Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її побратими. У цій статті ми розповімо вам про варіанти недорогого і не жирного страви на вечерю, а точніше про горбуші, запечена з грибами.
Інгредієнти:
свіжа горбуша - 1 тушка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
гриби (печериці) - 180 г;
твердий сир - 90 г;
майонез;
сіль, перець;
рослинне масло.
Приготування
Рибу споліскуємо, відокремлюємо філе і чистимо його від кісток. Нарізаємо порційними шматочками філе. Овочі та гриби пасеруємо на рослинній олії до м'якості. Шматочки риби укладаємо на деко, а поверх розподіляємо пасеровані овочі. Тертий сир змішуємо з домашнім майонезом , сіллю і перцем і розподіляємо масу поверх овочевий подушки. Запікаємо горбушу під сиром з грибами при 180 градусах 20 хвилин.
Інгредієнти:
фарш з філе горбуші - 500 г;
гриби - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сметана;
яйце - 1 шт.;
зелень - за смаком;
панірувальні сухарі;
сіль, перець.
Приготування
Фарш з горбуші ретельно солимо і перчимо. Викладаємо фарш рівним шаром на лист клейонки або фольги. Нарізаємо гриби і обсмажуємо до готовності з ріпчастою цибулею. Начинку розподіляємо поверх шару рибного фаршу і скачуємо все в рулет. Змащуємо рулет збитим яйцем і посипаємо панірувальними сухарями .
Рулет з горбуші в духовці з грибами буде готовий через 20 хвилин при 200 градусах.
Інгредієнти:
горбуша (філе) - 1 кг;
печериці - 200 г;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 1 шт.;
хліб - 2-3 шматочка;
твердий сир - 1/2 ст.;
чебрець - 1/4 ч. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Філе споліскуємо і обсушуємо кухонними рушниками. Надрізаємо шматочки філе уздовж, але не до кінця, утворюючи "книжку".
У сковороді розтоплюємо столову ложку вершкового масла з такою ж кількістю оливкової олії і обсмажуємо на суміші гриби з цибулею. По закінченні готування кладемо на сковороду подрібнений часник. Приправляємо готову начинку чебрецем, сіллю і перцем. Змішуємо гриби з хлібною крихтою і сиром, після чого розподіляємо масу між двома половинками філе і накриваємо начинку верхній з них.
Випікаємо рибу 20-25 хвилин при 200 градусах, після чого подаємо до столу з вершковим соусом, гарніром з картоплі і свіжої зеленню.
Горбуша з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Рибу споліскуємо, відокремлюємо філе і чистимо його від кісток. Нарізаємо порційними шматочками філе. Овочі та гриби пасеруємо на рослинній олії до м'якості. Шматочки риби укладаємо на деко, а поверх розподіляємо пасеровані овочі. Тертий сир змішуємо з домашнім майонезом , сіллю і перцем і розподіляємо масу поверх овочевий подушки. Запікаємо горбушу під сиром з грибами при 180 градусах 20 хвилин.
Рулет з горбуші з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Фарш з горбуші ретельно солимо і перчимо. Викладаємо фарш рівним шаром на лист клейонки або фольги. Нарізаємо гриби і обсмажуємо до готовності з ріпчастою цибулею. Начинку розподіляємо поверх шару рибного фаршу і скачуємо все в рулет. Змащуємо рулет збитим яйцем і посипаємо панірувальними сухарями .
Рулет з горбуші в духовці з грибами буде готовий через 20 хвилин при 200 градусах.
Горбуша, фарширована грибами
Інгредієнти:
Приготування
Філе споліскуємо і обсушуємо кухонними рушниками. Надрізаємо шматочки філе уздовж, але не до кінця, утворюючи "книжку".
У сковороді розтоплюємо столову ложку вершкового масла з такою ж кількістю оливкової олії і обсмажуємо на суміші гриби з цибулею. По закінченні готування кладемо на сковороду подрібнений часник. Приправляємо готову начинку чебрецем, сіллю і перцем. Змішуємо гриби з хлібною крихтою і сиром, після чого розподіляємо масу між двома половинками філе і накриваємо начинку верхній з них.
Випікаємо рибу 20-25 хвилин при 200 градусах, після чого подаємо до столу з вершковим соусом, гарніром з картоплі і свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт горбуші, запеченої в духовці
Якщо ви не можете придумати, як приготувати горбушу в духовці, то наша сьогоднішня стаття вам допоможе. У ній описані рецепти приготування цієї
Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання
Горбуша в сметані
Горбуша - смачна рибка, яку можна готувати різними способами: тушкувати, смажити, варити і запікати. У нашій статті ми зібрали найбільш цікаві
Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за