Горбуша під сиром
Горбуша, запечена з сиром - ніжне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Соковиті рибні шматочки, в поєднанні з сиром чудово поєднуються один з одним, а спеції надають страві пікантності. Давайте приготуємо з вами горбушу, запечений під сиром і воно стане вашим коронною стравою на святковому столі!
Інгредієнти:
сир - 200 г;
горбуша - 1 кг;
сік лимонний - за смаком;
майонез - 150 мл;
спеції.
Приготування
Отже, спочатку потрошимо рибу і нарізаємо її на стейки товщиною приблизно 2 см. Кожен шматочок з обох сторін натираємо спеціями за смаком. Тепер беремо неглибоку форму для запікання, застеляємо її фольгою, викладаємо горбушу і скроплюємо лимонним соком. Зверху змащуємо стейки тонким шаром домашнього майонезу . Сир натираємо на середній тертці, посипаємо їм рибу і випікаємо близько 30-40 хвилин в духовці при 180 градусах. Подаємо блюдо гарячим з улюбленим гарніром - відварним рисом або овочами.
Інгредієнти:
горбуша - 1 кг;
цибулина - 2 шт.;
помідори - 4 шт.;
плавлений сирок - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
майонез - 150 мл;
сир - 150 г;
спеції;
рослинна олія - 4 ст. ложки.
Приготування
Свіжу горбушу очищаємо скребком від луски, відрізаємо голову, хвіст, розпорюємо черево і витягуємо всі нутрощі. Потім промиваємо рибу під водою, прибираємо сіру плівочку, обсушуємо рушником і розбираємо на філе. Акуратно відокремлюємо його від кісток і нарізаємо на шматочки.
Натираємо рибу сіллю, присипаємо чорним меленим перцем, укладаємо шматочки в глибоку миску і даємо їм просочитися спеціями протягом 10 хвилин. Цим часом вмикаємо духовку, виставляємо температуру 180 градусів і залишаємо нагріватися.
Чистимо цибулину, нарізаємо півкільцями і заливаємо водою. Помідори шаткуємо кубиками, сир плавлений і простий натираємо за окремо на крупній тертці. Очищаємо від шкірки і видавлюємо часничок його через прес прямо в тарілку до томатів. Отриману масу трохи підсолюємо, присипаємо меленим перцем, додаємо сир і перемішуємо до однорідності.
Деко змащуємо рослинним маслом, викладаємо шкіркою вниз шматочки горбуші, покриваємо ріпчастою цибулею і ставимо на 20 хвилин у розігріту духовку. Потім укладаємо на поверхню пропеченного лука сирну масу з помідорами, закриваємо духовку і запікаємо горбушу ще хвилин 10. Готову рибку перекладаємо за допомогою кухонної лопатки на велике плоске блюдо і насолоджуємося її божественним смаком.
Горбуша з сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку потрошимо рибу і нарізаємо її на стейки товщиною приблизно 2 см. Кожен шматочок з обох сторін натираємо спеціями за смаком. Тепер беремо неглибоку форму для запікання, застеляємо її фольгою, викладаємо горбушу і скроплюємо лимонним соком. Зверху змащуємо стейки тонким шаром домашнього майонезу . Сир натираємо на середній тертці, посипаємо їм рибу і випікаємо близько 30-40 хвилин в духовці при 180 градусах. Подаємо блюдо гарячим з улюбленим гарніром - відварним рисом або овочами.
Горбуша під сиром, з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Свіжу горбушу очищаємо скребком від луски, відрізаємо голову, хвіст, розпорюємо черево і витягуємо всі нутрощі. Потім промиваємо рибу під водою, прибираємо сіру плівочку, обсушуємо рушником і розбираємо на філе. Акуратно відокремлюємо його від кісток і нарізаємо на шматочки.
Натираємо рибу сіллю, присипаємо чорним меленим перцем, укладаємо шматочки в глибоку миску і даємо їм просочитися спеціями протягом 10 хвилин. Цим часом вмикаємо духовку, виставляємо температуру 180 градусів і залишаємо нагріватися.
Чистимо цибулину, нарізаємо півкільцями і заливаємо водою. Помідори шаткуємо кубиками, сир плавлений і простий натираємо за окремо на крупній тертці. Очищаємо від шкірки і видавлюємо часничок його через прес прямо в тарілку до томатів. Отриману масу трохи підсолюємо, присипаємо меленим перцем, додаємо сир і перемішуємо до однорідності.
Деко змащуємо рослинним маслом, викладаємо шкіркою вниз шматочки горбуші, покриваємо ріпчастою цибулею і ставимо на 20 хвилин у розігріту духовку. Потім укладаємо на поверхню пропеченного лука сирну масу з помідорами, закриваємо духовку і запікаємо горбушу ще хвилин 10. Готову рибку перекладаємо за допомогою кухонної лопатки на велике плоске блюдо і насолоджуємося її божественним смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Горбуша в вершках
Горбуша - смачна, але трохи сухувата риба, тому її краще не запікати в чистому вигляді. І зараз ми поділимося з вами цікавими варіантами її запікання
Горбуша - рецепти
Горбуша - нежирна риба, в якій містяться корисні мінерали для нашого організму. З неї можна приготувати безліч цікавих страви: рибну юшку, салат,
Горбуша з картоплею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її можна коптити, варити, солити, запікати. І сьогодні ми розповімо, як її приготувати з картоплею
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за
Горбуша в мультиварці
З горбуші можна приготувати безліч цікавих і чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, які страви з цієї рибки можна створити в мультиварці.