Гриби, запечені з сиром
Гриби, звичайно, смачні і самі по собі, але все ж в доповненні з м'ясом, овочами або сиром така страва набуває не тільки смакове різноманітність, але і стає більш ситним. Як приготувати смачні гриби під сиром, ми розповімо в цій статті.
Інгредієнти:
печериці - 8 шт.;
часник - 2 зубчики;
козячий сир - 150 г;
шинка - 4 скибочки;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
арахіс - 50 г;
петрушка - 1 жменя;
чіабатта.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Гриби протираємо кухонним рушником, видаляємо ніжки. Викладаємо грибні капелюшки на деко. Козячий сир змішуємо з часником і наповнюємо отриманою сумішшю гриби. Поверх кожної грибний капелюшки кладемо шматочок шинки, поливаємо все оливковою олією, накриваємо фольгою і залишаємо готуватися 10 хвилин під фольгою. Через 5 хвилин дістаємо гриби з духовки і знімаємо фольгу, повертаємо гриби назад в духовку.
Як тільки гриби стали м'якими, а сир розтанув - посипаємо блюдо нарізаною петрушкою і подрібненими горіхами. Подаємо гриби з обсмаженою чіабаттою.
Інгредієнти:
великі печериці - 600 г;
тертий твердий сир - 100 г;
сметана - 100 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
кріп;
сіль, перець;
рослинне масло.
Приготування
Гриби чистимо і з допомогою ножа вирізаємо ніжки і частину м'якоті. М'якоть і ніжки нарізаємо невеликими шматочками і змішати з подрібненим кропом. Ріпчасту цибулю також дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості на олії. До спасерованному цибулі додаємо гриби і смажимо їх до випаровування вологи. Остуджуємо гриби і цибулю змішуємо зі сметаною і приправляємо за смаком. Порожні грибні капелюшки наповнюємо сметанно-грибною масою і посипаємо сиром. Випікаємо закуску 10-15 хвилин при 180 градусах. Гриби, запечені в сметані з сиром подаємо, посипавши зеленню.
Інгредієнти:
печериці - 8-10 шт.;
яйця (перепелині) - 8-10 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
солодкий перець - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
тертий твердий сир - 100 г;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
У грибів видаляємо ніжки і частина серцевини. Нарізаємо видалені грибні шматочками і обсмажуємо на рослинній олії разом з цибулею і перцем. За пару хвилин до закінчення готування додаємо на сковороду подрібнений часник. В порожню капелюшок гриба кладемо обсмажені овочі, а поверх вбиваємо яйце. Посипаємо гриби сиром і ставимо випікатися в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
чіабатта - 8 скибочок;
оливкова олія;
сіль, перець;
часник - 2 зубчики;
копчений бекон - 8 шматочків;
чебрець - 2 гілочки;
будь-які лісові гриби - 400 р;
сушений перець чилі - 1 шт.;
«Моцарелла» - 125 г;
рукола - 2 жмені;
крес-салат - 2 жмені;
лимон - 1/2 шт.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. На плиті розігріваємо сковороду і обсмажуємо на ній шматочки чіабатти. Нарізаємо обсмажений хліб на шматочки, поливаємо олією, приправляємо сіллю і перцем. Викладаємо хліб на дно форми для запікання. Окремо змішуємо подрібнений часник, нарізаний бекон, чилі і чебрець. Ретельно перемішуємо інгредієнти, додаємо в миску гриби і знову перемішуємо. Інгредієнти викладаємо поверх хліба і посипаємо все «Моцарелою». Відправляємо блюдо в духовку на 30 хвилин.
Як доповнення до страви подається салат із суміші руколи і крес-салату з простою заправкою у вигляді суміші лимонного соку і масла в рівних кількостях, з дрібкою солі і перцю. Не зайвим до такої страви буде і келих домашнього пива , або вина.
Печериці, запечені з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Гриби протираємо кухонним рушником, видаляємо ніжки. Викладаємо грибні капелюшки на деко. Козячий сир змішуємо з часником і наповнюємо отриманою сумішшю гриби. Поверх кожної грибний капелюшки кладемо шматочок шинки, поливаємо все оливковою олією, накриваємо фольгою і залишаємо готуватися 10 хвилин під фольгою. Через 5 хвилин дістаємо гриби з духовки і знімаємо фольгу, повертаємо гриби назад в духовку.
Як тільки гриби стали м'якими, а сир розтанув - посипаємо блюдо нарізаною петрушкою і подрібненими горіхами. Подаємо гриби з обсмаженою чіабаттою.
Гриби, запечені в духовці з сиром і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Гриби чистимо і з допомогою ножа вирізаємо ніжки і частину м'якоті. М'якоть і ніжки нарізаємо невеликими шматочками і змішати з подрібненим кропом. Ріпчасту цибулю також дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості на олії. До спасерованному цибулі додаємо гриби і смажимо їх до випаровування вологи. Остуджуємо гриби і цибулю змішуємо зі сметаною і приправляємо за смаком. Порожні грибні капелюшки наповнюємо сметанно-грибною масою і посипаємо сиром. Випікаємо закуску 10-15 хвилин при 180 градусах. Гриби, запечені в сметані з сиром подаємо, посипавши зеленню.
Запечені гриби з яйцями і сиром
Інгредієнти:
Приготування
У грибів видаляємо ніжки і частина серцевини. Нарізаємо видалені грибні шматочками і обсмажуємо на рослинній олії разом з цибулею і перцем. За пару хвилин до закінчення готування додаємо на сковороду подрібнений часник. В порожню капелюшок гриба кладемо обсмажені овочі, а поверх вбиваємо яйце. Посипаємо гриби сиром і ставимо випікатися в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.
Рецепт запечених грибів з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. На плиті розігріваємо сковороду і обсмажуємо на ній шматочки чіабатти. Нарізаємо обсмажений хліб на шматочки, поливаємо олією, приправляємо сіллю і перцем. Викладаємо хліб на дно форми для запікання. Окремо змішуємо подрібнений часник, нарізаний бекон, чилі і чебрець. Ретельно перемішуємо інгредієнти, додаємо в миску гриби і знову перемішуємо. Інгредієнти викладаємо поверх хліба і посипаємо все «Моцарелою». Відправляємо блюдо в духовку на 30 хвилин.
Як доповнення до страви подається салат із суміші руколи і крес-салату з простою заправкою у вигляді суміші лимонного соку і масла в рівних кількостях, з дрібкою солі і перцю. Не зайвим до такої страви буде і келих домашнього пива , або вина.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька
Гриби, запечені в духовці
Гриби, запечені в духовці - дуже смачне, дієтичне і пісне блюдо, яке сподобається багатьом. Його можна подавати як закуску і доповнення до будь-якого
Фаршировані гриби в духовці
Для святкового чи вихідного вечері, хочеться не тільки приготувати смачні, але і красиві страви. І сьогодні ми поговоримо про фаршированих грибах,
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших
Закуска з печериць
Печериці - смачні і доступні гриби, з яких можна зробити безліч цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про дивовижних закуски з цих популярних