковорідку з розтопленим вершковим маслом, підсолюємо і готуємо до повного випаровування вологи. Потім пасеруємо на маленькому вогні хвилин 5 до появи золотистого кольору. Після цього перекладаємо гриби з цибулею в форму для запікання. Борошно з'єднуємо з сметаною, добре розмішуємо до однорідності, трохи солимо, злегка збиваємо і заливаємо гриби отриманим соусом. Далі присипаємо тертим сиром і ставимо гриби запікатися в нагріту духовку цілком до рум'яності.
Інгредієнти:
печериці свіжі - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
сир - 100 г;
шинка - 50 г;
спеції - за смаком;
олія - для смаження;
свіжа зелень за бажанням.
Приготування
Гриби ретельно промиваємо в теплій воді, чистимо і акуратно, за допомогою гострого ножа, відокремлюємо капелюшки від ніжок. Капелюшки перекладаємо на 30 хвилин у злегка підсолену воду, а ніжки подрібнюємо невеликими кубиками. Цибулька чистимо від лушпиння, миємо й нарізаємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо його з додаванням рослинного масла до м'якого стану, а потім викладаємо подрібнені грибні ніжки і нарізану дрібними кубиками шинку. Начинку добре перемішуємо і трохи пасеруємо на слабенькому вогні.
Тепер приправляємо масу сіллю, меленим перцем і перемішуємо. Грибні капелюшки фаршируємо приготовленої начинкою і викладаємо у змащену маслом форму для запікання. Поливаємо печериці вершками і відправляємо в нагріту духовку хвилин на 10-15 хвилин. Після закінчення часу, виймаємо блюдо, присипаємо тертим сиром і готуємо ще 5 хвилин. Готові печериці, запечені в духовці, викладаємо на красиве блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.
Рецепт запечених грибів в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, першим ділом беремо свіжі печериці, ретельно промиваємо, обсушуємо і відрізаємо ніжки. Потім ніжки грибів подрібнюємо і викладаємо на сковорідку. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, додаємо до грибів і пасеруємо все на рослинному масло, злегка, підсолюємо. Капелюшки печериць обробляємо і наповнюємо приготовленої обсмаженням. Зверху присипаємо їх натертим на маленькій терочке сиром, перекладаємо на деко, попередньо змастивши її маслом. Капелюшки грибів рясно поливаємо сметаною і запікаємо страву в заздалегідь розігрітій духовці при 200 градусах 20 двадцять хвилин до готовності. Готові печериці викладаємо на блюдо і даємо їм охолонути при кімнатній температурі, прикрашаємо свіжою дрібно нарізаною зеленню і подаємо в якості закуски.
Білі гриби, запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Білі гриби чистимо, обробляємо, ретельно промиваємо теплою водою і залишаємо обсихати. Цибулю чистимо від лушпиння, споліскують і шаткуємо півкільцями. Тепер викладаємо гриби з цибулькою на сковорідку з розтопленим вершковим маслом, підсолюємо і готуємо до повного випаровування вологи. Потім пасеруємо на маленькому вогні хвилин 5 до появи золотистого кольору. Після цього перекладаємо гриби з цибулею в форму для запікання. Борошно з'єднуємо з сметаною, добре розмішуємо до однорідності, трохи солимо, злегка збиваємо і заливаємо гриби отриманим соусом. Далі присипаємо тертим сиром і ставимо гриби запікатися в нагріту духовку цілком до рум'яності.
Гриби, фаршировані і запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Гриби ретельно промиваємо в теплій воді, чистимо і акуратно, за допомогою гострого ножа, відокремлюємо капелюшки від ніжок. Капелюшки перекладаємо на 30 хвилин у злегка підсолену воду, а ніжки подрібнюємо невеликими кубиками. Цибулька чистимо від лушпиння, миємо й нарізаємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо його з додаванням рослинного масла до м'якого стану, а потім викладаємо подрібнені грибні ніжки і нарізану дрібними кубиками шинку. Начинку добре перемішуємо і трохи пасеруємо на слабенькому вогні.
Тепер приправляємо масу сіллю, меленим перцем і перемішуємо. Грибні капелюшки фаршируємо приготовленої начинкою і викладаємо у змащену маслом форму для запікання. Поливаємо печериці вершками і відправляємо в нагріту духовку хвилин на 10-15 хвилин. Після закінчення часу, виймаємо блюдо, присипаємо тертим сиром і готуємо ще 5 хвилин. Готові печериці, запечені в духовці, викладаємо на красиве блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печериці у сметані
Кулінари давно помітили ідеальне поєднання смаку печериць і сметани. Крім того, таке грибне блюдо виходить досить ситним (гриби цілком можуть
Печериці в духовці
Печериці можна приготувати сотнею різних способів. Один з них - запікання в духовці. От про них сьогодні і піде мова. Ми розповімо, як приготувати
Гриби, запечені з сиром
Гриби, звичайно ж, смачні самі по собі, але в доповненні з м'ясом, овочами або сиром - страва виходить дійсно дивовижним і ароматним. Давайте
Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
Фаршировані гриби в духовці
Для святкового чи вихідного вечері, хочеться не тільки приготувати смачні, але і красиві страви. І сьогодні ми поговоримо про фаршированих грибах,
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших