» » Горбуша з грибами

Горбуша з грибами

Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її побратими. У цій статті ми розповімо вам про варіанти недорогого і не жирного страви на вечерю, а точніше про горбуші, запечена з грибами.

Горбуша з грибами і сиром


Інгредієнти:

  • свіжа горбуша - 1 тушка;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • гриби (печериці) - 180 г;

  • твердий сир - 90 г;

  • майонез;

  • сіль, перець;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Рибу споліскуємо, відокремлюємо філе і чистимо його від кісток. Нарізаємо порційними шматочками філе. Овочі та гриби пасеруємо на рослинній олії до м'якості. Шматочки риби укладаємо на деко, а поверх розподіляємо пасеровані овочі. Тертий сир змішуємо з домашнім майонезом , сіллю і перцем і розподіляємо масу поверх овочевий подушки. Запікаємо горбушу під сиром з грибами при 180 градусах 20 хвилин.

    Рулет з горбуші з грибами


    Інгредієнти:

  • фарш з філе горбуші - 500 г;

  • гриби - 200 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • сметана;

  • яйце - 1 шт.;

  • зелень - за смаком;

  • панірувальні сухарі;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Фарш з горбуші ретельно солимо і перчимо. Викладаємо фарш рівним шаром на лист клейонки або фольги. Нарізаємо гриби і обсмажуємо до готовності з ріпчастою цибулею. Начинку розподіляємо поверх шару рибного фаршу і скачуємо все в рулет. Змащуємо рулет збитим яйцем і посипаємо панірувальними сухарями .
    Рулет з горбуші в духовці з грибами буде готовий через 20 хвилин при 200 градусах.

    Горбуша, фарширована грибами


    Інгредієнти:

  • горбуша (філе) - 1 кг;

  • печериці - 200 г;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 1 шт.;

  • хліб - 2-3 шматочка;

  • твердий сир - 1/2 ст.;

  • чебрець - 1/4 ч. ложки;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Філе споліскуємо і обсушуємо кухонними рушниками. Надрізаємо шматочки філе уздовж, але не
    Горбуша з грибами
    до кінця, утворюючи "книжку".
    У сковороді розтоплюємо столову ложку вершкового масла з такою ж кількістю оливкової олії і обсмажуємо на суміші гриби з цибулею. По закінченні готування кладемо на сковороду подрібнений часник. Приправляємо готову начинку чебрецем, сіллю і перцем. Змішуємо гриби з хлібною крихтою і сиром, після чого розподіляємо масу між двома половинками філе і накриваємо начинку верхній з них.
    Випікаємо рибу 20-25 хвилин при 200 градусах, після чого подаємо до столу з вершковим соусом, гарніром з картоплі і свіжої зеленню.
    Додав: admin | 22-03-2015, 09:28
    Переглядів: 507